2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ooo baya saat geçmesine rağmen zorlaması ben bi de sabah erken uyanan biri de değilim neyse dediğiniz gibi akşam yaparım saati geldiğinde yapacak bişey yok çok teşekkür ederim

Transferden 1 hafta sonra başladı hala devam ediyor 8+4
Bende şuan 4+5 im doğru hesaoladiysam eğer ve hiç bişey hissetmiyorum kalp ve kese için beklemedeyim sizin belirtiler ne zaman başladı 1 hafta önce kasik ağrısı daha çoktu doluluk vardı bugün yok gibi sizinde öyle mi oldu ne zaman bu belirtiler basliyor bebişimi hissetmek istiyorum korkuyorum

Ooo baya saat geçmesine rağmen zorlaması ben bi de sabah erken uyanan biri de değilim neyse dediğiniz gibi akşam yaparım saati geldiğinde yapacak bişey yok çok teşekkür ederim
Rica ederim ama içinize sinmiyordu da bir tane yapın bir zararı olmaz. Ben İzmir’deyim tüp bebek merkezi İstanbul’da olunca kaç kez sabahın 5 inde uçtum. Saat 3 lerde kalktım ilacı o saatlerde yapmak zorunda kaldım falan git gel çok zor oldu mecburen katlandık ama inşallah sağlıkla devam eder de bunlara değer

Birde bu kişi yaptır tabi çocuğuna kardeş lazım gibi beni destekleyen kişi, bir anda yok o bebeği duyurması var, uykusuz geceler vs yok ilaç kullandığın için özürlü olabilir bilmem ne.zaten daha ortada birşey yok, daha önce dış gebelik geçirdiğim için bunda da endişeliyim ve korkularım var, birde böyle moral bozucu şeyler söyleyince çok sinir oldum. Kimseye birşey söylemicek onu anladım ya

Transferle birlikte 7. Günğm negatif gördüm idrarda bide aşırı duygusal dalgalanmam var sürekli ağlıyorum
Aaa yapmayın ama ağlamak falan. Sizinki 3. Gün embriyosu değil mi 7.günde çıkmaz ki zaten. Bu başlıkta 3. Gün embriyosu olan arkadaşların yazdıklarını okuyun 10.gün en erken görünüyor ki o bile çok düşük bir değer çıkıyor. Üzmeyin kendinizi bebişi düşünün

Bebişi 3 aylık olmadan hissetmen mümkün değil canım belkide 3 buçuk aylık belirti olarak pozitiften bir kaç gün sonra sık idrara çıkma adet sancısı çektim hala da devam göğüslerim birde çok şiş sadece

Bendeeee synı hiiiçbir belirti kalamdı suanda ne kasık ne meme ne çiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…