Benim de öyle oluyor. Bir de üstelik prolutexi vurduğum yerlerin altında şişlik oluyor oraya denk gelirse daha da ağrıyor. Doktora sordum normal dedi oluyor böyle zamanla düzelir dedi. Oksoparı da bacaklarıma kollarıma farklı yerlere morarmayan yer bulursam yapıyorım.Kızlar ben bişey sorucam şimdi kan sulandırıcı oksapar ve corasprin iciyrouz ya ben anlamıyorum benim her yerim mosmor ve çok agriyo. Normal mi göbeğim bile iğne vurulan yer morarmış..kolumu vurmuştum çok acımıştı ama smdo görseniz çürümüş gibi. Dokunmadikca bişey olmuio ama
Bende oldu birde adet günüm yaklaştıkça ağrılarım dahada arttiAkıntınızda artma oldu mu acaba?
Çok teşekkür ederimm evet çift embriyo transferi olmuştumAyy maşallah maşalahhh çok sevindim adınızaa iki embriyo mu konuşmuştu ayyy allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin harikaa haber keyfini çıkartınn
Evet canım ya çok zor geçti bir kaç günüm inşallah sağlıkla ilerler hayırlısıylaYaa biz sana demiştik canim yüksek beta ikizzzz
Ayy sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınızaMerhababizim ilk denememiz, doktorum doğal siklus önerdi bize de. Endişeli olman için bi sebep yok, en doğal haliyle deneniyor sadece folik asit ve progestan fitil kullandım. Kan testinde pozitifi gördük sizin de inşallah bu sefer tutar bebisiniz
Aminnn çok teşekkür ederim evett verdiiiDaha güzel olacak inşallah kesenin de fotoğrafını verir doktorbenim minnoşun ilk fotosu o oldu
Gerçekten zor geçti bir kaç gün benim içinOhhh maşallah. Biz hep sana olumlu düşünelim olumlu olsun dedik çok üzdün kendini çok. Çok sevindim canım ikiz annesi olacaksın hadi maşallah
Çok teşekkür ederimmBana hiç gelmemişti dış gebelik ihtimali olumlu olduğunu düşünüyordum senin için hayirli olsn❤
Bana yazmadı doktorum ya. İçilmesi şartmıymış?Kızlar ben bişey sorucam şimdi kan sulandırıcı oksapar ve corasprin iciyrouz ya ben anlamıyorum benim her yerim mosmor ve çok agriyo. Normal mi göbeğim bile iğne vurulan yer morarmış..kolumu vurmuştum çok acımıştı ama smdo görseniz çürümüş gibi. Dokunmadikca bişey olmuio ama
İnşallahDevam etmiyorsa korkma canım tutunuyordur bebişin sana inşallah
Evet pazartesi test günüm ama yarın kaset test yapsam mı diye düşünüyorum, korkuyorum da çok kararsızımSeninle de aynı gün transfer olmuştuk. Sen de pazartesi test vereceksin canım?
Yaa çok teşekkür ederim evet burda konuyu bilen okuyan kimse negatif bişey söylememişti..o kadar umutsuz gittim ki bugün muayeneye..Sana demistikkkk bence o doktornu biran önce degistir
Çok teşekkür ederim AminnnMaşallah canım Allah sağlıkla nasip etsingözünüz aydin
Yapma bence. Beraber sabredelim ne dersin :)Evet pazartesi test günüm ama yarın kaset test yapsam mı diye düşünüyorum, korkuyorum da çok kararsızım
Çok teşekkür ederimmmYaaaaa çok sevindimdünden beri merak ediyordum senin sonucunu, hayırlı olsun
Olur burda sizlerden o kadar güç aldım ki çevremde tüp bebek yaptıran kimse yok , burası sayesinde yalnız hissetmiyorum hicYapma bence. Beraber sabredelim ne dersin :)
İnşallah canimmm benimde ikiz gebelik tecrübe olunca anlayabiliyor insan sağlıkla kucağına al jnsallahYaa çok teşekkür ederim evet burda konuyu bilen okuyan kimse negatif bişey söylememişti..o kadar umutsuz gittim ki bugün muayeneye..diş gebelik ihtimali kalktı ortadan bide keseleri gördüm büyük şok oldu bana hayırla devamı gelsin inşallah
AminnnAy canım gözün Aydın. Nasıl sevindimAllahım kucağına almak nasip etsin
Naptın kani verdin mi?Ben birazdan acile gidip kan vericem kızlar, normalde 12. Gün vericektim ama kahverengi leke geldiği için 8. Gün vermiş olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?