• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründü🥹 şoktayımmm
Ohhh maşallah. Biz hep sana olumlu düşünelim olumlu olsun dedik çok üzdün kendini çok. Çok sevindim canım ikiz annesi olacaksın hadi maşallah 🧿 🥰

Merhabalar bülent tıraş hocada tüp bebek deneyen varmı ? En güncel hastane ücreti nedir bilgi verebilecek olan varmi tesekkurler smdiden rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Merhaba. Ben Bülent hocaya gittim ama ben aralıkta başladım sürecime. Dondurulmuş embriyo transferi oldum bu ay. Yumurta toplamaya kadar olan ücreti bilmiyorum ama transfer kısmına ilişkin ücretini söyleyebilirim.

Kızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründü🥹 şoktayımmm
Bana hiç gelmemişti dış gebelik ihtimali olumlu olduğunu düşünüyordum senin için hayirli olsn❤

Merhaba. Ben Bülent hocaya gittim ama ben aralıkta başladım sürecime. Dondurulmuş embriyo transferi oldum bu ay. Yumurta toplamaya kadar olan ücreti bilmiyorum ama transfer kısmına ilişkin ücretini söyleyebilirim.
Evet iyi olur syleyebilirsen tesekkurler

Doktorum aradı cuma tekrar yakın bir yerde kan ver bakalım dedi ❤️ben Anadolu yakasında oturuyorum hastane Avrupa yakasında ve köprü trafiğimiz oluyor o yüzden merkeze gelmene gerek yok dedi
Cnm senin değerler kaç cıktı baktım goremedim

Sana demistikkkk bence o doktornu biran önce degistir🥰

Ay canım gözün Aydın. Nasıl sevindim🥰Allahım kucağına almak nasip etsin 😘🥹

Maşallah canım Allah sağlıkla nasip etsin😘🙏🏻🙏🏻 gözünüz aydin

Kızlar ben bişey sorucam şimdi kan sulandırıcı oksapar ve corasprin iciyrouz ya ben anlamıyorum benim her yerim mosmor ve çok agriyo. Normal mi göbeğim bile iğne vurulan yer morarmış..kolumu vurmuştum çok acımıştı ama smdo görseniz çürümüş gibi. Dokunmadikca bişey olmuio ama

Yaaaaa çok sevindim😊dünden beri merak ediyordum senin sonucunu, hayırlı olsun

Kızlar ben bişey sorucam şimdi kan sulandırıcı oksapar ve corasprin iciyrouz ya ben anlamıyorum benim her yerim mosmor ve çok agriyo. Normal mi göbeğim bile iğne vurulan yer morarmış..kolumu vurmuştum çok acımıştı ama smdo görseniz çürümüş gibi. Dokunmadikca bişey olmuio ama
Benimde öyle göbeğim mosmor, koluma yaptığımda da kolum çok acıyor oksapar çok yakıyor

Valla benmde göbeğim öyle iki tane igne kullaniorm enox ve prolutex dex mi ne . Göbeğim mosmor artk kanıyor yaparken. Ama kalçadan oldgm iğne ne yakıyor ne acıtıyor

Back