• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bendeeee synı hiiiçbir belirti kalamdı suanda 😄 ne kasık ne meme ne çiş😂
Sizin kaçıncı gün konuşmaları kaçırmışım yaa🥹 bende de hiç belirti falan yok başta ovitrelle etkisiyle meme ağrısı şişmesi vardı bi o da etkisi gidince gitti🙄 cumartesi tahlilim var bakalım nolcak

Rica ederim ama içinize sinmiyordu da bir tane yapın bir zararı olmaz. Ben İzmir’deyim tüp bebek merkezi İstanbul’da olunca kaç kez sabahın 5 inde uçtum. Saat 3 lerde kalktım ilacı o saatlerde yapmak zorunda kaldım falan git gel çok zor oldu mecburen katlandık ama inşallah sağlıkla devam eder de bunlara değer 🙏
İnşallah ya amin 🙏🏻

Sizin kaçıncı gün konuşmaları kaçırmışım yaa🥹 bende de hiç belirti falan yok başta ovitrelle etkisiyle meme ağrısı şişmesi vardı bi o da etkisi gidince gitti🙄 cumartesi tahlilim var bakalım nolcak
Benim pozitif sonucumu almadan önce kasık aprım oldu birtek bugün 14. Günüm 2160 çıkmış değerim

Ayy sorma sorma 2165 cıkmıs duruyo demekki şükür 😂😂😂
Gerçekten psikolojim bozuldu acaba duruyo mu acaba kalbi atacak mi devam edecek mi o geçse burdan bişey okuyorum acaba dış gebelik olabilir mi cidden çok bunaldım ne zormuş beklemek engel olamıyorum olumsuz dusuncelere kendime çok kızıyorum ...

Transferle birlikte 7. Günğm negatif gördüm idrarda bide aşırı duygusal dalgalanmam var sürekli ağlıyorum 🥲🥲🥲🥲
Erken erken test yapıp moralinizi bozuyorsunuz, kuzum şimdi kanda baktırsan 10 çıkar mı bilmem, ne ara idrara geçecek de pozitif olacak..ağlama boşuna üzme bebişini test gününü bekle canım benim inşallah bebişini kucağına alacaksın🤲🤲🤲

18 mayıs transferim 5. Gündü bilmiyorum kaç hafta🤣 sırf o yüzden bugün gittim kan verdim birdaha artıyomu düştümü noldu diye😂
Benimde öyle oldu yaklaşık 10 gün göğüs hassasiyeti dışında ağrılarım kalmamıştı ama iki gündür kasık ağrıları başladı be başım dönüyor iki gündür. Göğüslere de sadece dokununca ağrıyor.

Doktorum aradı şimdi. Sakın kesme ilaçları dedi. Pazartesiye kadar aynen devam dedi. Keşke sigara içmeseydin dedi 😔 pazartesi test sonucuna göre müayeneye çağıracağım dedi. Allahım neye tutunacağımızı şaşırdık. Hep bir bilinmezlik hep bir bekleme hali🥺
Burada ki arkadaşlardan özür dilerim bu negatif halim için. Fakat kimseye söylemedim bu defa ve sizden başka içimi dökeceğim kimsem yok şuan. Biliyorum sizin pozitifliğe ihtiyacınız var. Lütfen bana bakıp ümitsizlenmeyin. Herkesin hikayesi ve bünyesi farklı.
Canim kardeşim niye özür diliyorsun biz bunun için varız, destek olucaz birbirimize..güzel haberlerle coşup sevinci artıracak, üzücü haberleri paylaşıcaz ve azalacak..şimdi sigaraya takılma..ben inanıyorum beta yükselecek kapatacak farkı 🤲🤲🤲😍

Back