- 15 Ekim 2022
- 2.637
- 2.873
- 63
- 44
Canım benim rabbim en güzel zamanda verecektir evladını zamanı gelmedi demekkiBenim olmadı test negatif cıktı nasipte yokmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim rabbim en güzel zamanda verecektir evladını zamanı gelmedi demekkiBenim olmadı test negatif cıktı nasipte yokmus
Benim toplamadan önce 1600 civarında gelmiştiArkadaşlar toplama işleminden önce E2 niz kaç çıkmıştı? Benim 633 çıkmış çok yüksek gibi geldi. İyi bir şey değil sanki bu sonuç
Yok yumurta sayısıyla alakalı kaliteyi belirleyecek bir belirteç hiç duymadım şimdiye kadarBu e2 kaliteyi belli ediyor sanki diye aklımda kaldı ama eminde değilim
Hayır bu tamamen olgunlaşan yumurta sayısıyla alakalı diye biliyorum. Bence çok da düşük değil benim de 1000 lerde bi değerdi çok da yüksek değildi takılmayın benceBenimki düşük bile ozaman ben şimdiden çok üzülmeye ve kendimi yıpratmaya başladım ve asla elimde değil
Evet canım cumartesi transfer olacak Allahın izniyle4.denemem olacak inşallah bu sefer bebeklerime kavuşurum rabbim hiçbirimizi çok bekletmesinAy inşallah canım Allah razı olsun bakalım bir tanecik de sağlıklı olsa yeter aslında. Nötrüm hiçbir şey hissedemiyorum sizinde mi tüp Bebek?
Yarın dr kontrolüm var moralimi bozacağına yine eminimHayır bu tamamen olgunlaşan yumurta sayısıyla alakalı diye biliyorum. Bence çok da düşük değil benim de 1000 lerde bi değerdi çok da yüksek değildi takılmayın bence
Çıkmayacak inşallah canım. Rahatsın biliyorum ama rahat kalmaya çalış.Benim biraz karışık şimdilik pozitif bir aksilik çıkmazsa
Bir kere daha ver bence artışına bak bir daha vermene gerek yok benceKızlar ben bişe soracağım ya benim 11. Gün kan değerim 910 cıktı doktorum birşey demedi ama tekrarlamalımıyım acaba siz sadece doktorumuzun isteğiyşemi tekrarlıyorsunuz kanmı versem gidip acaba sabah diyorm
Teşekkür ederim canım inşallah evet o yüzden kesti doktor. Darısı sana inşallah hangi gündü transferinGözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah kanama olmuşsa kesilir kan sulandırıcılar
Merhaba kan verdiniz mi sonucunuz nasıl geldi konuşmuştuk belirtilerimiz falan hemen hemen aynıydı merak ettim o yüzden inşallah güzel bir sonuç almissinizdirBen bugün kan verecem transferin 10.günü ya vardır ya yoktur 3.gün embriyosuydu adetime 4 gün var ve adet belirtilerini çok yaşıyorum inşallah pozitifi görürüz
Çok güzel hayırlı Olsun, değeriniz gayet iyiArkadaşlar 7ci günüm ve bugün kan verdim 76 çıktı sizce pozitif miidrar testim de silik çıktı
76 tabiki pozitif. Tebrik ederim.Arkadaşlar 7ci günüm ve bugün kan verdim 76 çıktı sizce pozitif miidrar testim de silik çıktı
Evet pozitif hayırlı olsun bebişiniz. Ama sonra test yine yaptırın artış hızını kıyaslamak içinArkadaşlar 7ci günüm ve bugün kan verdim 76 çıktı sizce pozitif miidrar testim de silik çıktı
Evet bence tekrarla. Maşallah çok güzel çıkmış değeriniz. İnşallah sağlıkla sonuçlanır.Kızlar ben bişe soracağım ya benim 11. Gün kan değerim 910 cıktı doktorum birşey demedi ama tekrarlamalımıyım acaba siz sadece doktorumuzun isteğiyşemi tekrarlıyorsunuz kanmı versem gidip acaba sabah diyorm
Benimkide böyleydi emin olmak için yarın ya da bir sonraki gün testi tekrar edin.Merhaba transferin 6.günü bugün 4. Embriyosu transfer edildi idrar testim sabah çok silik çıktı sizce var mıı
Teşekkür ederimÇok güzel hayırlı Olsun, değeriniz gayet iyi
Teşekkür ederim evet evet asıl test günüm 1 haziran yeniden yapacağımEvet pozitif hayırlı olsun bebişiniz. Ama sonra test yine yaptırın artış hızını kıyaslamak için