- 20 Ocak 2023
- 308
- 389
- 23
Aynen ya sizinki ne kadar suan normal demek ki yani 7.haffada falan baslicak belirtiler demek kiBendeeee synı hiiiçbir belirti kalamdı suanda ne kasık ne meme ne çiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya sizinki ne kadar suan normal demek ki yani 7.haffada falan baslicak belirtiler demek kiBendeeee synı hiiiçbir belirti kalamdı suanda ne kasık ne meme ne çiş
18 mayıs transferim 5. Gündü bilmiyorum kaç hafta sırf o yüzden bugün gittim kan verdim birdaha artıyomu düştümü noldu diyeAynen ya sizinki ne kadar suan normal demek ki yani 7.haffada falan baslicak belirtiler demek ki
Merhaba, transferin kaçıncı günü? Kaçıncı gün embriyosu? Benim 24 ünde transfer oldu 3 gündür silik çıkıyo bu şekilde cumartesi kan vericemSilik çizgi çıktı
Sizin kaçıncı gün konuşmaları kaçırmışım yaa bende de hiç belirti falan yok başta ovitrelle etkisiyle meme ağrısı şişmesi vardı bi o da etkisi gidince gitti cumartesi tahlilim var bakalım nolcakBendeeee synı hiiiçbir belirti kalamdı suanda ne kasık ne meme ne çiş
Merhaba 10. Günüm bugunMerhaba, transferin kaçıncı günü? Kaçıncı gün embriyosu? Benim 24 ünde transfer oldu 3 gündür silik çıkıyo bu şekilde cumartesi kan vericem
Benimde 15 Mayıs aklıma gelmedi değil ama kendimi durdurdum demekki belirti zamanlarimiz gelmemiş hayırlısı ile gecseydi su gunler18 mayıs transferim 5. Gündü bilmiyorum kaç hafta sırf o yüzden bugün gittim kan verdim birdaha artıyomu düştümü noldu diye
Kan verdiniz mi ? Ben de kimyasal olmasından korkuyorum Allah yardımcımız olsunMerhaba 10. Günüm bugun
Geriden gelen 6.gun embriyosu
İnşallah ya aminRica ederim ama içinize sinmiyordu da bir tane yapın bir zararı olmaz. Ben İzmir’deyim tüp bebek merkezi İstanbul’da olunca kaç kez sabahın 5 inde uçtum. Saat 3 lerde kalktım ilacı o saatlerde yapmak zorunda kaldım falan git gel çok zor oldu mecburen katlandık ama inşallah sağlıkla devam eder de bunlara değer
Amin canım daha vermedim cumartesi vereceğim büyük ihtimalKan verdiniz mi ? Ben de kimyasal olmasından korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Benim pozitif sonucumu almadan önce kasık aprım oldu birtek bugün 14. Günüm 2160 çıkmış değerimSizin kaçıncı gün konuşmaları kaçırmışım yaa bende de hiç belirti falan yok başta ovitrelle etkisiyle meme ağrısı şişmesi vardı bi o da etkisi gidince gitti cumartesi tahlilim var bakalım nolcak
Ayy sorma sorma 2165 cıkmıs duruyo demekki şükürBenimde 15 Mayıs aklıma gelmedi değil ama kendimi durdurdum demekki belirti zamanlarimiz gelmemiş hayırlısı ile gecseydi su gunler
Gerçekten psikolojim bozuldu acaba duruyo mu acaba kalbi atacak mi devam edecek mi o geçse burdan bişey okuyorum acaba dış gebelik olabilir mi cidden çok bunaldım ne zormuş beklemek engel olamıyorum olumsuz dusuncelere kendime çok kızıyorum ...Ayy sorma sorma 2165 cıkmıs duruyo demekki şükür
Hayırlısıyla yükselsin beta kapatsın farkı inşallahHayır. Doktorumla aynı şehirde değilim. Pazartesiye kadar aynı şekilde devam et. Yine kan ver sonuca göre muayeneye gel dedi
Canım sımsıkı tutunsun sana bebişin inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahKızlar yarın transfer günümmmm bana dua edin
Olmaz inşallah güzeli iyiyi düşünelimKimyasal olmazsa inşallah ilk transferimde de görmüştüm pozitif kimyasal olmuştu
Ohhh şükür maşallah bende ona göre doktora gideyim teşekkür ederim.Evet cnm 5 arti 3 de keseleri 6 arti 4 de bebekleri ve kalp atisini
Erken erken test yapıp moralinizi bozuyorsunuz, kuzum şimdi kanda baktırsan 10 çıkar mı bilmem, ne ara idrara geçecek de pozitif olacak..ağlama boşuna üzme bebişini test gününü bekle canım benim inşallah bebişini kucağına alacaksınTransferle birlikte 7. Günğm negatif gördüm idrarda bide aşırı duygusal dalgalanmam var sürekli ağlıyorum
Benimde öyle oldu yaklaşık 10 gün göğüs hassasiyeti dışında ağrılarım kalmamıştı ama iki gündür kasık ağrıları başladı be başım dönüyor iki gündür. Göğüslere de sadece dokununca ağrıyor.18 mayıs transferim 5. Gündü bilmiyorum kaç hafta sırf o yüzden bugün gittim kan verdim birdaha artıyomu düştümü noldu diye
Canim kardeşim niye özür diliyorsun biz bunun için varız, destek olucaz birbirimize..güzel haberlerle coşup sevinci artıracak, üzücü haberleri paylaşıcaz ve azalacak..şimdi sigaraya takılma..ben inanıyorum beta yükselecek kapatacak farkıDoktorum aradı şimdi. Sakın kesme ilaçları dedi. Pazartesiye kadar aynen devam dedi. Keşke sigara içmeseydin dedi pazartesi test sonucuna göre müayeneye çağıracağım dedi. Allahım neye tutunacağımızı şaşırdık. Hep bir bilinmezlik hep bir bekleme hali
Burada ki arkadaşlardan özür dilerim bu negatif halim için. Fakat kimseye söylemedim bu defa ve sizden başka içimi dökeceğim kimsem yok şuan. Biliyorum sizin pozitifliğe ihtiyacınız var. Lütfen bana bakıp ümitsizlenmeyin. Herkesin hikayesi ve bünyesi farklı.