Canım sen bir ara ilaçları falan almadın ya ondan da kaynaklanmış olabilir mi doktora sordun muKimyasal olunca beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş bence lab hatası ama belli olmaz tabi bu işler işte cuma tekrar kan yolu gözüktü bana
Canım sen keseyi görmüşmuydun?Ama böyle başka başka yerler de kan verdirirlerse nasıl emin olacağız ki artıştan
Bugün 4.gun bir an gittim o testi yaptm negatif çıktı tabi ki erken gebelik testi fln da degldi çıksa mucize olrduHic belirti olmayanlar da var burda canım benim hatta bu olmadı deyip kan verip sonucu görünce şaşıran da oldu..belirti arama kendinde ve lütfen gününden önce test yapma..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin sana
Kaçıncı gününüz bugünKimyasal olunca beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş bence lab hatası ama belli olmaz tabi bu işler işte cuma tekrar kan yolu gözüktü bana
İnşallah öyledir canım. Korkumdan yatıyorum öyle evde. Ben işkolik biriyim bir de zaman geçmiyor evde. Allahtan burası varda takılıyorum burdaKahverengiye döndüyse bitiyor demektir
Çok erken imkansız çıkmaz belkide yeni tutundu yaniBugün 4.gun bir an gittim o testi yaptm negatif çıktı tabi ki erken gebelik testi fln da degldi çıksa mucize olrdukendime kızıyorum ama yaptm . Neyse bgn kasiklarm ve karnm agrior inşallah iyiye isarettir
Evet gördüm canım. Minnacık bir halkaCanım sen keseyi görmüşmuydun?
Canım nasılsın, iyisin inşallah şimdi..tüp bebek ilaçlarını bıraktıktan sonraki 10 günde regl olursun..bazan geçebiliyor da..zaten reglinin 2.günü gideceksin muayeneye ultrasonla bakacak doktorun, sonra kana da bakacak öyle başlayacaksın..ben her tüp bebekten sonra döngü tarihleri değişti endişelenme normal bir durum..ben de mayısta transfer beklerken hazirana kaldım canımKızlar ben normal de 26 Mayıs transfer olacaktım covid pozitif olduğum için ertelendi haziran reglimi bekleyeceğiz. 9 Haziran tahmini regli tarihim ama bugün regli olacak gibiyim lekelenme gelmeye başladı 22 mayısta tüp bebek ilaçlarımı bıraktım covid pozitif olunca bırakın ilaçları dediler ilaçları bırakınca 10 gün sonra regli olmaya başlanır mı? Bir önceki ay regli tarihim 9 Mayıs be düzenli 28-29 günde bir olurum döngüm. Şimdi erken regli olursam rahim kalınlaşmasınlar bir sorun yaşanır mı haziran transferim de bir sorun çıksın istemiyorum Artuk bilgisi olan var mı ? Yoksa regli olunca normal rahim zaten kendiliğinden düzenli kalınlaşmaya başlar mı ?
Evet yani o test gozumn önünde durunca bir an yaptm neyse ki artk elimn altında test yok direk pazartesi günü 9.gun eşimle kan testinde ogrenecegizÇok erken imkansız çıkmaz belkide yeni tutundu yani6. Veya 7.gun yap bari
Hep böyle oluyor zaten. Kimse dayanamıyor erkende yapıyor ama işte sonuç üzücü oluyor erken olduğu için çıkmıyor çünküBugün 4.gun bir an gittim o testi yaptm negatif çıktı tabi ki erken gebelik testi fln da degldi çıksa mucize olrdukendime kızıyorum ama yaptm . Neyse bgn kasiklarm ve karnm agrior inşallah iyiye isarettir
İnşallah kimyasal değildir canım niye aramıyorlarİnşallah dananın kuyruğu kopacak bakalım kimyasal gebelik en çok korktuğumuz şeydir dedi eğer öyle bir durum varsa erkenden farkedip sonlandırmak lazım filan gibi bişey dedi
Tebrik ederim tekrar, çok güzel yükselmiş..lekelenme olmak zorunda değil, bebeğin seninle, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallahBenimde ilk 88 idi bugun ki 213 cikti kizlar.İlk 7. Gun yaptirdim bugun 9. Gunumama hala lekelenme vs olmadi
Belirtileriniz neydi acaba yarın benimde 6. Günüm çok korkuyorum test günü yaklaştıkçaMerhaba canım benim çift embriyo ikiside 3.gün embriyosu 10 günüm bugün 169 çıktı
Kac günlükte gördün canımEvet gördüm canım. Minnacık bir halkasende görürsün bu hafta inşallah
Hayırlısı ile pozitif olur inşallahEvet yani o test gozumn önünde durunca bir an yaptm neyse ki artk elimn altında test yok direk pazartesi günü 9.gun eşimle kan testinde ogrenecegiz
İnşallah ilk denemem yolun başındayım henüz ama inşallah ilkinde pozitif olur . Dondurulms 3 embriyomz daha var inşallah gerek kalmazHayırlısı ile pozitif olur inşallah
Canım beni geç çağırdı doktor dün gittim ama değerim 10 binin üzerindeydi. Herhalde 3000-5000 civarı görünüyormuş ultrasondaKac günlükte gördün canım
Seni çağırdığına göre canım keseyi görür ultrason olmasa bile vajinal ultrason da görürKac günlükte gördün canım
10 güne kadar olur canım bekle biraz dahaArkadaşlar bugün OPU nun 5. günü hiç kanamam olmadı o gün veya sonrasında ancak bugün çok az kahverengi bi kan geldi çok az ama devam etmiyor şuanlık. Normal mi sizce ?
Biz de pazartesi öğreneceğiz ama bizim 11. Gün oluyor.Evet yani o test gozumn önünde durunca bir an yaptm neyse ki artk elimn altında test yok direk pazartesi günü 9.gun eşimle kan testinde ogrenecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?