2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ya benimde sağ tarafımda kasığım, bacağım ağrıyor. Solda birşey yok. Sağ bacağım baştan aşağıya kadar ağrıdı dün.çok merak ediyorum sonucu Pazar gelse de hayırlısıyla

Ahh durabilsem bide 3.kez tüp bebek hiç duramıyo insan ya da ben sabırsızım 6bile çıksa razıydım ama 2 olunca umutlarım yıkıldı resmen
6 çıksaydı niye 6 çıktı çok düşük gidip kan vereyim diye düşünecektin..ilk baslarda beta düzensiz artar, bi de onunla uğraşacaksın

Kızlar bu progestan fitil ve iğne devlet karşılıyor mu yazdirsak doktora?
Bende yeni öğrendim canım. Prolutex dışındaki ilaçları karşılıyor. Progestan fitil estrafem oksopar coraspin karşılıyor. Progestan iğne kullanmıyorum onu bilmiyorum ama

Benim göğüslerim hiç acımıyor ya, sadece dolgunluk var o kadar bende sadece kasık bacak ağrısı var o kadar birde bazen bel ağrısı. Çok belirtim yok acaba tutunmadı mı

Süper hiç endişelenme alttan bakması zarar vermiyor ben tüp bebek doktoruma 20 ya da 24 haftaya kadar gittim hep alttan baktı

Benim göğüslerim hiç acımıyor ya, sadece dolgunluk var o kadar bende sadece kasık bacak ağrısı var o kadar birde bazen bel ağrısı. Çok belirtim yok acaba tutunmadı mı
Bunları ilaçlar yapıyor genelde zaten ben doktoruma sormuştum ilaçlardan oluyor dedi yani tutup tutmadığını anlamayız kızımda bu kadar ilaç kullanmadım bu söylediklerimin hiçbirini yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…