2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kaçıncı haftada bilmiyorum ama belli bi hafta sonra artış azalıyor zaten senin girdiğin haftada mı bilmiyorum ama canım

Kızlar transferimin 4. Günü 3.günçift embriyo elimi kasığımın sol tarafında gezdirince hafif bi sızı hissediyorum normal mi sizce bebeği hissediyor olabilirmiyim
Ben transfer olduğumdan beri sol tarafımda sinek ısırığı hissediyorum ilk muayenede anlayacağım eğer kese soldaysa bence hissediyoruz

Yok cnm daha erken kontrole dedı bugun kese gorduk kan ıstemedı doktorumuz hayırlısı ınşallah saglıcakla alalım kucagımıza hepımız
Doğru aynı zamanlardaydik sanırım biz amiinnn inşaallah canım eşime diyorum kalp atışını duyana kadar derin bir oh çekemeyen eğim sanırım ben

Kızlar merhaba benim sonuçlarım iyi geldi çok şükür ama riskliye dönebilir dedi doktor. Sabah ultrasondan bakacak ve iğne başlayacakmış. Çok teşekkür ederim hepinize dualarınız için.
Gözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin gebeliğin inşallah

5. Gün test yapan varmıııııııııı 3. Gün çift embriyo

Benimde 3.gün çift transfer oldum 9.günüm bugün test yapmadım kan verecem direk yarın sizde ne gibi belirtiler var bende 3 4 gündür adet belirtileri var
Sadece kasıkta ufak kasılmalar var şuan acaba yarın sabah yapsam silikte olsa görürmüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…