Bence bekleyin biraz dahaSadece kasıkta ufak kasılmalar var şuan acaba yarın sabah yapsam silikte olsa görürmüyüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bekleyin biraz dahaSadece kasıkta ufak kasılmalar var şuan acaba yarın sabah yapsam silikte olsa görürmüyüm
Belirti varmı peki18 bende aynı gün.
Dua edelim bunca insanız hem hamilelerin duası kabul olur derler Rabbim nasip ettiyse üzülmeyin illaki olur. Nasip etmesi için de dua dua duaBende 39 yaşında evlendim ve 6 senedir çabalıyorum
Hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alırsınız. Kalp atışlarını duyarsınız6+3 olduk bugün, bu hafta Benimde kontrolüm var
Teşekkür ederim canım inşallah senin de inşallah sorunsuzca transferin yapılır da burda hep birlikte bebişlerin ilerleyen haftalarını konuşuruz.Gözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin gebeliğin inşallah
3.gün embriyosu için 5.gün test için çok erken ama üzülmem dersen yap üzüleceksen asla yapma ben herşeye hazırlıklıydım o yüzden erken yaptımSadece kasıkta ufak kasılmalar var şuan acaba yarın sabah yapsam silikte olsa görürmüyüm
Keseyi nasıl gördü o zaman erken değil mi daha haftaya ancak gözükür diye düşünüyorum bizim18 bende aynı gün.
Gerçekten mi ayyy kader ortağım ilk denemen miAyy aynı gün transferimiz
Aminnn inşallah ondandır çok teşekkür ederimCanım kabız probleminde kayısı bende de işe yarıyor, ben 3 haziranda transfer olucam ama bu sabahtan beri kasık ağrım var daha transfer olmadan başladı inşallah bebeğin tutunuyordur ve onun belirtisidir
Sizin sonuç belli oldu mu? Çok teşekkür ederim desteğiniz içinŞimdiden ağrı olabilir canım normal, benim başlarda daha çok vardı mesela. Kabızlık hepimizde oluyor galiba bol bol su tükenmekte de fayda var, ve tuvalette kendini çok zorlama olmuyorsa bırak kendi çok sıkıp tetiklemesin bebisi
Bi sorayım doktoruma bakalım. Çok teşekkür ederimTransfer sonrası ödem attırıcı besinler tüketilmemesi gerektiğini okumuştum doktorunuza sorun bence onlar şurup öneriyor zaten kabızlık için
Arkadaşımdan 4 yumurta toplantı 2 sini transfer ettiler yaşından dolayı. Hiç umudunu kesme, önemli olan sayısı değil, kaç tanesinin kaliteli olduğu. 4 tane olur hepsi kaliteli olur inşallah öyle düşünün. Şükürler olsun ki büyümeye devam ediyor yumurtalarınız. Hastanede tanıştığım bir kişinin toplanma işleminden sonra spermle buluşturulduğu anda yumurta da embriyo da ölüyormuş. Bir başkasından duyduğum şey de 2 tane toplanmış 1 tane transfer yapılmış ve şu an hamile. Umudunuzu asla kaybetmeyinArkadaşlar ben de geçen hafta duphaston ile gonal f e başlamıştım bugüm kontrolüm vardı açıkçası biraz dr unda yüzü düştü onun düşünce benimde biraz moralim bozuldu. 4 yumurtam büyümüş, daha çok büyümesini bekliyormuş. Şimdi bu çarşambaya kadar ilaçlara yine devam dedi. Var olan yumurtalarımın kalitesini artırmam için tavsiyeniz var mı? Burdan okuyorum bazılarının 17-14 yumurtası toplanmış. Benim 4 toplanacak muhtemelen biraz endişe biraz tedirginlik. Sizler anlarsınız beni diye düşünüyorum
Evet ya erken sanki. Benim transfer 15indeydi doktor haftaya bakalım dediKeseyi nasıl gördü o zaman erken değil mi daha haftaya ancak gözükür diye düşünüyorum bizim
Evet doktorum artış güzel dedi 2.kan testinde çok şükür haftaya nasipse keseyi gorucezSizin sonuç belli oldu mu? Çok teşekkür ederim desteğiniz için
Merhaba benim 19 yumurtam toplandı, 2 tanesi 5.gün embriyosu olarak dondurulabildi. Transfer sırasında birinin kalitesi düşük bulundu diğeri transfer edildi. Yani o kadar yumurtadan şuan kenarda hiç yok, biri karnımda sadece önemli olan toplanan yumurtanın sayısı değil oluşan embriyolarin kalitesiArkadaşlar ben de geçen hafta duphaston ile gonal f e başlamıştım bugüm kontrolüm vardı açıkçası biraz dr unda yüzü düştü onun düşünce benimde biraz moralim bozuldu. 4 yumurtam büyümüş, daha çok büyümesini bekliyormuş. Şimdi bu çarşambaya kadar ilaçlara yine devam dedi. Var olan yumurtalarımın kalitesini artırmam için tavsiyeniz var mı? Burdan okuyorum bazılarının 17-14 yumurtası toplanmış. Benim 4 toplanacak muhtemelen biraz endişe biraz tedirginlik. Sizler anlarsınız beni diye düşünüyorum
Benim de aynı hikaye. 2 tane 5.gün embriyosu oldu biri iyi biri orta kalite dediler. Bu cuma transferim var ya ikisini beraber ya da iyi olanı transfer edecekler. O gün belli olacak durum. Şu an hamile misinizMerhaba benim 19 yumurtam toplandı, 2 tanesi 5.gün embriyosu olarak dondurulabildi. Transfer sırasında birinin kalitesi düşük bulundu diğeri transfer edildi. Yani o kadar yumurtadan şuan kenarda hiç yok, biri karnımda sadece önemli olan toplanan yumurtanın sayısı değil oluşan embriyolarin kalitesi
Benim 2. Denemem olucak ilki mart ayındaydı maalesef kimyasal oldu. Rahim dinlendirme vs derken bu zamana kaldıkGerçekten mi ayyy kader ortağım ilk denemen mi
mygenius senin ilk miiiBenim 2. Denemem olucak ilki mart ayındaydı maalesef kimyasal oldu. Rahim dinlendirme vs derken bu zamana kaldık
Evet kan sonucum pozitif çıktıBenim de aynı hikaye. 2 tane 5.gün embriyosu oldu biri iyi biri orta kalite dediler. Bu cuma transferim var ya ikisini beraber ya da iyi olanı transfer edecekler. O gün belli olacak durum. Şu an hamile misiniz
İşte sizin 19 da bir tutmuş en azımdan benim 4 tane olunca şansım daha düşük embriyo için elimizde hiç de kalmayabiir. Bugün kan aldılar e2 ye bakılacak o biraz ipucu verecek sanırım ama dr üzülünce benim de mood düştü kolay da değil ne paralar döküyoruzMerhaba benim 19 yumurtam toplandı, 2 tanesi 5.gün embriyosu olarak dondurulabildi. Transfer sırasında birinin kalitesi düşük bulundu diğeri transfer edildi. Yani o kadar yumurtadan şuan kenarda hiç yok, biri karnımda sadece önemli olan toplanan yumurtanın sayısı değil oluşan embriyolarin kalitesi