2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sizin sonuç belli oldu mu? Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Arkadaşımdan 4 yumurta toplantı 2 sini transfer ettiler yaşından dolayı. Hiç umudunu kesme, önemli olan sayısı değil, kaç tanesinin kaliteli olduğu. 4 tane olur hepsi kaliteli olur inşallah öyle düşünün. Şükürler olsun ki büyümeye devam ediyor yumurtalarınız. Hastanede tanıştığım bir kişinin toplanma işleminden sonra spermle buluşturulduğu anda yumurta da embriyo da ölüyormuş. Bir başkasından duyduğum şey de 2 tane toplanmış 1 tane transfer yapılmış ve şu an hamile. Umudunuzu asla kaybetmeyin

Merhaba benim 19 yumurtam toplandı, 2 tanesi 5.gün embriyosu olarak dondurulabildi. Transfer sırasında birinin kalitesi düşük bulundu diğeri transfer edildi. Yani o kadar yumurtadan şuan kenarda hiç yok, biri karnımda sadece önemli olan toplanan yumurtanın sayısı değil oluşan embriyolarin kalitesi

Benim de aynı hikaye. 2 tane 5.gün embriyosu oldu biri iyi biri orta kalite dediler. Bu cuma transferim var ya ikisini beraber ya da iyi olanı transfer edecekler. O gün belli olacak durum. Şu an hamile misiniz

İşte sizin 19 da bir tutmuş en azımdan benim 4 tane olunca şansım daha düşük embriyo için elimizde hiç de kalmayabiir. Bugün kan aldılar e2 ye bakılacak o biraz ipucu verecek sanırım ama dr üzülünce benim de mood düştü kolay da değil ne paralar döküyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…