• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay inşallah canım Allah razı olsun 🖤 bakalım bir tanecik de sağlıklı olsa yeter aslında. Nötrüm hiçbir şey hissedemiyorum 🥹 sizinde mi tüp Bebek?
Evet canım cumartesi transfer olacak Allahın izniyle😍4.denemem olacak inşallah bu sefer bebeklerime kavuşurum🤲 rabbim hiçbirimizi çok bekletmesin 🤲🥰

Kızlar ben bişe soracağım ya benim 11. Gün kan değerim 910 cıktı doktorum birşey demedi ama tekrarlamalımıyım acaba siz sadece doktorumuzun isteğiyşemi tekrarlıyorsunuz 😄 kanmı versem gidip acaba sabah diyorm

Kızlar ben bişe soracağım ya benim 11. Gün kan değerim 910 cıktı doktorum birşey demedi ama tekrarlamalımıyım acaba siz sadece doktorumuzun isteğiyşemi tekrarlıyorsunuz 😄 kanmı versem gidip acaba sabah diyorm
Bir kere daha ver bence artışına bak bir daha vermene gerek yok bence

Ben bugün kan verecem transferin 10.günü ya vardır ya yoktur 3.gün embriyosuydu adetime 4 gün var ve adet belirtilerini çok yaşıyorum inşallah pozitifi görürüz 🤩
Merhaba kan verdiniz mi sonucunuz nasıl geldi konuşmuştuk belirtilerimiz falan hemen hemen aynıydı merak ettim o yüzden inşallah güzel bir sonuç almissinizdir

Evet bence tekrarla. Maşallah çok güzel çıkmış değeriniz. İnşallah sağlıkla sonuçlanır. 🤲

Merhaba transferin 6.günü bugün 4. Embriyosu transfer edildi idrar testim sabah çok silik çıktı sizce var mıı

Eklentiler

• IMG_20230530_150320.jpg
    IMG_20230530_150320.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 45
Back