• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Farklı merkez ölçümler bu kadar farklı olabiliyor mu? Ben çok eminim bir sorun olmadığına ama problem yaşanmadan da kimyasal boş vs sorun yaşanıyorsa onu bilemem.hemşireye yazdım yarın doktoruma gideyim en iyisi baksın bu nedir ya ? Cevap bekliyorum bakalım ne diyecek
Demekki bu kadar fark oluyormuş canım. Sen kendi doktoruna ver yine. Hatta kese görünüyorsa keseye bakar belki.

İkili, üçlü test gibi mi
Yani neye göre yapılıyor hiç anlamadım kafam çok karıştı, insan böyle okuyunca yaptırsaydık keşke diyor
Gebe kaldıktan sonraki testler yapılıyor..embriyoya genetik yapılmak zorunda değil, zaten defektli embriyo 5.güne gitmiyor veya gebelik oluşturmuyor..benim yaşım ileri olmasına rağmen ve doktorum önermesine rağmen yaptırmadım, bozuk embriyo tutunmaz çünkü ve oraya vereceğim parayla ilaç alırım dedim

Kızlar aranızda baş dönmesi yaşayan var mı ilaçlardan olabilir mi?
Ben yaşıyorum normalde tansiyonum hep yükseltir düşürmek için ilaç kullanıyorum ama bi kaç gündür tansiyonum da düşüyor başım dönüyor ekstra ilaçları içtikten yarım saat sonra da baş dönmesi oluyor

Ben yaşıyorum normalde tansiyonum hep yükseltir düşürmek için ilaç kullanıyorum ama bi kaç gündür tansiyonum da düşüyor başım dönüyor ekstra ilaçları içtikten yarım saat sonra da baş dönmesi oluyor
Bende el ayak uyuşmasıda var soğuk terleme falan 🤷 bugun oldu oda yeni

23 mayıs transfer günümdü.test günüm 1 haziran ama ben dayanamadım dün evde test yaptım bu sekilde cikti sonra kan verdim beta 88 cikti.ilk deneyimim sizce kizlar yorum nedir☺️persembeye kadar beklesem mi bugun tekrar test yapsam.mi bilmiyorum
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini🤲🥰 test gününü bekle canım

Farklı merkez ölçümler bu kadar farklı olabiliyor mu? Ben çok eminim bir sorun olmadığına ama problem yaşanmadan da kimyasal boş vs sorun yaşanıyorsa onu bilemem.hemşireye yazdım yarın doktoruma gideyim en iyisi baksın bu nedir ya ? Cevap bekliyorum bakalım ne diyecek
Aynen canım git doktoruna bakalım ne dicek ama bi daha mi kan versen

Back