• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

ilk gebeliğiniz mi? çok geçmiş olsun. umarım en kısa zaman da hayırlı evlatlar nasip eder rabbim 🤲🏻
benim de ilk gebeliğimde değerlerim tam iki kat artmıyordu zorla iki ay gitti sonra bebeğimin kalbi durmuştu çok zor süreçler en kısa zaman da gönlünüzden geçeni nasip etsin rabbim 🤲🏻
1 negatiften sonra oğlum oldu bu 3. Denemeydi kısmet değilmiş.son 1 embriyom kaldı birkaç ay sonra onu denemeyi düşünüyorum olursa…

Merhaba,3mayis 3.gün dondurulmus embriyo transferim pozitif olmuştu ve bugün de kese ve kalp atışı için randevum vardı.hersey yolunda kalbini dinledik.2hafta sonra yine kontrolüm var.Darisi başınıza insallah🙏.Suan o kadar mutluyum ki 😊.onca stresten sonra o kalp atışı bana ilaç gibi geldi :))Bundan sonrada inşallah sorunsuz şekilde devam eder.
Amiinnn inşallah güzel bir gebelik geçirirsin ve sağlıcakla bebişini alırsın kucağına🤲🤲🤲🥰

ilk gebeliğiniz mi? çok geçmiş olsun. umarım en kısa zaman da hayırlı evlatlar nasip eder rabbim 🤲🏻
benim de ilk gebeliğimde değerlerim tam iki kat artmıyordu zorla iki ay gitti sonra bebeğimin kalbi durmuştu çok zor süreçler en kısa zaman da gönlünüzden geçeni nasip etsin rabbim 🤲🏻
Betanız en son kaç oldu kürtaj mı oldunuz açıkçası bu süreçten daha çok korkuyorum

Kızlar lütfen bana bi yol gösterin bugün transferin 10.gün ve 5.gün embriyosu dün sabah üç damla kadar kahverengi damla şeklinde leke oldu başka olmadı şimdi tekrar başladı acaba bu kullandığım duphaston adet olmamı engelliyor olabilir mi bıraksam mı?Dün kahverengi lekeden sonra gün içinde idrar testi yaptım negatif çıktı artık olacaksam olayım diyorum ne yapayım sizce bu duphaston sayesinde mi olamıyorum
Evet kuzum ilaç engeller.. kan testi ne zaman vereceksin

Benim transfer yarın sabah 10 da olacak..öyle bir gün geçirdim ve öyle yoruldum ki hicbirşey hissedemiyorum
kafanıza takmayın gerçekten. yiyecek ekmeği olan geliyor bu dünyada. oğlumdan önce iki aşılama iki tüp bebek denedik hepsinde yedi yirmi dört yattım. her şey önüme hazır geldi bir kere gebe oldum onda da kalbi durdu. oğlunda son dolmuşları denedik valla iki gün evde dinlenip hemen okula başladım . öğretmenim. hem kafam dağıldı hem unuttum o tutundu. geldi dünyaya. gezdim de tozdum da iki yıl ondan önce kendimi her şeye kaptığıma üzüldüm sonra.

Betanız en son kaç oldu kürtaj mı oldunuz açıkçası bu süreçten daha çok korkuyorum
2018 senesiydi ama benim sizinki gibi yüksek de değildi 49 ile başladı 80 küsür oldı sonra 160 böyle hep zar zor iki katı gördük. sonra kalp atışını falan duyduk. hatta böyle eli kolu bile fark ediliyordu ultrasonda. ama kalbi durdu. maalesef kürtaj oldum. çok köyü bir süreç. ama kürtajdan korkmanıza gerek yok. uyutuyorlar bir şey anlamıyorsunuz. psikolojik olarak kötü bir şey ama bedenen çok bir şey hissetmedim.

1 negatiften sonra oğlum oldu bu 3. Denemeydi kısmet değilmiş.son 1 embriyom kaldı birkaç ay sonra onu denemeyi düşünüyorum olursa…
benim de bir oğlum var o da çok zor bulunmuş bir tüp bebek. çok şükür rabbimize evladımız var negatif plsa üzülürüm yine ama o zamanki duygularım bambaşka. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın isteyen hakkıyla evladına sahip çıkacak herkese versin 🤲🏻

Kızlar hepinize merhaba 30 mayısta 5.gun çift embriyo transferi oldum heyecanla bekliyorum belirti aramıyorum sadece bugün kasikta sol tarafta batma oluyor birde seğirmesi gibi inşallah pozitif haberler verelim birbirimize dünde doğum günümdü hediyem gelsin inşallah dua edin bana 💕🙏🏻
İnşallah sımsıkı tutunuyordur bebişin ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah🤲🤲🤲🥰

2018 senesiydi ama benim sizinki gibi yüksek de değildi 49 ile başladı 80 küsür oldı sonra 160 böyle hep zar zor iki katı gördük. sonra kalp atışını falan duyduk. hatta böyle eli kolu bile fark ediliyordu ultrasonda. ama kalbi durdu. maalesef kürtaj oldum. çok köyü bir süreç. ama kürtajdan korkmanıza gerek yok. uyutuyorlar bir şey anlamıyorsunuz. psikolojik olarak kötü bir şey ama bedenen çok bir şey hissetmedim.
Anladım teşekkürler

Evet ilk transfer olduğumun 3günü kabız olmuştum aşırı zorlanmış ve strese girmiştim psikolojimde bozulmuştu.Umudum kalmamıştı çok ıkınmak zorunda kaldığım için tutmaz demistim.sizde beni teselli etmiştiniz ve daha birkaç kişi daha.cidden Allahtan umit kesilmezmis bosuna stres yasatmisim kendime ve en cokta esime :).6+4 dedi doktor.
Stressiz bir gebelik geçirirsin inşallah 🤲🥰

Yaa canım benim bıraktın mı ilaçları..rabbim hayırlısını versin, insallah kürtaja gerek kalmaz bir de onu yaşama..çok üzüldüm şu an
Evet birak hemen dedi,sabah kalçadan Progestan 100 mg yaptırdım inşallah regl olurum,Ben iyiyim kısmet değilmiş ne yapalım son embriyo var onu deneriz 💪🏻

Slm kizlar acil morale ihtiyacim var🥺
Yine dayanamayip idrar testi yaptim negativ. Bugun 8.transfer gunu (3.gun embriyosu).
Böyle negativ görüp de sonra kanda pos goren var mi aranizda?🙄🙄🙄
9.günü negatif görüp 12.günü kanda pozitif olan arkadaşımız var aramızda..şu idrar testlerinden vazgeçseniz keşke..inşallah bebeğin seninledir canım🤲🤲🤲 idrar testi yapma canım kan ver orada çıkar

Evet birak hemen dedi,sabah kalçadan Progestan 100 mg yaptırdım inşallah regl olurum,Ben iyiyim kısmet değilmiş ne yapalım son embriyo var onu deneriz 💪🏻
İşte bu canım benim inşallah o daha kuvvetlidir ve sana sımsıkı tutunup bırakmayacak seni🤲 sana inancım tam, içim öyle söylüyor 🥰

Maslak da dediğin gibi hatta daha kötü devlet hastanesi ondan iyidir. Ben bir de İzmirden gidip geliyordum ama çok pişman oldum. Çok şükür tuttu ama bazen azar bile yediğimiz oldu. Kimseye önermiyorum.
Canımcım doktorum dışardan bir dr. Kliniğine gidiyorum ama işlemleri fulya acıbadem de yapınca bu çifte şaşkınlığı maalesef yaşadım. Kendi dr ları da hastalarına bunu yaşatıyorlarsa vay hallerine. İnşallah güzel sonuçlarınır da bunlar da birer anı olarak geçmişte kalır. Hemşireler falan çok tatlılardı rahatlatıcıydılar anestezi veren dr da çok tatlı dilliydi. Ama konforsuz görüştüğümüzde dr uma söyleyeceğim bakalım ben yaşadım başkaları yaşamasın zaten herkesin bir olumsuz hikayesi varki tüp bebeğe gidiyor. Moral bozucu faktörleri minimize etmeleri gerekir. Sizin ne güzel tutmuş maşallah. Bebek için her şeye katlanır mantığında sanırım böyle olumsuz davranmışlar size ne üzücü ne yakışıksız bu markaya yakışmıyot

Back