• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar ben bişey sorucam şimdi kan sulandırıcı oksapar ve corasprin iciyrouz ya ben anlamıyorum benim her yerim mosmor ve çok agriyo. Normal mi göbeğim bile iğne vurulan yer morarmış..kolumu vurmuştum çok acımıştı ama smdo görseniz çürümüş gibi. Dokunmadikca bişey olmuio ama
Benim de öyle oluyor. Bir de üstelik prolutexi vurduğum yerlerin altında şişlik oluyor oraya denk gelirse daha da ağrıyor. Doktora sordum normal dedi oluyor böyle zamanla düzelir dedi. Oksoparı da bacaklarıma kollarıma farklı yerlere morarmayan yer bulursam yapıyorım.

Ayy maşallah maşalahhh çok sevindim adınızaa iki embriyo mu konuşmuştu ayyy allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin harikaa haber keyfini çıkartınn
Çok teşekkür ederimm evet çift embriyo transferi olmuştum 🥹Aminnn pozitif haberler alan herkesin sağlıkla hayırlısıyla ilerlesin inşallah❤️

Merhaba 😊 bizim ilk denememiz, doktorum doğal siklus önerdi bize de. Endişeli olman için bi sebep yok, en doğal haliyle deneniyor 😊 sadece folik asit ve progestan fitil kullandım. Kan testinde pozitifi gördük 😊 sizin de inşallah bu sefer tutar bebisiniz 🤍
Ayy sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza 😍 son 2 embriyo kaldı bakalım inşallah güzel haberler alırız bizde

Ohhh maşallah. Biz hep sana olumlu düşünelim olumlu olsun dedik çok üzdün kendini çok. Çok sevindim canım ikiz annesi olacaksın hadi maşallah 🧿 🥰
Gerçekten zor geçti bir kaç gün benim için🥹Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲❤️

Bana hiç gelmemişti dış gebelik ihtimali olumlu olduğunu düşünüyordum senin için hayirli olsn❤
Çok teşekkür ederimm🥰çok üzüldüm ama bugün büyük şok oldum hayırlısıyla devamı gelir inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Kızlar ben bişey sorucam şimdi kan sulandırıcı oksapar ve corasprin iciyrouz ya ben anlamıyorum benim her yerim mosmor ve çok agriyo. Normal mi göbeğim bile iğne vurulan yer morarmış..kolumu vurmuştum çok acımıştı ama smdo görseniz çürümüş gibi. Dokunmadikca bişey olmuio ama
Bana yazmadı doktorum ya. İçilmesi şartmıymış?

Sana demistikkkk bence o doktornu biran önce degistir🥰
Yaa çok teşekkür ederim evet burda konuyu bilen okuyan kimse negatif bişey söylememişti..o kadar umutsuz gittim ki bugün muayeneye..🥹diş gebelik ihtimali kalktı ortadan bide keseleri gördüm büyük şok oldu bana😊hayırla devamı gelsin inşallah🤲❤️

Yaa çok teşekkür ederim evet burda konuyu bilen okuyan kimse negatif bişey söylememişti..o kadar umutsuz gittim ki bugün muayeneye..🥹diş gebelik ihtimali kalktı ortadan bide keseleri gördüm büyük şok oldu bana😊hayırla devamı gelsin inşallah🤲❤️
İnşallah canimmm benimde ikiz gebelik tecrübe olunca anlayabiliyor insan sağlıkla kucağına al jnsallah♥️

Back