• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim ilk denememde üstelik tek embriyo olmasına rağmen 11. Gün kan değerim 2040tı. Dış gebelik falan da değildi. Gayet düzenli ilerledi. Farklı sebeplerden bebeğimi kaybetmiştim. Sizin de Dış gebelik olduğunu sanmıyorum kendinizi üzmeyin bence gayet güzel çıkmış değeriniz. Tek kan sonucuyla Dış gebelik denemez.
🥹Dünden beri çok üzgünüm şu yazdıklarınızı okumak bana biraz da olsa umut oldu gerçekten yarın test vercem tekrar inşallah güzel sonuçlar alırım..sizin bebeğinizi kaybetmenize de üzüldüm şuan bebeğiniz var mı yada transfer sürecindemisiniz bilmiyorum ama Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah🤲

🥹Dünden beri çok üzgünüm şu yazdıklarınızı okumak bana biraz da olsa umut oldu gerçekten yarın test vercem tekrar inşallah güzel sonuçlar alırım..sizin bebeğinizi kaybetmenize de üzüldüm şuan bebeğiniz var mı yada transfer sürecindemisiniz bilmiyorum ama Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah🤲
Yok ne yazık ki bugün negatif çıktı transferim. Allah hepimize yardım etsin. Siz de bebeğinize odaklanın sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Yok ne yazık ki bugün negatif çıktı transferim. Allah hepimize yardım etsin. Siz de bebeğinize odaklanın sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Amin🤲sizinde hakkınızda hayırlısı olsun gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz Allah büyük❤️

Bana ikili test yapıldı ve ayrıntılı ultrason ve diğer şeker testi... Yani tüp bebekle gebelikte de yapılıyor bu testler.
Anladım, ne bileyim ya bir çok test var tüp bebek tedavisinde, sonra hamile kalınca. İkili ve şeker testi ilk hamileliğimde yaptırmıştım ama şimdi bilmediğim değişik testler duyuyorum

Beta 2 gün önce 253 idi şimdi 273 çıkmış farklı yerler bu kadar sonuç değişir mi? Boş ya da kimyasal gebelik olunca bişey hissediliyor mu ?

Kızlar 2 gündür erken g. testim silik çıkıyor değerim yükselmiyor galiba kimyasal olmasından korkuyorum. 8. Günüm bugün.

23 mayıs transfer günümdü.test günüm 1 haziran ama ben dayanamadım dün evde test yaptım bu sekilde cikti sonra kan verdim beta 88 cikti.ilk deneyimim sizce kizlar yorum nedir☺️persembeye kadar beklesem mi bugun tekrar test yapsam.mi bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20230529_122945.jpg
    IMG_20230529_122945.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 37
23 mayıs transfer günümdü.test günüm 1 haziran ama ben dayanamadım dün evde test yaptım bu sekilde cikti sonra kan verdim beta 88 cikti.ilk deneyimim sizce kizlar yorum nedir☺️persembeye kadar beklesem mi bugun tekrar test yapsam.mi bilmiyorum
Bugün 8. Gününüz bende 8. Gün yapmıştım bence var kandada çıkmış sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim 🤗🥰

Aile hekimi yazabiliyor mu iğneyi falan iyiymiş o zaman ya sağolun kızlar. Ben ikidir kendim alıyordum🤷
zor ya her gün kullandığımız için sürekli ücret ödemesi. oksaparı kendim alıyorum bende onu sordum da doktor rapor çıkarırsa yazarım dedi aile hekimi

Farklı yerlerden dolayı olabilir.2 gün önce verdiğiniz yerde tekrar verin bugün
Farklı merkez ölçümler bu kadar farklı olabiliyor mu? Ben çok eminim bir sorun olmadığına ama problem yaşanmadan da kimyasal boş vs sorun yaşanıyorsa onu bilemem.hemşireye yazdım yarın doktoruma gideyim en iyisi baksın bu nedir ya ? Cevap bekliyorum bakalım ne diyecek

Back