Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Reflü yatağı kullanıyorsun değil mi? Allah şifa versin canım senin işin bizden zor ama çok güzelCanım çok sagol valla bende onu dıyorum neymışım ben dıyorumkızlarım bırı yaramaz teyzesı el ayak durmuyor maşallah uyumuyorda kavga ıle aglayarak uyuyor bugun doktoru uyku damlası verdı denıyecem bakalım ınşallah sakınleşır uyur bende uyurum burun ıçın bışey vermedı reflusu var dedı ıkısınınde başını yuksek tut dedı
Sagol canım allah hepımıze yardımcı olsun gerçekten çok guzel kızlarım 3ayı geçtı şukur reflu yatagı kullanıyorum buyudukçe daha ıyı kusmalar azaldı şukur aglamalarda ama uslu dedıgım kızım huysuz aşırı kıskanç ne yapacam bılmıyorum kardeşını alıyorum surat asıyor şumdıden aglamaklı oluyor dudak buzuyorGeçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Reflü yatağı kullanıyorsun değil mi? Allah şifa versin canım senin işin bizden zor ama çok güzelçok güzel bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim kızım da kolik ama ben her geçen gün büyüyor ve bu günleri özleyeceğim diye üzülüyorum biraz deliyim herhalde
Canım nasılsın ıyımısın bebışın ablası ıyımı alıştımı kıskanmıyormu kardeşını benım mınık başladı kıakanmaya kardeşını alıyorum suratı asılıyor daha 3ayda boyleyızGeçmiş olsun canım uyuyamamk çok kötü gündüz mu gecemi uyumuyor yoksa hic mi uzun derin uykusu olmuyor prensesin uyku damlası işe yarar inşallah
Ahh canım kıskanma olmazmi hiç var tabi ama bastırıyor benimki ben bakışlarından anlıyorum bazende direk söylüyor kıskandım galiba diyeCanım nasılsın ıyımısın bebışın ablası ıyımı alıştımı kıskanmıyormu kardeşını benım mınık başladı kıakanmaya kardeşını alıyorum suratı asılıyor daha 3ayda boyleyızuyumuyorlar sırayla benımkıler uyku hıç yok bıde kucagıma alıştılar kucagıma almazsam aglıyorlar kızlarım şmdı uslu kızım kavgacı aglayan kızım duruldu çok şukur doktora gıdemedım dün bu rota aşısı ıçın bıde 3ay kontrolumuze kalkamadım kemıklerım kırılmış sankı ama allah bıze guç verıyor bebışlerımız ıçın
Ayyy yerim ben o minnoşuSagol canım allah hepımıze yardımcı olsun gerçekten çok guzel kızlarım 3ayı geçtı şukur reflu yatagı kullanıyorum buyudukçe daha ıyı kusmalar azaldı şukur aglamalarda ama uslu dedıgım kızım huysuz aşırı kıskanç ne yapacam bılmıyorum kardeşını alıyorum surat asıyor şumdıden aglamaklı oluyor dudak buzuyorbende delıyım uyusalarda başlarında nıvetteyım hala uyumadım aslında uyku yok artık bende bı an bayılıyorum 2-3saat oyle de ayaktayım ya çok guzel bı duygu allah ısteyen herkese tatdırsın ınşallah ❤
Bizim de yarın rota ve menenjit aşısı var, sünnet için de kontrole gittik doktor 6 ay civarında yapalım bence dedi. Her doktor her bebek için farklı bisey soyluyo zatenAhh canım kıskanma olmazmi hiç var tabi ama bastırıyor benimki ben bakışlarından anlıyorum bazende direk söylüyor kıskandım galiba diyebiz iyi diyelim iyi olalım kolik bir oğlum var sağlığı iyi şükür ama işte sürekli mızmız ve ağlamaklı atopik egzemasi var süt alerjisine bağlı dedi doktor bu yüzdendr bağırsakları sindiremiyor gazı fazlalıgi var o da kolik bir bebek yaptı maalesef sürekli kucak arabasina koyup koşa koşa doktora gidip geliyoruz sadece dışarı çıkıp nefes alamıyorum sırt üstü koyunca diken var sanki basıyor çığlığı doktor hepsi kolik olduğu için dedi kolik bebekler dik durmayi severmiş çünkü 4 Mayıs'ta Rota ve menenjite gideceğiz bakalım ne diyecek doktorunu değiştirdm memnun kalmadım sünnet olduk 2. Ayinda öyle bizden şimdilik zor geçiyor yani ama büyüyor şükür gözümün nuru kızımda aynıydı geçeceğini bildiğim için daha sakinim
Amiiiinnn inşallah bir gülüşleri ömre bedel rabbim sağlıkla büyütmek nasip eder bizlere bekleyenlerin kucaklarına dolar. 3 aylık olduk bile oturmak istiyor benim delikanlı durduramıyorumBizim de yarın rota ve menenjit aşısı var, sünnet için de kontrole gittik doktor 6 ay civarında yapalım bence dedi. Her doktor her bebek için farklı bisey soyluyo zatenhepsinin sağlığı sıhhati yerinde olsun canlarım çok şükür rabbime ben hala inanamıyorum bebeğim olduğuna rüya gibi sanki Allahim isteyen herkese inşallah en tez vakitte nasip etsin Bizim dualarımız kabul oldu bekleyenlerin de kabul olsun inşallah hayırlısıyla
Merhaba sizin doktorunuz mehtap hocamiydi acaba?Ben çok memnun kaldım güvenli temiz çok profesyonel çalışıyorlar benim doktorum dışardan di merkez doktoru değil 2 embriyo kaldı zaten 2 sinide trasnfer etti doktorum cihazları çok iyi demişti bana şuan hamileyim 24 haftalık olduk çok şükür
Yok dışarıdan doktorum bu benimMerhaba sizin doktorunuz mehtap hocamiydi acaba?
Merhaba,ben iyiyim bebiste iyi,11aylıgız ocak 12de doğum günü yapacağız kısmetse.ben biliyorum gerçi gebe olduğunuzu inşallah sağlıkla ilerlesin ve oğluşunuzu kucağınıza alın bir an önce.cok sessiz buralar artık kimse yazmıyor ben arada bakıyorum da buraya bakınca o günler geliyor gözümün önüne.Zaman ne çabuk geçmiş oldu mu olacak mi öyle mi böyle mi derken şuan doğum günü planları yapıyorum:)Merhabalar arkadaşlarım..nasılsınız, bebişler nasıl neredeyse 1 yaşında olacaklarsize güzel bir haber vereyim..sonunda benim de oldu..17 haftalık gebeyim
AmiinnMerhaba,ben iyiyim bebiste iyi,11aylıgız ocak 12de doğum günü yapacağız kısmetse.ben biliyorum gerçi gebe olduğunuzu inşallah sağlıkla ilerlesin ve oğluşunuzu kucağınıza alın bir an önce.cok sessiz buralar artık kimse yazmıyor ben arada bakıyorum da buraya bakınca o günler geliyor gözümün önüne.Zaman ne çabuk geçmiş oldu mu olacak mi öyle mi böyle mi derken şuan doğum günü planları yapıyorum:)
Aaa süper bir haber bu canım çok sevindim 2 hafta var aramızda çok mutlu oldum..sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahBeni hatırladınız mı bilmiyorum amaMindamin yazınca bildirim düştü :) bende 15 haftalık gebeyim arkadaşlar rabbim yaşattı bu duyguyu bu grupta ne dertleşmiştik o zamanlar
Harika, yaşları doluyor bebişlerinMerhabalar hayırlı olsunbizde 26 ocakda yaşımıza girecez ve gercekten ne kadar zorluklari olsada cok cabuk geciyormus
Bizde beraber yatiyoruz uyku konusunda hele cok karisik gece 12lere kadar oturabiliyoruz hic girmiyim o konulara.ama sizinde dediginiz gibi rabbime cok dua ettim o yuzden onunla gelen hersey bana armagan.kuralmis duzenmis mukemmel annecilik kisminda degilim.bol bol onunla keyifle vakit gecirmek evdeki tum daginikligi unutturuyor.ilk zamanlsr herseye yetismeye calisan anneligimden istifa ettim simdi sadece oglum icin yasiyorum.rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.Ayy çok sevindim kızlar bende bu sayfayı birakamayanlardanim çok mutlu oldum Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsinara ara yazmak istesem de kimse yoktur diye yazmamıştım buraya bu bildirimi almak çok iyi geldi, benim bebeğim de Şubat'ta değecek yaşına bende smdiden doğum günü telaşına girdim geçen sene bu zamanlar diye düşünüp geçen zamana hala şaşırıyorum balkonumda oturup Allah'ım bana da evlat ver dedigim günler hem çok uzak hem çok yakın, şimdi ise uyumadı yemek az yedi acaba onu eğitebiliyor muyum doğru annelik yapabiliyor muyum kaygılarım var evin hali desen dağınık toplu bı düzenimiz var size tavsiyem eslerinize.bol bol sarılarak yatin ben uyku eğitimi muhabbetini yapamadım ve bebisimle birlikte yatıyoruz Max 2 sene yatarım n'olacak kafasindayiz çok bekledik bu anları,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?