- 11 Şubat 2015
- 297
- 349
- 103
Ohhh cok sukur cok sağol icim rahatladi. Hayirli uğurlu olsun ins cnm3.gun embriyosu idrarı geçtim kanda bile 8.gun çıkmayabilir benim de 3.gun şu 10.gun kanda 15 le öğrendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh cok sukur cok sağol icim rahatladi. Hayirli uğurlu olsun ins cnm3.gun embriyosu idrarı geçtim kanda bile 8.gun çıkmayabilir benim de 3.gun şu 10.gun kanda 15 le öğrendim
Bebeğinizle bekliyoruz sizi inşallahBenim transfer yarın sabah 10 da olacak..öyle bir gün geçirdim ve öyle yoruldum ki hicbirşey hissedemiyorum
İnşallah canım inşallahHadi bakalım canım çok güzel yumurtalar gelişir inşallah..inşallah ilk denemede pozitifi yakalarsın
Evet cnm sen hep diyorsun ama seytan bu dürtüp duruyordu. Neyse ki son testimi de harcadim artik carsambaya kadar test yok ins. Carsamba kan testi gunum var artik hayirlisiyla guzel haberler alirim o zmn9.günü negatif görüp 12.günü kanda pozitif olan arkadaşımız var aramızda..şu idrar testlerinden vazgeçseniz keşke..inşallah bebeğin seninledir canım idrar testi yapma canım kan ver orada çıkar
Aminnn çok teşekkür ederim allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin evlat hasreti çekmek çok zormuş bunu çok iyi anladım 5 yıldaHayırlı olsun, inşallah süreciniz çok iyi ve rahat geçer :) Dualarım sizinle...
Bekliyorum bak :)Dur yarın sana katılıcam
Hayıııır bunu sen yapamazsınDur yarın sana katılıcam
Merhabalar, yumurta sayısının inanın hiçbir önemi yok, ihtiyacınız olan tek bir tane kaliteli yumurta zaten. Benim ilk denememde 9 yumurta toplanmıştı, 8'i döllendi, ve elene elene son güne 1 kaldı odA tutmadı. Bu defa ise aynı sizin gibi 4 toplandı. İlk duyunca çok üzüldüm 9'dan 4'e düşmüş dedim. Fakat son güne yine 1 adet kaldı :) Ve o bir adet tutundu bana çok şükür 6+1 şuanda, tabii umarım herşey sorunsuz geçer ama 20-25 yumurta toplanıp kaliteli embriyo elde edemeyenlerde oluyor, siz hiç üzmeyin kendinizi. Bu arada bende Acıbadem'de oluyorum tedavimi. Siz hangisindesiniz?arkadaşlar bugün yımırtalarım toplandı. iyi geçti fakat hemşire yanıma geldi ve sonuçları söylüyor aynı oda da iki kişiyiz bir kişi daha bekliyor toplama ya da transfer bir şey yapılacak arada perde vardı.
Benden 4 yumurta toplandığını duyan kadının kocası “anaaaa” diye tepki gösterdi. Biz 5-6-7 artıyor diye sevinirken 4 duyunca yine üzüldük ama hayırlısı tabi. Adamın verdiği tepkiye de çok çok sinir oldum. Eğer bugün acıbadem de işleme gelen biri burdaysa kocasına söylesin böyle tepkiler vermesin. Herkes kendi işine baksın. Moral bozucu ve üzücü olabiliyor. O an tepki veremedim hem şaşkınlık hem narkoz etkisi, tam ağzının payı verilmelikti. Böyle düşüncesiz kaba olmamalı kimsecikler.
Doktoruna söyledin mi canım..iki gün sonra tekrar ver bence
Özel klinikAnladım canım sizin özel klinikmi devlet mi
İnşallah yarın buluşucaz bebişlerimleBebeğinizle bekliyoruz sizi inşallah
Pazar tekrar vericem ama ben ümidimi kaybettim. Sanırım kızımın kardeşi olmucak nasipDoktoruna söyledin mi canım..iki gün sonra tekrar ver bence
Amiin canım benim inşallahEvet cnm sen hep diyorsun ama seytan bu dürtüp duruyordu. Neyse ki son testimi de harcadim artik carsambaya kadar test yok ins. Carsamba kan testi gunum var artik hayirlisiyla guzel haberler alirim o zmn
İnşallah canım. Aynen öyle. Neler gördük. İnsanlar bir umut geliyor Türkiye’nin dört bir yanından hatta yurt dışından gelenler var. Ama işte muamele kötü gerçekten. İnşallah bebişlerimizi sağsalim kucağınıza alırız da unuturuz bunlarıCanımcım doktorum dışardan bir dr. Kliniğine gidiyorum ama işlemleri fulya acıbadem de yapınca bu çifte şaşkınlığı maalesef yaşadım. Kendi dr ları da hastalarına bunu yaşatıyorlarsa vay hallerine. İnşallah güzel sonuçlarınır da bunlar da birer anı olarak geçmişte kalır. Hemşireler falan çok tatlılardı rahatlatıcıydılar anestezi veren dr da çok tatlı dilliydi. Ama konforsuz görüştüğümüzde dr uma söyleyeceğim bakalım ben yaşadım başkaları yaşamasın zaten herkesin bir olumsuz hikayesi varki tüp bebeğe gidiyor. Moral bozucu faktörleri minimize etmeleri gerekir. Sizin ne güzel tutmuş maşallah. Bebek için her şeye katlanır mantığında sanırım böyle olumsuz davranmışlar size ne üzücü ne yakışıksız bu markaya yakışmıyot
Sanırım yapmam, diğer üçünde de yapmadımHayıııır bunu sen yapamazsın
İnşallah çok teşekkür ederim çift transfer edicez İnşallahMindamin Yarın için size bol şans, herşey yolunda gitsin alın bebişi ya da bebişleri gelin
Öyle demeyin inşallah tutunmuştur hayırlısıyla. Pazar günkü testte artış hızı inşallah güzel çıkarPazar tekrar vericem ama ben ümidimi kaybettim. Sanırım kızımın kardeşi olmucak nasip
Canım benim şimdi olmasa bile bir dahaki sefere olur inşallah, bir kez oldu sonuçta olmaması için neden yok..altın yumurta gelecek ve olacak inşallahPazar tekrar vericem ama ben ümidimi kaybettim. Sanırım kızımın kardeşi olmucak nasip