• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

teşekkür ederim inşallaj sağlıkla ilerler.
Açıkçası bende şaşırdım bir odaya iki kişi alıyorlar. Devlet hastanesi gibiydi. Benden önce bir kişinin de yumurta sayısını da açıklarlarken bende duydum o gitti. Benim çıkışıma yakın yeni birisi daha geldi.benimki açıklanırken yeni gelende duydu. Patavatsızın tekiydi ben daha anaaa tüh vahh diyemeden elin adamı anaaaa diyor. O kişi buradaysa okur inşallah.
Hasta gizliliği diye bişey var en azından şikayet edin bence

Hayırlı olsun gözünüz aydın inşallah sağlıklı şekilde katlanır ve devam eder🙏🏻 herhangi bi belirtiniz var mı peki?
bacaklarım sızlıyor kasıklarımda ağrı oluyo. aslında adet ağrısı bildiğiniz. benim oğlum var 3 yaşında o da tüp bebek onda da böyle olmuştu. adet ağrısı sancısı gibi hatta o zaman çok üzüldüm tutmadı adet olacağım galiba diye.
şimdi yine oldu dedim acaba tuttu mı ama emin olamamıştım. tuttu ama bakalım inşallah artışı güzel olur 😊 daha önceleri çok olumsuz sonuçlarım olduğu için kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum. ilaçları bile bugün bitecek şekilde almıştım negatif olursa elimde kalmasın diye kendimi ayarladım ona göre.

Açıkçası Şuan önceliği ben oldum çünkü dış gebelik çok tehlikeli öyle bir durum varsa çok geç kalmadan bitirmek istiyor.bilimsel olarak sağlıklı bir gebelikten söz edebilmek için 2 günlük artışın %66 olması gerekiyor çok minik bir ihtimal lab hatası olabilir ama arka arkaya 3 değer için pek şansım yok gibi 273 460 650
Canım burada dış gebelikte demişti doktoru bir arkadaşımıza sonra ikiz çıktı ondada çok yüksek artış dış gebelikte oluyor diye düşünmustuk. Dış gebelikte daha hızlı ve yüksek beta varsa seninki öyle değildir belki.

Ben de doktor ne dediyse ona göre yaptım. bana 2 hazirana test günü yazmışlardı o yüzden yaptırdım. bence de öncesinden öğrenmek her zaman iyi olmuyor çünkü arada bir değer çıkarsa bu sefer üzüntü ile karışıyor endişe .
245 çıktı pozitif. iki gün sonra ikinci testi vereceğim aslında bizimki de iki sonra istese daha iyiydi . şimdi iki gün boyunca artacak mı artmayacak mı onu düşüneceğim. rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin 😊
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah 🤲🤲🤲

463 2 gün sonra bugün 650 doktorum kesinlikle sağlıklı değil bu pazartesi hemen gel dedi ilaçlarını bırak dedi
Benim doktor 2 kere istedi dahada istemedi içim içimi yiyor bir yandanda düzenli artiyormu diye hafta sonu yaptırsam mi diyorum özelde 🤔

Canım burada dış gebelikte demişti doktoru bir arkadaşımıza sonra ikiz çıktı ondada çok yüksek artış dış gebelikte oluyor diye düşünmustuk. Dış gebelikte daha hızlı ve yüksek beta varsa seninki öyle değildir belki.
Umarım dış gebelik değildir o çok zor ve kötüymüş.kimyasal gebelik olması benim için daha iyi ama sağlıklı olma ihtimali yok dedi

Umarım dış gebelik değildir o çok zor ve kötüymüş.kimyasal gebelik olması benim için daha iyi ama sağlıklı olma ihtimali yok dedi
ilk gebeliğiniz mi? çok geçmiş olsun. umarım en kısa zaman da hayırlı evlatlar nasip eder rabbim 🤲🏻
benim de ilk gebeliğimde değerlerim tam iki kat artmıyordu zorla iki ay gitti sonra bebeğimin kalbi durmuştu çok zor süreçler en kısa zaman da gönlünüzden geçeni nasip etsin rabbim 🤲🏻

Back