- 29 Ocak 2013
- 102
- 179
- 303
Merhaba, doktorumuz aynıymış bende Yasemin hamımdayımBn istanbuldaym yasemin çekmez doktorm belki bilirsiniz benmde öyle gaz sorunum kabızlık oluyor nefes alamıyorum bazen
Hastanedeyim şuan bekliyorumNaptın kani verdin mi?
Hadi güzel haberler bekliyoruz inşallahHastanedeyim şuan bekliyorum
Hayırlı haber duyun inşallahHastanedeyim şuan bekliyorum
Şart mı bilmiyorum kuzum benim doktorum bana yazdı az önce de iğneyi oldum 2 saat kaldım can açısından aynı pozisyonda.Bana yazmadı doktorum ya. İçilmesi şartmıymış?
Haftaya doğru o zaman geçmiş olurCanım 1000ı geçınce bakar alttan
O kadar mı kötü yaŞart mı bilmiyorum kuzum benim doktorum bana yazdı az önce de iğneyi oldum 2 saat kaldım can açısından aynı pozisyonda.
Cnm hayırlısı olsun ınşallah bızde bu cuma gıdecez ınşallah herşey yolundadırHaftaya doğru o zaman geçmiş olur
Yok hayır herkesin tedavisi farklı. Bana da yazmadı mesela doktorum kan sulandirici, gerekli bulsa yazardı muhtemelenBana yazmadı doktorum ya. İçilmesi şartmıymış?
Anladım canım, rabbim nasip etsin anne olmayıAmin insallah..istanbuldayim..cam sakurada tetkikler yapıldı sebebi bilinmeyen infertilite tanısı kondu hiç bir problemin olmadigini sylediler fakat cocuk olmuyor..bülent hocayı çok öneriyorlar ondan sormak istedim 1 kere transfer için maliyet ne çıkar acaba ona göre bütçe yapıp gitmeyi düşünüyoruz..
Cok tesekkur ediyorum ilginiz icin amin cumlemize nasip olsn ins.Anladım canım, rabbim nasip etsin anne olmayıİstanbul'daki arkadaşlar yazarlar sana fiyat konusunda..ama 50 binden başlıyor 120 bin diyen de vardı bildiğim
Valla yan apartmanımda oturuyor..ben de kafam bozulunca gidiyorum bebeğini seviyorum konuşuyoruz normale dönüyorumElimden geleni yapıyorum. İnan motivasyonumu düşürmemek için. 49 yaşında anne olan tanıdığınla ilgili yazdığın cevap mı.? O bana çok moral oldu. Çok teşekkür ederim.
İnşallah tüm yumurtaların olgun çıkar ve çok embriyo gelişir canım benimKızlarr sonuçlarım geldi olumlu gidiyor Allahın izniyle cuma toplamaya giriyorummmm nolur bana aminn deyinn her şey olumlu ilerlesin çok bekledim çok
Kuzum öyle olup pozitif gören de var ki genelde adet dönemi gibi oluyormuş çoğu kişide ama herkesin belirtisi kendine özgü..sakın erken test yapıp kafanı bulandırma ama olur muKızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum 6. Günüm ve bugün adet ağrısı gibi ağrılarım var çift3. Gün embriyosu bu şekilde olup pozitif gören varmı
Aaaaaa..yeminle evde çığlık attım demedik mi ikiz işte ne dış gebeliğiKızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründüşoktayımmm
Değerim 20.92 çıktıHadi güzel haberler bekliyoruz inşallah
Kan sulandırıcı vurulduğu bölgeyi kanatıyor morluklar ondan..hepimiz öyleyizKızlar ben bişey sorucam şimdi kan sulandırıcı oksapar ve corasprin iciyrouz ya ben anlamıyorum benim her yerim mosmor ve çok agriyo. Normal mi göbeğim bile iğne vurulan yer morarmış..kolumu vurmuştum çok acımıştı ama smdo görseniz çürümüş gibi. Dokunmadikca bişey olmuio ama
Bence gününe göre iyi bir değer canım doktorunun görüşü daha önemli tabii kiDeğerim 20.92 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?