Tabi ki var çatlatma yoksa gayet iyiMerhaba transferin 6.günü bugün 4. Embriyosu transfer edildi idrar testim sabah çok silik çıktı sizce var mıı
Sonucum şimdilik pozitif bugün 10.günüm değerim 169 çıktıMerhaba kan verdiniz mi sonucunuz nasıl geldi konuşmuştuk belirtilerimiz falan hemen hemen aynıydı merak ettim o yüzden inşallah güzel bir sonuç almissinizdir
Merhabaa benim de 6. Günüydü bugün yaptım benim de böyle çıktıMerhaba transferin 6.günü bugün 4. Embriyosu transfer edildi idrar testim sabah çok silik çıktı sizce var mıı
kaçıncı gününüzde bu değer çıktı toplama ne zaman?Yarın dr kontrolüm var moralimi bozacağına yine eminim
Ya öyle mi çok sevindimSonucum şimdilik pozitif bugün 10.günüm değerim 169 çıktı
Idrar testi hiç yapmadim direk kan verdim kendi doktorum 1 haziranda ver demişti bende dayanamadim bugün gittim pozitif dedilerYa öyle mi çok sevindimidrar testi yapmış mıydın
Benim de 1 Haziran ama ben idrar testi yaptım negatif yok galiba umudum tükeniyorIdrar testi hiç yapmadim direk kan verdim kendi doktorum 1 haziranda ver demişti bende dayanamadim bugün gittim pozitif dediler
Idrar testine güvenemiyorumBenim de 1 Haziran ama ben idrar testi yaptım negatif yok galiba umudum tükeniyor
Yani tam olarak guvenmesem de 10. Günde silik de olsa çizgi çıkardı diye düşünüyorumIdrar testine güvenemiyorum
İlaçları kullanmaya başladıktan 6. Günde bu değer çıktı yarın net belli olacak yumurta toplama işlemi ama pazartesi gittiğimde cuma-cumartesi toplayabiliriz dedi ve ilaçlara devam et biraz daha dedi.hocam çok donanımlı referansla da gittim fakat çok donuk sizinki de böylemiydi? Biraz moral versin istiyrum ama bir şey olumsuz olunca resmen yüzü düşüypr ben teselli ediyorum doktorumu sanki öyle hissediyorumkaçıncı gününüzde bu değer çıktı toplama ne zaman?
Ben kaç olduğunu bilmiyorum ama yüksek çıktı dedi doktorum. O yüzden aynı ay transfer yapmayı uygun görmedi beklemiştik. Martta opu oldu, Nisanda rahimde polip olduğunu gördü ameliyat oldu, Mayısta transfer. Ameliyat olmasaydı opudan sonraki adette bakicakti rahmim toparlanmis mi hazır mı diyeArkadaşlar toplama işleminden önce E2 niz kaç çıkmıştı? Benim 633 çıkmış çok yüksek gibi geldi. İyi bir şey değil sanki bu sonuç
Yok yok opu yapılıyor, transfer erteleniyor sadeceBen para vermedim canım kan değerime bakılsın diye. Hiçbir tahlile kana para vermeyeceğim tüp bebek paketinin içinde heps zaten. Ama önemli de değil zaten şu aşamada. Yumurtamın kalitesini gösteren bir şey ama asla anlamadığım da bir durumzaten topu tpuna 4 yumurtam var onlarda kalitesizse şimdi toplama olmaz mı bir sürü kafamda soruu
Canım benim de ilk görüşmemizde bunu söyledi hemen transfer olmayacak toplayacak bi 10 gün rahimi haZırlayacakmış ve dondurma yapacakmış ve sonra transfer fakat doktorum biraz donuk yanında geriliyorum kendi kadın doğumcum bana terapi gibi geliyordu yanından hep bi ferahlamış gbi çıkıyordum ama bu doktorumun yanından ilk olayımızda gergin ve kaygılı çıktım. Çok rahattım stressizdim beni darladı şimdi yarın yine görüşmemiz var bakalım yarın ne yapacak devam etmesem diye de düşünüyorum başkasına geçsem mi yoksa hepsi mi böyle ciddi . Biraz güleryüz görmek istitorum ama adam hep ifadesizBen kaç olduğunu bilmiyorum ama yüksek çıktı dedi doktorum. O yüzden aynı ay transfer yapmayı uygun görmedi beklemiştik. Martta opu oldu, Nisanda rahimde polip olduğunu gördü ameliyat oldu, Mayısta transfer. Ameliyat olmasaydı opudan sonraki adette bakicakti rahmim toparlanmis mi hazır mı diye
Canım uygulama yok. Ama şey diye arat kadınlar kulübü uygulama. Başlık açmışlar konuyla ilgili. Uygulaması yok ama uygulama gibi ekrana ikon ekleniyor, tarayıcı gibi gözükmüyor girdiğinde uygulama gibi oluyor. Onu ios ve Android için nasıl yapılıyor diye anlatmışlar. Öyle bakabilirsin tarayıcıdan girmekten daha pratik oluyor en azındanKızlar konudan bağımsız ama bişey soracağım. Bu sitenin app store da uygulaması var mı ben bulamadım tarayıcıdan girmek zorunda kalıyorum.
Ertesi gün yaptımKızlar transferden kaç gün sonra yemek falan yapmaya başladınız? Ben şimdi yemek yapsam da en fazla 2 gün idare eder sonra bozuldu mu acaba diye strese giriyorum taze yapıyorum. Nasıl yapsam bilemedim
Transfer öncesi yemeğini yap canım ertesi günde yersiniz ki transferden sonra ki gün normal hayatına dönersin,yemek yapabilirsin pratik şeyler sorun olmazKızlar transferden kaç gün sonra yemek falan yapmaya başladınız? Ben şimdi yemek yapsam da en fazla 2 gün idare eder sonra bozuldu mu acaba diye strese giriyorum taze yapıyorum. Nasıl yapsam bilemedim
Benim 10.gün 34, 14.gün 293 çıktı. Doktor her şey yolunda dedi. Sanırım önemli olan sayı değil de artış oranıKızlar ben şimdi sizlerin beta değerlerini görünce benimkiler baya düşük kalmış. Korkmaya başladım.
17 mayista 3 gün embriyo 2 ad. Transferim oldu.
27 mayısta beta 100.90 çıktı ( 10.gun)
29 mayista beta 330.50 çıktı (12.gun)
Ben ertesi gün başladım yemek yapmaya işe gittim izin kullanmadan. Ağır kaldırmadıkça kendinizi yormadıkça bişey olacağını sanmıyorum ama tabi doktorunuz ne derse o.Kızlar transferden kaç gün sonra yemek falan yapmaya başladınız? Ben şimdi yemek yapsam da en fazla 2 gün idare eder sonra bozuldu mu acaba diye strese giriyorum taze yapıyorum. Nasıl yapsam bilemedim
Tamamdır bakayım teşekkürler canım.Canım uygulama yok. Ama şey diye arat kadınlar kulübü uygulama. Başlık açmışlar konuyla ilgili. Uygulaması yok ama uygulama gibi ekrana ikon ekleniyor, tarayıcı gibi gözükmüyor girdiğinde uygulama gibi oluyor. Onu ios ve Android için nasıl yapılıyor diye anlatmışlar. Öyle bakabilirsin tarayıcıdan girmekten daha pratik oluyor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?