• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bn istanbuldaym yasemin çekmez doktorm belki bilirsiniz benmde öyle gaz sorunum kabızlık oluyor nefes alamıyorum bazen
Merhaba, doktorumuz aynıymış bende Yasemin hamımdayım🙂 Kendisi ile bu 3. Denemem. Baktım yorumlarınıza ilaçlarımız da benziyo, bu sefer prednol kullandırmadı bana sadece farklı olarak. Dün transfer oldum bende, inşallah güzel haberler alırız ikimizde🥰

Şart mı bilmiyorum kuzum benim doktorum bana yazdı az önce de iğneyi oldum 2 saat kaldım can açısından aynı pozisyonda. 😆😆
O kadar mı kötü ya 😃 valla sorayım mı ki doktora bilemedim. Vardır bi bildiği herhalde dedim başta ama böyle de herkes kullanıyor sanki öyle gördüm okudum hep.

Kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum 6. Günüm ve bugün adet ağrısı gibi ağrılarım var çift3. Gün embriyosu bu şekilde olup pozitif gören varmı 🥹

Amin insallah..istanbuldayim..cam sakurada tetkikler yapıldı sebebi bilinmeyen infertilite tanısı kondu hiç bir problemin olmadigini sylediler fakat cocuk olmuyor..bülent hocayı çok öneriyorlar ondan sormak istedim 1 kere transfer için maliyet ne çıkar acaba ona göre bütçe yapıp gitmeyi düşünüyoruz..
Anladım canım, rabbim nasip etsin anne olmayı 🤲 İstanbul'daki arkadaşlar yazarlar sana fiyat konusunda..ama 50 binden başlıyor 120 bin diyen de vardı bildiğim

Elimden geleni yapıyorum. İnan motivasyonumu düşürmemek için. 49 yaşında anne olan tanıdığınla ilgili yazdığın cevap mı.? O bana çok moral oldu. Çok teşekkür ederim. 🥰😍😘
Valla yan apartmanımda oturuyor..ben de kafam bozulunca gidiyorum bebeğini seviyorum konuşuyoruz normale dönüyorum😍

Kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum 6. Günüm ve bugün adet ağrısı gibi ağrılarım var çift3. Gün embriyosu bu şekilde olup pozitif gören varmı 🥹
Kuzum öyle olup pozitif gören de var ki genelde adet dönemi gibi oluyormuş çoğu kişide ama herkesin belirtisi kendine özgü..sakın erken test yapıp kafanı bulandırma ama olur mu

Kızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründü🥹 şoktayımmm
Aaaaaa..yeminle evde çığlık attım demedik mi ikiz işte ne dış gebeliği😍😍😍 rabbim hayırlısıyla sağlıcakla ikizlerini kucağına almayı nasip etsin🤲🤲🤲 ayy çooookk mutlu oldum şu an💓

Kızlar ben bişey sorucam şimdi kan sulandırıcı oksapar ve corasprin iciyrouz ya ben anlamıyorum benim her yerim mosmor ve çok agriyo. Normal mi göbeğim bile iğne vurulan yer morarmış..kolumu vurmuştum çok acımıştı ama smdo görseniz çürümüş gibi. Dokunmadikca bişey olmuio ama
Kan sulandırıcı vurulduğu bölgeyi kanatıyor morluklar ondan..hepimiz öyleyiz

Back