• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Şimdi doktorum aradı sınırda bir değer evinin yakınında cuma günü tekrar kan ver bakalım dedi
Çok mu uzak merkez sana, orada versen iyiydi ama olsun bakalım cuma gününü beklicez..ama erken sonuç veren bir yerde yaptır kuzum cuma günü..inşallah çok güzel yükselecek ve soru işaretleri kalkacak🤲🤲🤲

Aynen teyzesi fotolarını da atarım bir gözüksün kız kı erkek mi ne nazlı çıktı hiç bana çekmemiş belli 😛
Hahaha 😂 minik civciv o bekleriz pozlarını civcivin. Ay bu süreç nasıl heyecanlıymış ama ya kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet derken doğuma kadar böyle heyecanla gidecek galiba 🥰

Bugün 4.gun bir an gittim o testi yaptm negatif çıktı tabi ki erken gebelik testi fln da degldi çıksa mucize olrdu 😂kendime kızıyorum ama yaptm . Neyse bgn kasiklarm ve karnm agrior inşallah iyiye isarettir
Hadi inşallah senin belirtilerin onlardır🤲🥰 kuzum daha yapma test demicem🤣😅

Çok mu uzak merkez sana, orada versen iyiydi ama olsun bakalım cuma gününü beklicez..ama erken sonuç veren bir yerde yaptır kuzum cuma günü..inşallah çok güzel yükselecek ve soru işaretleri kalkacak🤲🤲🤲
Uzaklık değilde köprü trafiği oluyor 🥲artsın artık lütfen 🙏🏻

Merhabalar bülent tıraş hocada tüp bebek deneyen varmı ? En güncel hastane ücreti nedir bilgi verebilecek olan varmi tesekkurler smdiden rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Hahaha 😂 minik civciv o bekleriz pozlarını civcivin. Ay bu süreç nasıl heyecanlıymış ama ya kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet derken doğuma kadar böyle heyecanla gidecek galiba 🥰
Ya ya aynen hem heyecanlı hem stresli işin en güzel kısmı alışveriş 🛍️ zaman çabuk geçiyor görürüz o günleri de

Back