- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla, su gibi geçsin sürecinEvet benim ilk denemem biraz heyecanlıyım
Benim 4.denemem olacak ama hiçbirinde test yapmadım, yapacak da değilim..bir kerede kan günümde öğreniyorum ve orada bitiyorAhh durabilsem bide 3.kez tüp bebek hiç duramıyo insan ya da ben sabırsızım 6bile çıksa razıydım ama 2 olunca umutlarım yıkıldı resmen
6 çıksaydı niye 6 çıktı çok düşük gidip kan vereyim diye düşünecektin..ilk baslarda beta düzensiz artar, bi de onunla uğraşacaksınAhh durabilsem bide 3.kez tüp bebek hiç duramıyo insan ya da ben sabırsızım 6bile çıksa razıydım ama 2 olunca umutlarım yıkıldı resmen
Fitili karsılıyor prolutex kullanıyorum ben onu karsılamıyorKızlar bu progestan fitil ve iğne devlet karşılıyor mu yazdirsak doktora?
Gebelik kesinlesince karşılıyor canım yazdırKızlar bu progestan fitil ve iğne devlet karşılıyor mu yazdirsak doktora?
Tamam canım sağolasın yarın benn doktora gideceğim kan için kesinleşti artık yazdirayim bari haftalık iğne 300 lira fitil öyle ikisine 638 lira verdimGebelik kesinlesince karşılıyor canım yazdır
Bende yeni öğrendim canım. Prolutex dışındaki ilaçları karşılıyor. Progestan fitil estrafem oksopar coraspin karşılıyor. Progestan iğne kullanmıyorum onu bilmiyorum amaKızlar bu progestan fitil ve iğne devlet karşılıyor mu yazdirsak doktora?
Benim göğüslerim hiç acımıyor ya, sadece dolgunluk var o kadar bende sadece kasık bacak ağrısı var o kadar birde bazen bel ağrısı. Çok belirtim yok acaba tutunmadı mıBenimde kramplarim var hala ağrılarım var ara ara tuvalete çıkıyorum sürekli birde kalp hızlı atıyor bendede en büyük belirtim benim şuan göğüslerim ilkindede aynı olmuştu ben testi ona güvenip yaptım birazda hatta
Süper hiç endişelenme alttan bakması zarar vermiyor ben tüp bebek doktoruma 20 ya da 24 haftaya kadar gittim hep alttan baktıBeta değerıne göre ya 1000den sonra gözüküyor bızım ıkl 916ıdı ondan ıkıncı testte ıstemedı alttan bakıyor bızım doktorkorkuyorum da hatta geçen sene ondanmı ışler ters gıttı dıye düşünmüştüm ama herkes dedı normal alttan bakması dıye hayırlısı ınşalllah
Progestan 50 mg iğne kullanıyorum karşılıyorKızlar bu progestan fitil ve iğne devlet karşılıyor mu yazdirsak doktora?
He yaa çok pahalı ilaçlar..bari sadece haftalık iğneleri alırsın paraylaTamam canım sağolasın yarın benn doktora gideceğim kan için kesinleşti artık yazdirayim bari haftalık iğne 300 lira fitil öyle ikisine 638 lira verdim
Bende onu kullanıyorum canım hepsini yazdirayim bari estrofemde kullanıyorum doktorum daha kullanacaksın demişProgestan 50 mg iğne kullanıyorum karşılıyor
Bunları ilaçlar yapıyor genelde zaten ben doktoruma sormuştum ilaçlardan oluyor dedi yani tutup tutmadığını anlamayız kızımda bu kadar ilaç kullanmadım bu söylediklerimin hiçbirini yaşamadım.Benim göğüslerim hiç acımıyor ya, sadece dolgunluk var o kadar bende sadece kasık bacak ağrısı var o kadar birde bazen bel ağrısı. Çok belirtim yok acaba tutunmadı mı
ben hep ücretsiz alıyorum devlet karşılıyor. hatta en sonuncusunu sağlık ocağındaki aile hekimimiz yazdıKızlar bu progestan fitil ve iğne devlet karşılıyor mu yazdirsak doktora?
Estrofeme doktorun günde 2*3 yazsın daha çok kutu karşılıyor o zaman.progestanda sınır yok sanki onu karşılıyor ben parasız aldım hepBende onu kullanıyorum canım hepsini yazdirayim bari estrofemde kullanıyorum doktorum daha kullanacaksın demiş
Aile hekimi yazabiliyor mu iğneyi falan iyiymiş o zaman ya sağolun kızlar. Ben ikidir kendim alıyordumben hep ücretsiz alıyorum devlet karşılıyor. hatta en sonuncusunu sağlık ocağındaki aile hekimimiz yazdı
Bende sağlık ocağına yazdırıyorumben hep ücretsiz alıyorum devlet karşılıyor. hatta en sonuncusunu sağlık ocağındaki aile hekimimiz yazdı
Yazıyor sen nolur nolmaz kendi doktorunun reçetesini de götür ama varsaAile hekimi yazabiliyor mu iğneyi falan iyiymiş o zaman ya sağolun kızlar. Ben ikidir kendim alıyordum