• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar ben şimdi sizlerin beta değerlerini görünce benimkiler baya düşük kalmış. Korkmaya başladım.
17 mayista 3 gün embriyo 2 ad. Transferim oldu.
27 mayısta beta 100.90 çıktı ( 10.gun)
29 mayista beta 330.50 çıktı (12.gun)
Önemli olan 2 günde 2 katı artış olması. Sizin olmuş zaten. Hatta 300 olmalıydı mesela 30 fazlası var içinizi çürütmeyin derim🖤 ilk deneme mi?

Kızlar ben şimdi sizlerin beta değerlerini görünce benimkiler baya düşük kalmış. Korkmaya başladım.
Gayet iyi değerlerin bir de bu betayı başkalarıyla değil kendi değerin 2 katına çıktı mı diye bakmak lazım. Seninki güzel

Ben alarm ayarladım transfer oncesı aynı saatte alıyorum daha ıyı olur bence bıde aksatmamanız onemlı dedı hemşırem sızde oyle yapın alarm ayarlayın hem aldımmı almadımmı dıye kafamız karışmaz yoksa hergun aynı şeyler bazen ıkılemde kalıyorum😊
Tamam bende ayarlıyorum 🙏🏻🥰

Selam kızlar. Sabah bende doktoruma gittim. Keseyi gördük çok şükür ama ikiz değilmiş baya ümitliydim 🙈 neyse buna şükür diyorum. Doktor temizlik vs herşeyi yasakladı. Kan sulandırıcıları kesti. Ona takıldı coraspin ve oksopar kullanıyordum hergün ama birden ikisini de kesti normal mi sizce.
Gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah 🤲🥰 kanama olmuşsa kesilir kan sulandırıcılar

Son düzenleme:
Düşük degil gayet normal benim 12. Gün 65; çıkmıştı kızımda sağlıklı artış önemli.

Gayet güzel, hatta ikiz bile olabilir, sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Kuzum 3.gün embriyosu için gayet güzel 10.gün değerin ve 12. gün çok güzel katlanmış maşallah🥰inşallah böyle devam etsin🤲😍

Back