Amin amin çok aminUzaklık değilde köprü trafiği oluyorartsın artık lütfen
Nasipse haftaya beraber keseleri gorucez inşallahKızlar doktorum tekrar teste gerek yok haftaya keseye bakalım ultrasonda dedi
Amin canım rabbim isteyen herkesi evladına kavuştursunMerhabalar bülent tıraş hocada tüp bebek deneyen varmı ? En güncel hastane ücreti nedir bilgi verebilecek olan varmi tesekkurler smdiden rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Hii anladım..o zaman erken sonuç veren bi merkezde yaptır benceDoktorum aradı cuma tekrar yakın bir yerde kan ver bakalım dediben Anadolu yakasında oturuyorum hastane Avrupa yakasında ve köprü trafiğimiz oluyor o yüzden merkeze gelmene gerek yok dedi
Amin canım rabbim isteyen herkesi evladına kavuştursunmerkezden merkeze değiyor..rapor çıkabiliyorsa ilaçlar daha uygun alınıyor yoksa ilaçlar da
Amin insallah..istanbuldayim..cam sakurada tetkikler yapıldı sebebi bilinmeyen infertilite tanısı kondu hiç bir problemin olmadigini sylediler fakat cocuk olmuyor..bülent hocayı çok öneriyorlar ondan sormak istedim 1 kere transfer için maliyet ne çıkar acaba ona göre bütçe yapıp gitmeyi düşünüyoruz..Amin canım rabbim isteyen herkesi evladına kavuştursunmerkezden merkeze değiyor..rapor çıkabiliyorsa ilaçlar daha uygun alınıyor yoksa ilaçlar da pahalı..hangi ilde yaptıracaksın
Seni ultrasona çağırdığında idrara sıkışık gel dedi mi peki? Bana öyle gelmemi söyledi o yüzden hangi ultrasonla bakicak diye merak ettimSeni çağırdığına göre canım keseyi görür ultrason olmasa bile vajinal ultrason da görür
Bütün ağır vasıtalar bana denk geliyor bende hiç öyle değilim zıt kutuplar misali çekiyorum galibaHii anladım..o zaman erken sonuç veren bi merkezde yaptır bence
Ay hadi İnşallah güzel haberlerle gelirizNasipse haftaya beraber keseleri gorucez inşallah
Yok haftaya cuma canim haftaya görelim dedi doktorum.Amin canım inşallah. Sen bu cuma mı 5+3 oluyorsun canım haftaya mı
Yok canım bana demedi göbekten baktı bana vajinadan hiç baktırmadım.Seni ultrasona çağırdığında idrara sıkışık gel dedi mi peki? Bana öyle gelmemi söyledi o yüzden hangi ultrasonla bakicak diye merak ettim
Devlet hastanesi kadın doğuma gitsen daha hızlı çıkardı ben devlette randevu aldım 3 saat bile sürmedi sonuç çıkmasi.Bütün ağır vasıtalar bana denk geliyor bende hiç öyle değilim zıt kutuplar misali çekiyorum galiba
Benim tüm kontrollerim vajinadan oldu. Bakalım haftaya nasıl olucakYok canım bana demedi göbekten baktı bana vajinadan hiç baktırmadım.
Elimden geleni yapıyorum. İnan motivasyonumu düşürmemek için. 49 yaşında anne olan tanıdığınla ilgili yazdığın cevap mı.? O bana çok moral oldu. Çok teşekkür ederim.Kuzum benim modunu düşürme..dün sana yazdığımı okudun mu, bozma moralini
Kuzum benim modunu düşürme..dün sana yazdığımı okudun mu, bozma moralini
Ayy inşallah canımİnşallah tutunmustur bebişin canımpazartesiyi beklicez
Canım sıkışık gel dediyse karından bakacaktırSeni ultrasona çağırdığında idrara sıkışık gel dedi mi peki? Bana öyle gelmemi söyledi o yüzden hangi ultrasonla bakicak diye merak ettim
Evet cnm tekrar istediCuma bidaha mı istedi
Ayy maşallah maşalahhh çok sevindim adınızaa iki embriyo mu konuşmuştu ayyy allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin harikaa haber keyfini çıkartınnKızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründüşoktayımmm
Yaa biz sana demiştik canim yüksek beta ikizzzzKızlar o kadar zor bir gün geçiriyordum ki 2.testimi verdim bugün doktorum dış gebelik olabilir demişti biliyorsunuz..testim yine yüksek çıktı 3040 çıktı bu seferde 2 doktor değerlendirdi sonucumu muayenede 2 tane kese göründüşoktayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?