Betanın vücuda salınımı herkeste aynı hızda olmaz ama bu güzel bir belirti tv izlerken bile kalbiniz çarpıyor bunu farketmemenin imkanı yokAyakta çok duramıyorum ama bu derece çarpıntı gibi olmadı hiç sanırım.
Çok güzel canım benim maşallahMerhaba beni de şimdi aradılar bugün 5. gün 11 inden 5 ini dondurmuşlar 4AA 4AB 4BC(2) 4BB kalitedeymişler kalan 4 tane büyümeye devam eden varmış nasıl sizce
Aynen teyzesi fotolarını da atarım bir gözüksün kız kı erkek mi ne nazlı çıktı hiç bana çekmemiş belliHadi inşallah ufaklık oralarda takılıyor belli kiaz kaldı değerin biraz daha artsın keseyi görürsün canım
Amin amin inşallahİnşallah canım senin heyecanlı günlerinide birlikte takip ederiz burda
Benim doktor vajinal bakıyor zaten canım cuma günü 5+3 oluyor kızımda da yazmışım ondada 5+3 te gitmişim kalbinide 6+3 de duymuşumSeni çağırdığına göre canım keseyi görür ultrason olmasa bile vajinal ultrason da görür
Çok mu uzak merkez sana, orada versen iyiydi ama olsun bakalım cuma gününü beklicez..ama erken sonuç veren bir yerde yaptır kuzum cuma günü..inşallah çok güzel yükselecek ve soru işaretleri kalkacakŞimdi doktorum aradı sınırda bir değer evinin yakınında cuma günü tekrar kan ver bakalım dedi
HahahaAynen teyzesi fotolarını da atarım bir gözüksün kız kı erkek mi ne nazlı çıktı hiç bana çekmemiş belli
Ben 10.gün gittim teste negatif diye kendimi hazırlamıştım çünkü adetim gelecek gibiydi çok ağrım vardıBelirtileriniz neydi acaba yarın benimde 6. Günüm çok korkuyorum test günü yaklaştıkça
Aynısını düşündümAma böyle başka başka yerler de kan verdirirlerse nasıl emin olacağız ki artıştan
Hadi inşallah senin belirtilerin onlardırBugün 4.gun bir an gittim o testi yaptm negatif çıktı tabi ki erken gebelik testi fln da degldi çıksa mucize olrdukendime kızıyorum ama yaptm . Neyse bgn kasiklarm ve karnm agrior inşallah iyiye isarettir
Maşallah kuzuyaBenim doktor vajinal bakıyor zaten canım cuma günü 5+3 oluyor kızımda da yazmışım ondada 5+3 te gitmişim kalbinide 6+3 de duymuşum
Çok güzel canım benim maşallah
teşekkür ederim :)Çok güzel canım benim maşallah
Oh oh iyi test bittiEvet yani o test gozumn önünde durunca bir an yaptm neyse ki artk elimn altında test yok direk pazartesi günü 9.gun eşimle kan testinde ogrenecegiz
Aynen hayırlısıyla inşallah duyarız hepimizMaşallah kuzuyakalbede pek bişey kalmamış o zaman
Uzaklık değilde köprü trafiği oluyorÇok mu uzak merkez sana, orada versen iyiydi ama olsun bakalım cuma gününü beklicez..ama erken sonuç veren bir yerde yaptır kuzum cuma günü..inşallah çok güzel yükselecek ve soru işaretleri kalkacak
Amin canım inşallah. Sen bu cuma mı 5+3 oluyorsun canım haftaya mıAynen hayırlısıyla inşallah duyarız hepimiz
İnşallah tutunmustur bebişin canımBiz de pazartesi öğreneceğiz ama bizim 11. Gün oluyor.
Ya ya aynen hem heyecanlı hem stresli işin en güzel kısmı alışverişHahahaminik civciv o bekleriz pozlarını civcivin. Ay bu süreç nasıl heyecanlıymış ama ya kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet derken doğuma kadar böyle heyecanla gidecek galiba
Hadi hayırlısıyla güzel güzel yükselmiş olsun betaAradı doktorum cuma gününe göre bakalım dedi bakacaz artık o güne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?