Yok canım reçete merkezde kullanmam gereken ilaçları verdiler sadece reçete gibi değil oda.Yazıyor sen nolur nolmaz kendi doktorunun reçetesini de götür ama varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım reçete merkezde kullanmam gereken ilaçları verdiler sadece reçete gibi değil oda.Yazıyor sen nolur nolmaz kendi doktorunun reçetesini de götür ama varsa
Anladım ya ben birde az önce okudum tüp bebek olunca çocukta anomali olabiliyormuş, testler istemiyormuş hamilelikte .birde öncesi dna testi vs testler yapılıyormuş yani ben tüp bebeğe başlamadan önce hiç test yaptırmadım direk tüp bebeğe başladık. Bu beni düşündürdü siz yaptırdınız mı yaşım 36 bu arada genç değilim yaniBunları ilaçlar yapıyor genelde zaten ben doktoruma sormuştum ilaçlardan oluyor dedi yani tutup tutmadığını anlamayız kızımda bu kadar ilaç kullanmadım bu söylediklerimin hiçbirini yaşamadım.
Tüp bebek olunca anomali neden dolayı oluyormuş hiç duymadım ben bizde aksine eşimin morfolojik problemi var yani sorunlu spermle normal yolla döllenme olsa sorunlu olabilirdi şimdi spremler mikrociple seçilip döllendi çok şükür sağlıksız olanlar zaten ilerlemesi gelişimi durdu.Valla
Anladım ya ben birde az önce okudum tüp bebek olunca çocukta anomali olabiliyormuş, testler istemiyormuş hamilelikte .birde öncesi dna testi vs testler yapılıyormuş yani ben tüp bebeğe başlamadan önce hiç test yaptırmadım direk tüp bebeğe başladık. Bu beni düşündürdü siz yaptırdınız mı yaşım 36 bu arada genç değilim yani
Benim ilk bebeğimde tüp bebek onda da genetik yaptırmadık hamilelikte yapılan tüm testleri istedi doktorum.Valla
Anladım ya ben birde az önce okudum tüp bebek olunca çocukta anomali olabiliyormuş, testler istemiyormuş hamilelikte .birde öncesi dna testi vs testler yapılıyormuş yani ben tüp bebeğe başlamadan önce hiç test yaptırmadım direk tüp bebeğe başladık. Bu beni düşündürdü siz yaptırdınız mı yaşım 36 bu arada genç değilim yani
Raporlu ilaçlar dışında yazabiliyor mu? Bana oksopara rapor çıkarmıştı doktorum sonrasında sağlık ocağına yazdırdım. Ama diğerlerini sormadım hiç.Bende sağlık ocağına yazdırıyorum
Bende hiç test yaptırmadım doktora da sordum hatta gerek yok dedi. İlk kez tüp bebek konusunda konuşmaya gittim kendimi ilaçları alırken buldum.Valla
Transferimin 11.günü bugün canım 2030 çıktı
Benim ilk denememde üstelik tek embriyo olmasına rağmen 11. Gün kan değerim 2040tı. Dış gebelik falan da değildi. Gayet düzenli ilerledi. Farklı sebeplerden bebeğimi kaybetmiştim. Sizin de Dış gebelik olduğunu sanmıyorum kendinizi üzmeyin bence gayet güzel çıkmış değeriniz. Tek kan sonucuyla Dış gebelik denemez.Transferimin 11.günü bugün canım 2030 çıktı
Bana da öyle A4 bir kağıt verdiler uyuzluk yaparlar diye yine de yanımda götürüyorum allahtan aile hekimimde çok iyiYok canım reçete merkezde kullanmam gereken ilaçları verdiler sadece reçete gibi değil oda.
Günaydın güzel haberler verirsin inşallah doktorun kim?Günaydın kızlar bugün bahçeci Fulya’ya gidecek var mı aramızda. Benim test günüm şimdi gidiyorum ve çok heyecanlandım
teşekkürler Remzi abalıGünaydın güzel haberler verirsin inşallah doktorun kim?
Hiç endişe etmeyin hepsi de güzel döllenir inşallah benim de yaşım 38. 21 yumurta toplantı doktor o çok güzel dedi kala kala elimde 3 yumurta kaldı ikisi transfer edildi. Yani hiç belli olmaz kaç tane kaliteli yumurta çıkacağı.
40Kaç yaşındasınız
bende bu işlerden pek anlamıyorum ama aile hekimi estrofem ve progestan coraspin yazdı canımRaporlu ilaçlar dışında yazabiliyor mu? Bana oksopara rapor çıkarmıştı doktorum sonrasında sağlık ocağına yazdırdım. Ama diğerlerini sormadım hiç.
inşallah çünkü ben artık umudumu kaybetmeye başlıyor gibiyim . Çok ilaç kullandım çok kilom olmamasına rağmen çok sıkı diyet yaptım sevdiğim herşeyden vazgeçtim. umarım bu sefer olurinşallah 2 si de sağlıklı embriyolar olurlar
Tam tersi normal yolla oluşan gebeliğe göre anomali riski daha az.hatta bir ara tüp bebek çocukları daha mı zeki diye haberler çıktıValla
Valla
İkili, üçlü test gibi miBenim ilk bebeğimde tüp bebek onda da genetik yaptırmadık hamilelikte yapılan tüm testleri istedi doktorum.
Aynen bende öyle. Bilgi almaya gittim iğnelere başladık o gün. Sormadım hiç ama keşke sorsaydımBende hiç test yaptırmadım doktora da sordum hatta gerek yok dedi. İlk kez tüp bebek konusunda konuşmaya gittim kendimi ilaçları alırken buldum.
Ben bugün kan verecem transferin 10.günü ya vardır ya yoktur 3.gün embriyosuydu adetime 4 gün var ve adet belirtilerini çok yaşıyorum inşallah pozitifi görürüzBelirti var tabiki hızlı kalp artışı kramplar benim ayak bileklerimde var hatta arada hafif agri sanci gibi idrara çıkma göğüslerimde belirgin mor mor damarlar çıktı ama bu bence benle ilgili kızımda da aynı oldu bunda da farkettim transferin 6. Günü falan
transferden sonra belirgin özellik kasıklarımda bacağıma vuran batma ve yayılan ağrı oldu