• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

O kadar mı kötü ya 😃 valla sorayım mı ki doktora bilemedim. Vardır bi bildiği herhalde dedim başta ama böyle de herkes kullanıyor sanki öyle gördüm okudum hep.
En güzel örnek benim galiba ilk transferimde sadece estrofem corasprın ve progesteron fitil kullandım oğlum 3 yasında. Bu transferimde kan sulandırıcı iğne progesteronun iğnesi fitili corasprın estrofem decavit vitamin kullandım ve negatif

Kızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründü🥹 şoktayımmm
Muhteşem bir haber

Amin insallah..istanbuldayim..cam sakurada tetkikler yapıldı sebebi bilinmeyen infertilite tanısı kondu hiç bir problemin olmadigini sylediler fakat cocuk olmuyor..bülent hocayı çok öneriyorlar ondan sormak istedim 1 kere transfer için maliyet ne çıkar acaba ona göre bütçe yapıp gitmeyi düşünüyoruz..
Bahçelide tedavi oluyorum ama benim dondurulmuş vardı.yanlış duymadıysam 40bin ama dondurma ücreti ekstra 6750 gibi rahim dinlendirme oluyor ona da bir miktar alıyorlar ve ilaçlar …

kızlar selam, garip bir soru sorcam size :) bugün transfer sonrası 4. gün ama bitter çikolata yesem zarar olur mu ki

Merhaba, doktorumuz aynıymış bende Yasemin hamımdayım🙂 Kendisi ile bu 3. Denemem. Baktım yorumlarınıza ilaçlarımız da benziyo, bu sefer prednol kullandırmadı bana sadece farklı olarak. Dün transfer oldum bende, inşallah güzel haberler alırız ikimizde🥰
Yaaa benmde bugün 4.gnum yasemin hoca gerçekten işinde çok başarılı çok seviyorum kendisini inşallah güzel haberler alrz 😍

Back