Toplanmadan kalitesi belli olmaz ki kuzum, toplanacak ve kaliteyi embriyolog söyleyecekBen para vermedim canım kan değerime bakılsın diye. Hiçbir tahlile kana para vermeyeceğim tüp bebek paketinin içinde heps zaten. Ama önemli de değil zaten şu aşamada. Yumurtamın kalitesini gösteren bir şey ama asla anlamadığım da bir durumzaten topu tpuna 4 yumurtam var onlarda kalitesizse şimdi toplama olmaz mı bir sürü kafamda soruu
Canım benim 2 bınlere çıkmıştı yüksek olması iyi bir şey galibaArkadaşlar toplama işleminden önce E2 niz kaç çıkmıştı? Benim 633 çıkmış çok yüksek gibi geldi. İyi bir şey değil sanki bu sonuç
Bilemedim hiç sayıyı gördükten sonra bi e2 ye bakalım dedi. Sayıyı gördükten sonra e2 ye neden baksınki bilemedim çok karışıkKalite degil sayisiyla alakali diye biliyorum, 15 tane toplanmisti cunku 9 tanesi 3.gune gitti, 5.gune 3 tanesi gitmisti
Ben varım canım bugun aşırı başım dönüyor sabaha kadar wcye gıt gel uyuyamadımKızlar aranızda baş dönmesi yaşayan var mı ilaçlardan olabilir mi?
Benimki düşük bile ozaman ben şimdiden çok üzülmeye ve kendimi yıpratmaya başladım ve asla elimde değilCanım benim 2 bınlere çıkmıştı yüksek olması iyi bir şey galiba
Aynen öyle, vücuttaki miktarı arttığı için oluyorProgestani ağız yoluyla alınca baş dönmesi sersemlik mide bulantısı ve çok yan etki yapıyormuş, ama fitil olarak alınca bu yan etkiler olmuyormuş diye duymuştum ben doğru mu? Ama vücuttaki hormon da etkiliyor bizi tabii o ayrı
Bu e2 kaliteyi belli ediyor sanki diye aklımda kaldı ama eminde değilimToplanmadan kalitesi belli olmaz ki kuzum, toplanacak ve kaliteyi embriyolog söyleyecek
Benim ilk trasferim 10.gun yapmıştım kan testini pozitif çıkmıştı tekrar yapmam istenildi yaptığımda değerim düşmüştü kimyasal oldu5. Gün embriyosuydu cift konuldu.siz ne guzel dayanmissiniz test yapmadan.bende persembe test gunum aslı o zaman yine vericem.ama burdaki yorumlari okuyunca korkmaya basladim.bos gebelik vs olabiliyormus erken heveslendim sanirim
Ben alarm ayarladım transfer oncesı aynı saatte alıyorum daha ıyı olur bence bıde aksatmamanız onemlı dedı hemşırem sızde oyle yapın alarm ayarlayın hem aldımmı almadımmı dıye kafamız karışmaz yoksa hergun aynı şeyler bazen ıkılemde kalıyorumKızlar bişey sorucam Progesteron fitili aynı saatlerde mi uyguluyorsunuz ? Her gün aynı saatte olması şart mı? Sabah akşam dediler ama saat söylemediler..
Karşılıyor progestan fitil. Aile hekiminden de yazdırabilirsinizYok cnm sadece enox ve estrofemı karşılıyor geçen sene karşılıyordu almıştık ama çok şey değişmiş malesef
Geöen sene hamıle ıken estrofem bulamadık delı oldum belkı onun stresıde etkıledı benı mardını ayaga kaldırmıştım oradan almıştık şmdı yıne oyle korkar fazla fazla alıyorum kfam rahat olsun dıyeNe kadar iyi yapmışsın stok yapıp
Ne bılım vermıyor dedı bende fazlasıyla aldım neyse olsun hayırlısıyla bebışler gelsınde onemlı değıl babalar çalışsın kazansın bebışler yesınKarşılıyor progestan fitil. Aile hekiminden de yazdırabilirsiniz
Onu verdikleri ilaç gün gün yükseltiyor canım hayie şimdiden başlarsan işin kötüBenimki düşük bile ozaman ben şimdiden çok üzülmeye ve kendimi yıpratmaya başladım ve asla elimde değil
Teşekkür ederim canım. Dün kan gelmişti benden o yüzden riskli olabilir dedi.Gözün aydın canım şükür. Riskli diye mi yasakladı bunları.
Sizin değerler yüksek ya keseye bakamıyorlar mı belki daha net sonuç alırsınız.Dün transferimin 11.gunuydu ilk testim 2030 çıktı yarın ikinci testi vercem inşallah değildir inşallahhayırlısı artık
Olur mu öyle diyorsunCanım ikinci kese bazen sonradan da görülebilir.Karından mı baktı sadece kese mi gördünüz
Yarın hem ikinci testi vercem hemde muayenem var bakalım inşallah hayırlısı olurSizin değerler yüksek ya keseye bakamıyorlar mı belki daha net sonuç alırsınız.
Çok teşekkür ederim aminSağlıkla ilerlesin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi
İnşallahYarın hem ikinci testi vercem hemde muayenem var bakalım inşallah hayırlısı olur
Benimde bugün başladı canım. Bir de ateş basmaları oluyor sonra üşüme oluyor falan gün içinde birsürü şey yaşıyorum ama normal olduğunu düşünüyorumKızlar aranızda baş dönmesi yaşayan var mı ilaçlardan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?