2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hiç endişe etmeyin hepsi de güzel döllenir inşallah benim de yaşım 38. 21 yumurta toplantı doktor o çok güzel dedi kala kala elimde 3 yumurta kaldı ikisi transfer edildi. Yani hiç belli olmaz kaç tane kaliteli yumurta çıkacağı.

Kaç yaşındasınız

Doğru aynı zamanlardaydik sanırım biz amiinnn inşaallah canım eşime diyorum kalp atışını duyana kadar derin bir oh çekemeyen eğim sanırım ben
Arkadaşım kalpten sonra ayak dıyecez suratını gorelım dıyecez dogursam da ınanmıcam sankı oyle kalbım hızlı atıyor herşeye aglıyorum delı gıbı sendede oylemı?sag kasık baştan berı bacaklarına kramp gırıyor ayaklarım çok üşüyor süreklı wcye gıdıyorum değişik bışey ya ne düşünecegımıde bılemıyorum şaşkınım

Keseyi nasıl gördü o zaman erken değil mi daha haftaya ancak gözükür diye düşünüyorum bizim
Beta değerıne göre ya 1000den sonra gözüküyor bızım ıkl 916ıdı ondan ıkıncı testte ıstemedı alttan bakıyor bızım doktorkorkuyorum da hatta geçen sene ondanmı ışler ters gıttı dıye düşünmüştüm ama herkes dedı normal alttan bakması dıye hayırlısı ınşalllah

Kızlar merhaba hepimizin kucakları dolsun inşallah okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim. 26tane yumurtam toplandı 10tane iyi kalite 5.gün embriyosu elde edildi. 2şerli olarak tüplere konuldu.ilk transferde tek embriyo istedim diğeri çöp oldu neyse tuttu ama 10.hafta kalbi durdu. 2.transferde yine tek embriyo istedim yine diğeri çöp oldu bu kez tutmadı hiç.
Bu 3. Transferim 2 embriyo transfer ettik.24 mayısta transfer oldum. 5.gün kan verdim 2,040 çıktı çok moralim bozuk sizce yükselme ihtimali var mı kanda hafif oynama olması gerekmiyo mu? Gazlı gibiyim ve göğüste hassasiyet var ilaçlardan diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Moralini bozma canım 4 yumurtadan en azından bir tane mutlaka çıkar ki olgun yumurta olurlarsa daha çok çıkar

Gebelik hali

5.gün çok erken kan için canım 2 gün sonra ver tekrar..bir arkadaşımızın 5 gün 6 çıkmıştı sonra devam etti şimdi 15.haftada..yahu niye bu kadar erken bakarsınız ki..inşallah sımsıkı tutunmaya çalışıyordur bebişler

Ahh durabilsem bide 3.kez tüp bebek hiç duramıyo insan ya da ben sabırsızım 6bile çıksa razıydım ama 2 olunca umutlarım yıkıldı resmen

Canım üç ay önce muayenemde bir sağda bir solda iki folikül kaldığı söylendi. Doktor tüp bebek le dahi yüzde beş şansımın olduğunu söyledi. 39 yaşındayım. Araştırdım. İki ay süresince ayda 10 gün kadar incir yedim. İki hafta önce muayeneye gittiğimde dört folikül görüldü. Yumurta sayısı arttı. Hatta aciliyeti kalMadığından bir ay kadar vitamin yazdı. Ayın 5 inde gidicem. Toplama olucak Yani benim yaştan hızla azalma olurken yaşadım bunu. Tavsiye ederim.

Benimde kramplarim var hala ağrılarım var ara ara tuvalete çıkıyorum sürekli birde kalp hızlı atıyor bendede en büyük belirtim benim şuan göğüslerim ilkindede aynı olmuştu ben testi ona güvenip yaptım birazda hatta

Belirti varmı peki
Belirti var tabiki hızlı kalp artışı kramplar benim ayak bileklerimde var hatta arada hafif agri sanci gibi idrara çıkma göğüslerimde belirgin mor mor damarlar çıktı ama bu bence benle ilgili kızımda da aynı oldu bunda da farkettim transferin 6. Günü falan
transferden sonra belirgin özellik kasıklarımda bacağıma vuran batma ve yayılan ağrı oldu

Geçen sene daha çok agrım vardı benım bu kez daha ıyıyım kramp yoktu ama geçen sene mıdem arada bulanıyor ılaçtan tabı şu an ıştah yok kılo verdım hatta kalbım agzımda sankı oyle hıssedıyorm ama hepsı normal hamıleyız bebış buyutuyoruz allahın ızmıyle kucagımıza alsak ınşallah butun heryerımız ıyıleşır bışeyımız kalmaztabı daha bunlar ıyı gunlerımız

Canım 5. Gün çok erken değil mi? Kaldı ki sıfırda çıkmamış. Bence moralini bozma ve gününü bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…