- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.439
- 53
- 30
Olur mu öyle diyorsunsevindim şimdi çok sağol canım. Karından baktı canım kese gördük içi boş ama şuan normal iki haftaya içinde bebek görünür dedi.
Çok üzüldüm. Rabbim tekrar ve sağlıklı bir şekilde nasip etsinBenim ilk trasferim 10.gun yapmıştım kan testini pozitif çıkmıştı tekrar yapmam istenildi yaptığımda değerim düşmüştü kimyasal oldu
İnşallah canım yaAynen normal canım, iki haftaya kalp atışını da duyarsınSağlıkla gelsin inşallah
Off çok üzüldüm canım yaa, rabbim en güzel zamanda kavuştursun seni evladınaKızlar benim bugünkü 25 çıktı kimyasal gebelik sanırım.. Sonuç pozitif olanlar sağ salim alırsınız inş Bebişlerini öptüm hepinizi hakkınızı helal edin..
Daha 8.gün ama daha yüksek olmalıydı, hayırlısı olsun inşallah..rabbim en güzel zamanda kavuştursun seni evladınlaBugun 8. Günüm 2.5 cıktı kızlar degerım
Yaa güzel bir haber işittim, hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahKızlar sonucum 730 çıktıçok şükür. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin en kısa sürede kucağımıza almayı nasip etsin
Ohh çok iyi, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahKızlar 2.kanımı verdim 900 çıktı
İnşallah sımsıkı tutunur bebişin canımBugün transferimi oldum, çok duygusal çok heyecanlıydımDoktorum 9. Günü test yapabilirsin dedi. Allah hepimize nasip etsin anneliği er ya da geç Pozitif alan arkadaşları tebrik ederim, sağlıkla katlansın değerler inşallah
Seninkiler daha zorlar seniBen varım canım bugun aşırı başım dönüyor sabaha kadar wcye gıt gel uyuyamadım
Ben de tarayıcıdan giriyorumKızlar konudan bağımsız ama bişey soracağım. Bu sitenin app store da uygulaması var mı ben bulamadım tarayıcıdan girmek zorunda kalıyorum.
Ikizler diye düşünmüştüm ama 4 gün arayla vermişsin gayet güzel164canım
Bilemedim ki canım ama bende daha önce ki tedavilerde hep parayla almıştım 3. De ayıldımBenım eczanem dedı vermıyor bıtek enox yazdırdık geçen sene estrofem bulamayınca ben stok yapmıştım ondan onu almadım bu sene geçen sene 31.5lıraydı oda bu sene 187olmuştu en son
Bilemiyorum ama bu dönemde gitme istersen kuzum ne olur ne olmazKızlar ya size biraz tuhaf bi soru sorucamnormalde agdaya gidiyorum hep ama şuan bikini bölgesi için riskli olur mu bilemedim. Bu dönem de gidilir mi sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı?
İnşallahOhh çok iyi, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahBende bir önceki tüp Bebek denememde dış gebelik oldum canım iğne oldum değerler dahada yükseldi laporiskopi oldum sol tüpüm alındı 3 ay dinlendim tekrar 3. Tüp Bebek denemem bu çok şükür bunda oldu üzülme rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah sagliklica şimdilik kendi sagligini düşün
Bizde ilk gördüğümüzde ikiz düşünmüştük baya yükselmiş çünkü genede bilemiyoruz amaIkizler diye düşünmüştüm ama 4 gün arayla vermişsin gayet güzel
Benim doktorum 12 saat ara ile dediKızlar bişey sorucam Progesteron fitili aynı saatlerde mi uyguluyorsunuz ? Her gün aynı saatte olması şart mı? Sabah akşam dediler ama saat söylemediler..
Hayırlı olsun bende bahçeci Fulya transferimi oldum .inşallah tutarKızlar banada dua edin lütfen. Perşembe opu var inşallah tutar ilk denemem. Bahçeci fulyada yaptıran var mı bu ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?