• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Gebe kaldıktan sonraki testler yapılıyor..embriyoya genetik yapılmak zorunda değil, zaten defektli embriyo 5.güne gitmiyor veya gebelik oluşturmuyor..benim yaşım ileri olmasına rağmen ve doktorum önermesine rağmen yaptırmadım, bozuk embriyo tutunmaz çünkü ve oraya vereceğim parayla ilaç alırım dedim
ya 10 tane embriyodan sadece bir tanesi saglikliysa? O kadar denemeye insanin mecali kalmaz. Ben 2 kez asilama 3 kez tup bebekle negatifi aldim. Bastan embriyoya genetik olayini bilseydim o kadar para harcamama gerek kalmazdi. Hem bozuk embriyo tutmaz diyorsunuz ama genetik tarama sadece bozuklukla bagdastirilamaz, hic down sendromlu cocuk dogmamasi lazim bu mantikla.

Selam kızlar. Sabah bende doktoruma gittim. Keseyi gördük çok şükür ama ikiz değilmiş baya ümitliydim 🙈 neyse buna şükür diyorum. Doktor temizlik vs herşeyi yasakladı. Kan sulandırıcıları kesti. Ona takıldı coraspin ve oksopar kullanıyordum hergün ama birden ikisini de kesti normal mi sizce.
Canım ikinci kese bazen sonradan da görülebilir.Karından mı baktı sadece kese mi gördünüz

Merhaba öncelikle hayırlısı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bende 22 mayısta oldum bugün 8. Günüm kaçıncı gün embriyosuydu acaba tek mi çift mi koyuldu birde belirti yaşadınız mı 😊
5. Gün embriyosuydu cift konuldu.siz ne guzel dayanmissiniz test yapmadan.bende persembe test gunum aslı o zaman yine vericem.ama burdaki yorumlari okuyunca korkmaya basladim.bos gebelik vs olabiliyormus erken heveslendim sanirim

Arkadaşlar toplama işleminden önce E2 niz kaç çıkmıştı? Benim 633 çıkmış çok yüksek gibi geldi. İyi bir şey değil sanki bu sonuç

Selam kızlar. Sabah bende doktoruma gittim. Keseyi gördük çok şükür ama ikiz değilmiş baya ümitliydim 🙈 neyse buna şükür diyorum. Doktor temizlik vs herşeyi yasakladı. Kan sulandırıcıları kesti. Ona takıldı coraspin ve oksopar kullanıyordum hergün ama birden ikisini de kesti normal mi sizce.
Sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi🤲

Kanama olunca kesiliyor canım normaldir tekrardan tebrikler
Teşekkür ederim canım. Yarın senden de güzel hayırlı haberler bekliyoruz. Ben vücudumu gözlemleyeyim en iyisi çünkü bende morarmalar oluyor vücudumda ailede kalp ve tansiyon genetik olduğu için oluyormuş.

Estrofeme doktorun günde 2*3 yazsın daha çok kutu karşılıyor o zaman.progestanda sınır yok sanki onu karşılıyor ben parasız aldım hep
Benım eczanem dedı vermıyor bıtek enox yazdırdık geçen sene estrofem bulamayınca ben stok yapmıştım ondan onu almadım bu sene geçen sene 31.5lıraydı oda bu sene 187olmuştu en son🙄

Benim doktorum ne amh ne e2 hiç bir test yapmadı rahim kalınlığından belli olur o gerek yok boş para dedi
Ben para vermedim canım kan değerime bakılsın diye. Hiçbir tahlile kana para vermeyeceğim tüp bebek paketinin içinde heps zaten. Ama önemli de değil zaten şu aşamada. Yumurtamın kalitesini gösteren bir şey ama asla anlamadığım da bir durum :( zaten topu tpuna 4 yumurtam var onlarda kalitesizse şimdi toplama olmaz mı bir sürü kafamda soruu

Sabah 8 de tüp bebek merkezinde olacağım hemşire burda veirirsiniz dedi doktorda görmek istemiş.bende gidip itiraflarımı yapıyım 🫣minik bir ihtimal belki kese gözükse keşke bugün 3+6 filan
Tamam canım bence de orada ver bakalım ne dicek doktor..inşallah görünür ama çok küçüktür bebiş☺

Ben para vermedim canım kan değerime bakılsın diye. Hiçbir tahlile kana para vermeyeceğim tüp bebek paketinin içinde heps zaten. Ama önemli de değil zaten şu aşamada. Yumurtamın kalitesini gösteren bir şey ama asla anlamadığım da bir durum :KK43: zaten topu tpuna 4 yumurtam var onlarda kalitesizse şimdi toplama olmaz mı bir sürü kafamda soruu
Benim ilkte 4 yumurtadan 1 döllenmiş tutmadı 2 seferdir 8 toplanıyor canım kalitesizde olsa para için koyuyorlar valla ama sana şunu söyleyim kalitesiz dedikleri bile tutabiliyor inan

Back