Aynen öyle ağrısa bi dert ağrımasa bi dert..o yüzden belirtileri boşver kuzum, test gününe kadar bebeğin seninle ve onunla güzel vakit geçir bencebu gece beni uyutmayan kasık ağrım sabah progestron iğnesinden sonra zınk diye kesildi şimdi hiç bir şey yok endişe etmelimiyimay paranoyak oldum ya ağrısa bir dert ağrımasa bir dert
Aynen çok şükür tesellim,en büyük hediyem var..inşallah herkes kavuşsun yavrusuna çok zorlu süreçlerden geçiyoruz Allah gönlümüze göre versinbenim de bir oğlum var o da çok zor bulunmuş bir tüp bebek. çok şükür rabbimize evladımız var negatif plsa üzülürüm yine ama o zamanki duygularım bambaşka. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın isteyen hakkıyla evladına sahip çıkacak herkese versin
Kendimi ne kadar dinlemicem desem de belirti arıyorumGeç tutunma da olabiliyor canım normalde 2 gün ama 3 güne kadar yolu var
Hadi bakalım canım çok güzel yumurtalar gelişir inşallah..inşallah ilk denemede pozitifi yakalarsınOh çok şükür allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)bende bu ay tüp bebeğe başlıcaz nasipse 4 gündür adetim gecikmişti şimdi adet oldum sanırım tam gelmiyor açık pempe şeffala karışık bişi anlamadım pazartesiye kadar tam olursa doktoruma gitcez ilk tüp bebek için tedavisine başlıcaz inşallah
Hayırlı olsun, inşallah süreciniz çok iyi ve rahat geçer :) Dualarım sizinle...Oh çok şükür allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)bende bu ay tüp bebeğe başlıcaz nasipse 4 gündür adetim gecikmişti şimdi adet oldum sanırım tam gelmiyor açık pempe şeffala karışık bişi anlamadım pazartesiye kadar tam olursa doktoruma gitcez ilk tüp bebek için tedavisine başlıcaz inşallah
Sağlıcakla ilerlesin inşallahBenim bugün transfer olalı 6.gnmdu test yaptm erken gebelik testi pozitif ckti . Doktorum kan ver hamilesin dedi sonucum da 28 ckti
Canım bugün erkenden yat dinlen. İnşaallah yarın bebeğini al gelBenim transfer yarın sabah 10 da olacak..öyle bir gün geçirdim ve öyle yoruldum ki hicbirşey hissedemiyorum
Amiiinnn inşallahİnşallah canım ya Allah’ım bebişlerimizi sıkıca tutundursun bizlere
İnşallah canım inşallahİnşallah kendim olurum pazartesi gününe kadar teşekkür ederim
mart ayında ben negatif aldığımda dedim 2 ay sonra diğerlerini transfer ederiz diye düşündüm ve çok üzülmedim..senin de var o olacak inşallah
Evet canım öyle yapıcam, sırtıma ağrılar girdi resmen..yarına dinlenmiş olurum bebişlerime dinlenmiş giderimCanım bugün erkenden yat dinlen. İnşaallah yarın bebeğini al gel
Aminn inşallahTeşekkür ederim canım iyiyim çok şükür yatıyorum. Sen de iyi ol yarın güzel haberlerini bekliyor olacağız
Benim merkezde de odalar iki kişilik ama asla bilgi vermiyorlar..opu sonrası dikkat etmemiz gereken şeyleri anlattılar ama bilgi için embriyolog odasına aldı tek tek..hastane yaklaşımı da yanlış sonuçta özel şeyler bunlarÇok teşekkür ederimMaalesef densiz insanlar her yerde hastanenin de hatası var dr um dışardan eski acıbadem çalışanı. Gördüğümde bunu kendisine iletmeyi düşünüyorum bilmem ne kadar işe yarar ama saçma sapan tepki canımı sıktı işte
İnşallah allah isteyen herkese versinHemde çok erken oldu..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin
Aynen canım uzandım biraz daha iyiyimArtık dinlen bari zaten transferden sonra bol bol dinlenirsin keyif yaparsın
Dur yarın sana katılıcamKendimi ne kadar dinlemicem desem de belirti arıyorum
Aaa aynı yerde mi yaptırdın canım2 gün önce kan tahlili vermiştim 20.92, bu akşam yine verdim 23 çıktı değerim. Benim sanırım olmucak. Hayırlısı
EvetAaa aynı yerde mi yaptırdın canım
Anladım canım sizin özel klinikmi devlet miBenimki de içindeydi, muhtemelen içinde..sadece transferde anestezi olmadığı için eğer anestezi yapacaklarsa ücretli oluyor çoğu merkezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?