2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba transferin 6.günü bugün 4. Embriyosu transfer edildi idrar testim sabah çok silik çıktı sizce var mıı
Merhabaa benim de 6. Günüydü bugün yaptım benim de böyle çıktı sizin de var gibi benimki gibi ay hadi inşallahh yaaa

Eklentiler

• IMG_8506.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_8498.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 27
kaçıncı gününüzde bu değer çıktı toplama ne zaman?
İlaçları kullanmaya başladıktan 6. Günde bu değer çıktı yarın net belli olacak yumurta toplama işlemi ama pazartesi gittiğimde cuma-cumartesi toplayabiliriz dedi ve ilaçlara devam et biraz daha dedi.hocam çok donanımlı referansla da gittim fakat çok donuk sizinki de böylemiydi? Biraz moral versin istiyrum ama bir şey olumsuz olunca resmen yüzü düşüypr ben teselli ediyorum doktorumu sanki öyle hissediyorum

Arkadaşlar toplama işleminden önce E2 niz kaç çıkmıştı? Benim 633 çıkmış çok yüksek gibi geldi. İyi bir şey değil sanki bu sonuç
Ben kaç olduğunu bilmiyorum ama yüksek çıktı dedi doktorum. O yüzden aynı ay transfer yapmayı uygun görmedi beklemiştik. Martta opu oldu, Nisanda rahimde polip olduğunu gördü ameliyat oldu, Mayısta transfer. Ameliyat olmasaydı opudan sonraki adette bakicakti rahmim toparlanmis mi hazır mı diye

Yok yok opu yapılıyor, transfer erteleniyor sadece

Kızlar transferden kaç gün sonra yemek falan yapmaya başladınız? Ben şimdi yemek yapsam da en fazla 2 gün idare eder sonra bozuldu mu acaba diye strese giriyorum taze yapıyorum. Nasıl yapsam bilemedim

Canım benim de ilk görüşmemizde bunu söyledi hemen transfer olmayacak toplayacak bi 10 gün rahimi haZırlayacakmış ve dondurma yapacakmış ve sonra transfer fakat doktorum biraz donuk yanında geriliyorum kendi kadın doğumcum bana terapi gibi geliyordu yanından hep bi ferahlamış gbi çıkıyordum ama bu doktorumun yanından ilk olayımızda gergin ve kaygılı çıktım. Çok rahattım stressizdim beni darladı şimdi yarın yine görüşmemiz var bakalım yarın ne yapacak devam etmesem diye de düşünüyorum başkasına geçsem mi yoksa hepsi mi böyle ciddi . Biraz güleryüz görmek istitorum ama adam hep ifadesiz kendi halime mi yanayım doktoruma mı yanayım ben mi evhamlanıuorum bilemedim

Kızlar konudan bağımsız ama bişey soracağım. Bu sitenin app store da uygulaması var mı ben bulamadım tarayıcıdan girmek zorunda kalıyorum.
Canım uygulama yok. Ama şey diye arat kadınlar kulübü uygulama. Başlık açmışlar konuyla ilgili. Uygulaması yok ama uygulama gibi ekrana ikon ekleniyor, tarayıcı gibi gözükmüyor girdiğinde uygulama gibi oluyor. Onu ios ve Android için nasıl yapılıyor diye anlatmışlar. Öyle bakabilirsin tarayıcıdan girmekten daha pratik oluyor en azından

Kızlar transferden kaç gün sonra yemek falan yapmaya başladınız? Ben şimdi yemek yapsam da en fazla 2 gün idare eder sonra bozuldu mu acaba diye strese giriyorum taze yapıyorum. Nasıl yapsam bilemedim
Ertesi gün yaptım o kadar ayakta durmak sıkıntı olmuyor, dinlene dinlene zor olmayan yemekler yapabilirsin

Transfer öncesi yemeğini yap canım ertesi günde yersiniz ki transferden sonra ki gün normal hayatına dönersin,yemek yapabilirsin pratik şeyler sorun olmaz

Benim 10.gün 34, 14.gün 293 çıktı. Doktor her şey yolunda dedi. Sanırım önemli olan sayı değil de artış oranı

Ben ertesi gün başladım yemek yapmaya işe gittim izin kullanmadan. Ağır kaldırmadıkça kendinizi yormadıkça bişey olacağını sanmıyorum ama tabi doktorunuz ne derse o.

Tamamdır bakayım teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…