2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Valla
Bunları ilaçlar yapıyor genelde zaten ben doktoruma sormuştum ilaçlardan oluyor dedi yani tutup tutmadığını anlamayız kızımda bu kadar ilaç kullanmadım bu söylediklerimin hiçbirini yaşamadım.
Anladım ya ben birde az önce okudum tüp bebek olunca çocukta anomali olabiliyormuş, testler istemiyormuş hamilelikte .birde öncesi dna testi vs testler yapılıyormuş yani ben tüp bebeğe başlamadan önce hiç test yaptırmadım direk tüp bebeğe başladık. Bu beni düşündürdü siz yaptırdınız mı yaşım 36 bu arada genç değilim yani

Tüp bebek olunca anomali neden dolayı oluyormuş hiç duymadım ben bizde aksine eşimin morfolojik problemi var yani sorunlu spermle normal yolla döllenme olsa sorunlu olabilirdi şimdi spremler mikrociple seçilip döllendi çok şükür sağlıksız olanlar zaten ilerlemesi gelişimi durdu.

Benim ilk bebeğimde tüp bebek onda da genetik yaptırmadık hamilelikte yapılan tüm testleri istedi doktorum.

Bende hiç test yaptırmadım doktora da sordum hatta gerek yok dedi. İlk kez tüp bebek konusunda konuşmaya gittim kendimi ilaçları alırken buldum.

Transferimin 11.günü bugün canım 2030 çıktı
Benim ilk denememde üstelik tek embriyo olmasına rağmen 11. Gün kan değerim 2040tı. Dış gebelik falan da değildi. Gayet düzenli ilerledi. Farklı sebeplerden bebeğimi kaybetmiştim. Sizin de Dış gebelik olduğunu sanmıyorum kendinizi üzmeyin bence gayet güzel çıkmış değeriniz. Tek kan sonucuyla Dış gebelik denemez.

Tam tersi normal yolla oluşan gebeliğe göre anomali riski daha az.hatta bir ara tüp bebek çocukları daha mı zeki diye haberler çıktı

Eklentiler

• 8A8C1A7B-9557-4975-A1EB-0B4B967B3FA9.jpeg
    132,4 KB · Görüntüleme: 34
Ben bugün kan verecem transferin 10.günü ya vardır ya yoktur 3.gün embriyosuydu adetime 4 gün var ve adet belirtilerini çok yaşıyorum inşallah pozitifi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…