• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben para vermedim canım kan değerime bakılsın diye. Hiçbir tahlile kana para vermeyeceğim tüp bebek paketinin içinde heps zaten. Ama önemli de değil zaten şu aşamada. Yumurtamın kalitesini gösteren bir şey ama asla anlamadığım da bir durum :KK43: zaten topu tpuna 4 yumurtam var onlarda kalitesizse şimdi toplama olmaz mı bir sürü kafamda soruu
Toplanmadan kalitesi belli olmaz ki kuzum, toplanacak ve kaliteyi embriyolog söyleyecek

Progestani ağız yoluyla alınca baş dönmesi sersemlik mide bulantısı ve çok yan etki yapıyormuş, ama fitil olarak alınca bu yan etkiler olmuyormuş diye duymuştum ben doğru mu? Ama vücuttaki hormon da etkiliyor bizi tabii o ayrı 😊
Aynen öyle, vücuttaki miktarı arttığı için oluyor

5. Gün embriyosuydu cift konuldu.siz ne guzel dayanmissiniz test yapmadan.bende persembe test gunum aslı o zaman yine vericem.ama burdaki yorumlari okuyunca korkmaya basladim.bos gebelik vs olabiliyormus erken heveslendim sanirim
Benim ilk trasferim 10.gun yapmıştım kan testini pozitif çıkmıştı tekrar yapmam istenildi yaptığımda değerim düşmüştü kimyasal oldu

Kızlar bişey sorucam Progesteron fitili aynı saatlerde mi uyguluyorsunuz ? Her gün aynı saatte olması şart mı? Sabah akşam dediler ama saat söylemediler..
Ben alarm ayarladım transfer oncesı aynı saatte alıyorum daha ıyı olur bence bıde aksatmamanız onemlı dedı hemşırem sızde oyle yapın alarm ayarlayın hem aldımmı almadımmı dıye kafamız karışmaz yoksa hergun aynı şeyler bazen ıkılemde kalıyorum😊

Benimki düşük bile ozaman ben şimdiden çok üzülmeye ve kendimi yıpratmaya başladım ve asla elimde değil 😞
Onu verdikleri ilaç gün gün yükseltiyor canım hayie şimdiden başlarsan işin kötü 🤭 daha ilerleyen kisimlar için sağlam durman lazım kaç embriyom oluşacak kısmı var transfer sonrası var bu ilk süreç daha kolay sen psikojini saglamlastir kuzum zaten alisiyosun zamanla her şey güzel olcak inşallah 🥰🥰🤲

Back