Daha güzel olacak inşallah kesenin de fotoğrafını verir doktorBenim tüm kontrollerim vajinadan oldu. Bakalım haftaya nasıl olucak
İnşallah gönlüne göre olur en güzel sonuçları alırsın canım.Kızlarr sonuçlarım geldi olumlu gidiyor Allahın izniyle cuma toplamaya giriyorummmm nolur bana aminn deyinn her şey olumlu ilerlesin çok bekledim çok
Çok çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım daha şimdidenİnşallah gönlüne göre olur en güzel sonuçları alırsın canım.
Ohhh maşallah. Biz hep sana olumlu düşünelim olumlu olsun dedik çok üzdün kendini çok. Çok sevindim canım ikiz annesi olacaksın hadi maşallahKızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründüşoktayımmm
Merhaba. Ben Bülent hocaya gittim ama ben aralıkta başladım sürecime. Dondurulmuş embriyo transferi oldum bu ay. Yumurta toplamaya kadar olan ücreti bilmiyorum ama transfer kısmına ilişkin ücretini söyleyebilirim.Merhabalar bülent tıraş hocada tüp bebek deneyen varmı ? En güncel hastane ücreti nedir bilgi verebilecek olan varmi tesekkurler smdiden rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Ben fitil kullandığım için tam bilemiyorum artıyor mu azalıyor mu.Akıntınızda artma oldu mu acaba?
Bana hiç gelmemişti dış gebelik ihtimali olumlu olduğunu düşünüyordum senin için hayirli olsn❤Kızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründüşoktayımmm
Evet iyi olur syleyebilirsen tesekkurlerMerhaba. Ben Bülent hocaya gittim ama ben aralıkta başladım sürecime. Dondurulmuş embriyo transferi oldum bu ay. Yumurta toplamaya kadar olan ücreti bilmiyorum ama transfer kısmına ilişkin ücretini söyleyebilirim.
Cnm senin değerler kaç cıktı baktım goremedimDoktorum aradı cuma tekrar yakın bir yerde kan ver bakalım dediben Anadolu yakasında oturuyorum hastane Avrupa yakasında ve köprü trafiğimiz oluyor o yüzden merkeze gelmene gerek yok dedi
mesaj atayım ben size.Evet iyi olur syleyebilirsen tesekkurler
Sana demistikkkk bence o doktornu biran önce degistirKızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründüşoktayımmm
Tmmdir bekliyorum msjinizi umarim bebeginizi en kisa zamanda kucaginiza alirsiniz tesekkurler..mesaj atayım ben size.
Ay canım gözün Aydın. Nasıl sevindimKızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründüşoktayımmm
Maşallah canım Allah sağlıkla nasip etsinKızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründüşoktayımmm
Yaaaaa çok sevindimKızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründüşoktayımmm
Teşekkür ederim amin inşallahTmmdir bekliyorum msjinizi umarim bebeginizi en kisa zamanda kucaginiza alirsiniz tesekkurler..
Benimde öyle göbeğim mosmor, koluma yaptığımda da kolum çok acıyor oksapar çok yakıyorKızlar ben bişey sorucam şimdi kan sulandırıcı oksapar ve corasprin iciyrouz ya ben anlamıyorum benim her yerim mosmor ve çok agriyo. Normal mi göbeğim bile iğne vurulan yer morarmış..kolumu vurmuştum çok acımıştı ama smdo görseniz çürümüş gibi. Dokunmadikca bişey olmuio ama
Valla benmde göbeğim öyle iki tane igne kullaniorm enox ve prolutex dex mi ne . Göbeğim mosmor artk kanıyor yaparken. Ama kalçadan oldgm iğne ne yakıyor ne acıtıyorKızlar ben bişey sorucam şimdi kan sulandırıcı oksapar ve corasprin iciyrouz ya ben anlamıyorum benim her yerim mosmor ve çok agriyo. Normal mi göbeğim bile iğne vurulan yer morarmış..kolumu vurmuştum çok acımıştı ama smdo görseniz çürümüş gibi. Dokunmadikca bişey olmuio ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?