- 26 Mayıs 2023
- 86
- 85
- 3
- 29
Sanırım bir ben iğne olarak kullanıyorum artık kalçamda iğne yapılacak yer kalmadı ne sag ne sol tarafa oturabiliyorumBen de fitil olarak kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım bir ben iğne olarak kullanıyorum artık kalçamda iğne yapılacak yer kalmadı ne sag ne sol tarafa oturabiliyorumBen de fitil olarak kullanıyorum
Evet öyle malesef bakalım dayanabilecekmiyimStres yapma motive i düşürme birde erken idrar testi sakın yapma idrarda cıkmayıp kanda cıkan oluyor idrarda görmesen üzülürsün.
Ayy bana sadece transferden hemen sonra yapılmıştı 3 gün ağrıdı kalcam. Zor gerçekten iğne halinde iğne şeklinde sanırım daha etkili oluyor her vücudun ihtiyacı farklıSanırım bir ben iğne olarak kullanıyorum artık kalçamda iğne yapılacak yer kalmadı ne sag ne sol tarafa oturabiliyorum
Dayan dayan kan testi kesin sonuc, ben de olur da idrarda gozukmezse cok üzülürüm diye yapmadım hiç. Kanda görür rahatlarsın inşallah çalışıyorsan o şekilde kafan dağılır, benim gibi evdeysen mutlaka bir şeyle uğraş ben kanavice yapıyorum mesela kafamı dağıtıyorEvet öyle malesef bakalım dayanabilecekmiyim
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bende 22 mayısta oldum bugün 8. Günüm kaçıncı gün embriyosuydu acaba tek mi çift mi koyuldu birde belirti yaşadınız mı23 mayıs transfer günümdü.test günüm 1 haziran ama ben dayanamadım dün evde test yaptım bu sekilde cikti sonra kan verdim beta 88 cikti.ilk deneyimim sizce kizlar yorum nedirpersembeye kadar beklesem mi bugun tekrar test yapsam.mi bilmiyorum
Dayan dayan elinden geldigince yapmamaya calış kanında vardır ama idrarda cıkmaz bosuna üzülürsün.Evet öyle malesef bakalım dayanabilecekmiyim
GeçmezGeçmez şimdi o iki hafta
Cnm bnm 3.gün embriyolarindan bi oğlum var şimdi tekrar hamileyim 3.günle ikizlere5.gün embriyosu daha kaliteliydi ama tutmadı nasipBilmiyorum ki aslında düne kadar çok umutluydum ama dün ve bugün mide ağrım var mide ağrısıda hamilelik belirtisi değil diye biliyorum içim karamsar oldu
Aynen başka yerde yaptırma bence bişey söylemedi yarın merkezde kan vereceğim ve kontrol edecekmiş.forumda biraz okudum ama merkezler arası baya farklar olabiliyormuş ben çok rahatım çünkü bir sorun var gibi hissetmiyorumPesperuu doktoruna sordun mu değer neden öyle artmış bende sırf değişiklik olmasın diye aynı yerde yaptıracağım
Bende kalçadan iğne yaptırıyorum çok iyi gidiyordu ama geçen morardı çok acıyor orasıSanırım bir ben iğne olarak kullanıyorum artık kalçamda iğne yapılacak yer kalmadı ne sag ne sol tarafa oturabiliyorum
Yoktur canım zaten sen git doktorun bir görsün.Aynen başka yerde yaptırma bence bişey söylemedi yarın merkezde kan vereceğim ve kontrol edecekmiş.forumda biraz okudum ama merkezler arası baya farklar olabiliyormuş ben çok rahatım çünkü bir sorun var gibi hissetmiyorum
Benim çift embriyo transferim oldu pozitif sonucu görünce ikiz heralde mutluluğu yaşarken doktorumun dış gebelik olabilir demesiyle şok yaşadım resmensağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alin inşallah bebeğiniziyarın test vercem tekrar bende inşallah sonuç tam tersi olur diye dua ediyorumBende bir önceki tüp Bebek denememde dış gebelik oldum canım iğne oldum değerler dahada yükseldi laporiskopi oldum sol tüpüm alındı 3 ay dinlendim tekrar 3. Tüp Bebek denemem bu çok şükür bunda oldu üzülme rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah sagliklica şimdilik kendi sagligini düşün
Çalışmıyorum evdeyim ayaktayken kasıklarımda sancı olduğunda korkuyorum pek ahakta durmamaya çalışıyorum genelde beni o da yıpratıyor biraz ayakta olduğum için olmayacak korkusuDayan dayan kan testi kesin sonuc, ben de olur da idrarda gozukmezse cok üzülürüm diye yapmadım hiç. Kanda görür rahatlarsın inşallah çalışıyorsan o şekilde kafan dağılır, benim gibi evdeysen mutlaka bir şeyle uğraş ben kanavice yapıyorum mesela kafamı dağıtıyor
Benim dış gebelikte olması gerektiği gibi arttı 2000de kese gozukmedi 4 gün sonra gitti 2800olmustu ozaman tüpte gözüktü bence senin dış gebelik değil yaBenim çift embriyo transferim oldu pozitif sonucu görünce ikiz heralde mutluluğu yaşarken doktorumun dış gebelik olabilir demesiyle şok yaşadım resmensağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alin inşallah bebeğiniziyarın test vercem tekrar bende inşallah sonuç tam tersi olur diye dua ediyorum
inşallah sabah 8 de çağırdıYoktur canım zaten sen git doktorun bir görsün.
Kanama olunca kesiliyor canım normaldir tekrardan tebriklerSelam kızlar. Sabah bende doktoruma gittim. Keseyi gördük çok şükür ama ikiz değilmiş baya ümitliydim neyse buna şükür diyorum. Doktor temizlik vs herşeyi yasakladı. Kan sulandırıcıları kesti. Ona takıldı coraspin ve oksopar kullanıyordum hergün ama birden ikisini de kesti normal mi sizce.
Bende hergün iğne ama göbeğe geçtim şimdi kalçayı dinlendir dedi hemşiremSanırım bir ben iğne olarak kullanıyorum artık kalçamda iğne yapılacak yer kalmadı ne sag ne sol tarafa oturabiliyorum
Gözün aydın canım şükür. Riskli diye mi yasakladı bunları.Selam kızlar. Sabah bende doktoruma gittim. Keseyi gördük çok şükür ama ikiz değilmiş baya ümitliydim neyse buna şükür diyorum. Doktor temizlik vs herşeyi yasakladı. Kan sulandırıcıları kesti. Ona takıldı coraspin ve oksopar kullanıyordum hergün ama birden ikisini de kesti normal mi sizce.
Dün transferimin 11.gunuydu ilk testim 2030 çıktı yarın ikinci testi vercem inşallah değildir inşallahhayırlısı artıkBenim dış gebelikte olması gerektiği gibi arttı 2000de kese gozukmedi 4 gün sonra gitti 2800olmustu ozaman tüpte gözüktü bence senin dış gebelik değil ya