2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim de öyle oluyor. Bir de üstelik prolutexi vurduğum yerlerin altında şişlik oluyor oraya denk gelirse daha da ağrıyor. Doktora sordum normal dedi oluyor böyle zamanla düzelir dedi. Oksoparı da bacaklarıma kollarıma farklı yerlere morarmayan yer bulursam yapıyorım.

Ayy maşallah maşalahhh çok sevindim adınızaa iki embriyo mu konuşmuştu ayyy allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin harikaa haber keyfini çıkartınn
Çok teşekkür ederimm evet çift embriyo transferi olmuştum Aminnn pozitif haberler alan herkesin sağlıkla hayırlısıyla ilerlesin inşallah

Ayy sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza son 2 embriyo kaldı bakalım inşallah güzel haberler alırız bizde

Ohhh maşallah. Biz hep sana olumlu düşünelim olumlu olsun dedik çok üzdün kendini çok. Çok sevindim canım ikiz annesi olacaksın hadi maşallah
Gerçekten zor geçti bir kaç gün benim içinAllah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bana hiç gelmemişti dış gebelik ihtimali olumlu olduğunu düşünüyordum senin için hayirli olsn❤
Çok teşekkür ederimmçok üzüldüm ama bugün büyük şok oldum hayırlısıyla devamı gelir inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Bana yazmadı doktorum ya. İçilmesi şartmıymış?

Sana demistikkkk bence o doktornu biran önce degistir
Yaa çok teşekkür ederim evet burda konuyu bilen okuyan kimse negatif bişey söylememişti..o kadar umutsuz gittim ki bugün muayeneye..diş gebelik ihtimali kalktı ortadan bide keseleri gördüm büyük şok oldu banahayırla devamı gelsin inşallah

İnşallah canimmm benimde ikiz gebelik tecrübe olunca anlayabiliyor insan sağlıkla kucağına al jnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…