• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

bu gece beni uyutmayan kasık ağrım sabah progestron iğnesinden sonra zınk diye kesildi şimdi hiç bir şey yok endişe etmelimiyim 🥹ay paranoyak oldum ya ağrısa bir dert ağrımasa bir dert
Aynen öyle ağrısa bi dert ağrımasa bi dert..o yüzden belirtileri boşver kuzum, test gününe kadar bebeğin seninle ve onunla güzel vakit geçir bence🥰

benim de bir oğlum var o da çok zor bulunmuş bir tüp bebek. çok şükür rabbimize evladımız var negatif plsa üzülürüm yine ama o zamanki duygularım bambaşka. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın isteyen hakkıyla evladına sahip çıkacak herkese versin 🤲🏻
Aynen çok şükür tesellim,en büyük hediyem var..inşallah herkes kavuşsun yavrusuna çok zorlu süreçlerden geçiyoruz Allah gönlümüze göre versin

Oh çok şükür allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :) 🙏 bende bu ay tüp bebeğe başlıcaz nasipse 4 gündür adetim gecikmişti şimdi adet oldum sanırım tam gelmiyor açık pempe şeffala karışık bişi anlamadım pazartesiye kadar tam olursa doktoruma gitcez ilk tüp bebek için tedavisine başlıcaz inşallah 🙏
Hadi bakalım canım çok güzel yumurtalar gelişir inşallah..inşallah ilk denemede pozitifi yakalarsın🤲🤲🤲

Oh çok şükür allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :) 🙏 bende bu ay tüp bebeğe başlıcaz nasipse 4 gündür adetim gecikmişti şimdi adet oldum sanırım tam gelmiyor açık pempe şeffala karışık bişi anlamadım pazartesiye kadar tam olursa doktoruma gitcez ilk tüp bebek için tedavisine başlıcaz inşallah 🙏
Hayırlı olsun, inşallah süreciniz çok iyi ve rahat geçer :) Dualarım sizinle...

Çok teşekkür ederim 🙏🏼 Maalesef densiz insanlar her yerde hastanenin de hatası var dr um dışardan eski acıbadem çalışanı. Gördüğümde bunu kendisine iletmeyi düşünüyorum bilmem ne kadar işe yarar ama saçma sapan tepki canımı sıktı işte
Benim merkezde de odalar iki kişilik ama asla bilgi vermiyorlar..opu sonrası dikkat etmemiz gereken şeyleri anlattılar ama bilgi için embriyolog odasına aldı tek tek..hastane yaklaşımı da yanlış sonuçta özel şeyler bunlar

Back