2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bn istanbuldaym yasemin çekmez doktorm belki bilirsiniz benmde öyle gaz sorunum kabızlık oluyor nefes alamıyorum bazen
Merhaba, doktorumuz aynıymış bende Yasemin hamımdayım Kendisi ile bu 3. Denemem. Baktım yorumlarınıza ilaçlarımız da benziyo, bu sefer prednol kullandırmadı bana sadece farklı olarak. Dün transfer oldum bende, inşallah güzel haberler alırız ikimizde

Şart mı bilmiyorum kuzum benim doktorum bana yazdı az önce de iğneyi oldum 2 saat kaldım can açısından aynı pozisyonda.
O kadar mı kötü ya valla sorayım mı ki doktora bilemedim. Vardır bi bildiği herhalde dedim başta ama böyle de herkes kullanıyor sanki öyle gördüm okudum hep.

Kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum 6. Günüm ve bugün adet ağrısı gibi ağrılarım var çift3. Gün embriyosu bu şekilde olup pozitif gören varmı

Anladım canım, rabbim nasip etsin anne olmayı İstanbul'daki arkadaşlar yazarlar sana fiyat konusunda..ama 50 binden başlıyor 120 bin diyen de vardı bildiğim

Elimden geleni yapıyorum. İnan motivasyonumu düşürmemek için. 49 yaşında anne olan tanıdığınla ilgili yazdığın cevap mı.? O bana çok moral oldu. Çok teşekkür ederim.
Valla yan apartmanımda oturuyor..ben de kafam bozulunca gidiyorum bebeğini seviyorum konuşuyoruz normale dönüyorum

Kızlarr sonuçlarım geldi olumlu gidiyor Allahın izniyle cuma toplamaya giriyorummmm nolur bana aminn deyinn her şey olumlu ilerlesin çok bekledim çok
İnşallah tüm yumurtaların olgun çıkar ve çok embriyo gelişir canım benim

Kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum 6. Günüm ve bugün adet ağrısı gibi ağrılarım var çift3. Gün embriyosu bu şekilde olup pozitif gören varmı
Kuzum öyle olup pozitif gören de var ki genelde adet dönemi gibi oluyormuş çoğu kişide ama herkesin belirtisi kendine özgü..sakın erken test yapıp kafanı bulandırma ama olur mu

Aaaaaa..yeminle evde çığlık attım demedik mi ikiz işte ne dış gebeliği rabbim hayırlısıyla sağlıcakla ikizlerini kucağına almayı nasip etsin ayy çooookk mutlu oldum şu an

Kan sulandırıcı vurulduğu bölgeyi kanatıyor morluklar ondan..hepimiz öyleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…