- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.053
- 133
- 39
57-273 aynı merkez 4 gün var arada 25-273 4 gün var aynı merkezde yaptıklarımda sorun yok ama 2 merkez birleşince sıkıntı varFarklı yerlerden dolayı olabilir.2 gün önce verdiğiniz yerde tekrar verin bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
57-273 aynı merkez 4 gün var arada 25-273 4 gün var aynı merkezde yaptıklarımda sorun yok ama 2 merkez birleşince sıkıntı varFarklı yerlerden dolayı olabilir.2 gün önce verdiğiniz yerde tekrar verin bugün
Aynen Perşembe günüde bakalım bir bende yarın tekrar vereceğimPersembe yaptirdigimda ki artis onemli sanirim.neye sevinicegini bilemiyor insan.
Bir süre uzanıp aniden kalkınca oluyor hafifKızlar aranızda baş dönmesi yaşayan var mı ilaçlardan olabilir mi?
Amin canım benim amin inşallah çok sağolİnşallah sağlıkla, su gibi geçsin sürecin
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar bugün bahçeci Fulya’ya gidecek var mı aramızda. Benim test günüm şimdi gidiyorum ve çok heyecanlandım
İnşallah canım hayırlısıyla rabbim nasip etsininşallah çünkü ben artık umudumu kaybetmeye başlıyor gibiyim . Çok ilaç kullandım çok kilom olmamasına rağmen çok sıkı diyet yaptım sevdiğim herşeyden vazgeçtim. umarım bu sefer olur
Mindooo benim durumuma yorum yapar mısın?İnşallah canım hayırlısıyla rabbim nasip etsin
Demekki bu kadar fark oluyormuş canım. Sen kendi doktoruna ver yine. Hatta kese görünüyorsa keseye bakar belki.Farklı merkez ölçümler bu kadar farklı olabiliyor mu? Ben çok eminim bir sorun olmadığına ama problem yaşanmadan da kimyasal boş vs sorun yaşanıyorsa onu bilemem.hemşireye yazdım yarın doktoruma gideyim en iyisi baksın bu nedir ya ? Cevap bekliyorum bakalım ne diyecek
Yarın gideceğim kendi doktorumaDemekki bu kadar fark oluyormuş canım. Sen kendi doktoruna ver yine. Hatta kese görünüyorsa keseye bakar belki.
Gebe kaldıktan sonraki testler yapılıyor..embriyoya genetik yapılmak zorunda değil, zaten defektli embriyo 5.güne gitmiyor veya gebelik oluşturmuyor..benim yaşım ileri olmasına rağmen ve doktorum önermesine rağmen yaptırmadım, bozuk embriyo tutunmaz çünkü ve oraya vereceğim parayla ilaç alırım dedimİkili, üçlü test gibi mi
Yani neye göre yapılıyor hiç anlamadım kafam çok karıştı, insan böyle okuyunca yaptırsaydık keşke diyor
İnsallah pozitif haberini alırız canım heyecanla bekliyoruzBen bugün kan verecem transferin 10.günü ya vardır ya yoktur 3.gün embriyosuydu adetime 4 gün var ve adet belirtilerini çok yaşıyorum inşallah pozitifi görürüz
Ben yaşıyorum normalde tansiyonum hep yükseltir düşürmek için ilaç kullanıyorum ama bi kaç gündür tansiyonum da düşüyor başım dönüyor ekstra ilaçları içtikten yarım saat sonra da baş dönmesi oluyorKızlar aranızda baş dönmesi yaşayan var mı ilaçlardan olabilir mi?
Aminn inşallah sonucun negatif olmasından korkuyorumİnsallah pozitif haberini alırız canım heyecanla bekliyoruz
Bende el ayak uyuşmasıda var soğuk terleme falan bugun oldu oda yeniBen yaşıyorum normalde tansiyonum hep yükseltir düşürmek için ilaç kullanıyorum ama bi kaç gündür tansiyonum da düşüyor başım dönüyor ekstra ilaçları içtikten yarım saat sonra da baş dönmesi oluyor
Allah allah o kadar fark da olmaz ki, doktoruna danıştın mı canımBeta 2 gün önce 253 idi şimdi 273 çıkmış farklı yerler bu kadar sonuç değişir mi? Boş ya da kimyasal gebelik olunca bişey hissediliyor mu ?
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini test gününü bekle canım23 mayıs transfer günümdü.test günüm 1 haziran ama ben dayanamadım dün evde test yaptım bu sekilde cikti sonra kan verdim beta 88 cikti.ilk deneyimim sizce kizlar yorum nedirpersembeye kadar beklesem mi bugun tekrar test yapsam.mi bilmiyorum
Aynen canım git doktoruna bakalım ne dicek ama bi daha mi kan versenFarklı merkez ölçümler bu kadar farklı olabiliyor mu? Ben çok eminim bir sorun olmadığına ama problem yaşanmadan da kimyasal boş vs sorun yaşanıyorsa onu bilemem.hemşireye yazdım yarın doktoruma gideyim en iyisi baksın bu nedir ya ? Cevap bekliyorum bakalım ne diyecek
Evet hormonlardan kaynaklanıyor canımKızlar aranızda baş dönmesi yaşayan var mı ilaçlardan olabilir mi?
İnşallah negatif değildir canım, hayırlısıyla pozitifi görelimAminn inşallah sonucun negatif olmasından korkuyorum