2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Doktora göründün mü canım nereden çıkardın dış gebeliği

Kuzum ben şimdi biraz okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk tüp bebek tedavim çünkü ama tüp bebekte boş gebelik olmaz yazıyor

Cevabınız için çooookkk teşekkür ederim. O kadar içime su serptiniz ki. Allah razı olsun. İnşallah evladınızın hayrını görürsünüz
Kuzum ben şimdi biraz okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk tüp bebek tedavim çünkü ama tüp bebekte boş gebelik olmaz yazıyor
Yok canım oluyor maalesef. Keseyi görüyorsun sonra bebek oluşmuyor

Kaç çıktıki sonuçların canım benim..vardır bunda da bi hayır..olmadıysa zamanı gelmedi demekki rabbim bebeğinin doğumuna saatini belirledi elbette ki o zamanda sana kavusturcak yavrunu hayırlısıyla

Doktora göründün mü canım nereden çıkardın dış gebeliği
Doktorumla görüştüm muayene olmadım ama değerim olması gerekenin çok çok üstünde Çarşamba günü tekrar test vercem kasıklarım aşırı ağrıyo sonucu çok normal bulmadığını söyledi malesefbir kaç güne daha da netleşecek herşey..

Canım benim çok geçmiş olsun ne yapacaklar şimdi peki rabbim hayırlısını versin herşeyin
Çok teşekkür ederim Çarşamba tekrar test vercem hiç bilmiyorum süreç nasıl ilerleyecekAmin hepimiz için hayırlısı olsun..

Haklısın canım çok haklısın umarım rabbim kokrtuguna uğramasın

Ayyy cok yüksek olmasıdamı sıkıntı yahu valla ne zor işler yaaa. Allah sabrını versn hepimize

Kaç çıktıki sonuçların canım benim..vardır bunda da bi hayır..olmadıysa zamanı gelmedi demekki rabbim bebeğinin doğumuna saatini belirledi elbette ki o zamanda sana kavusturcak yavrunu hayırlısıyla
Ah canım,benim için çocuk sahibi olmanın zamanı belkide geçti. Yaşıtlarımın çocukları üniversitede bense burada Rabbim bana bir evlat bağışlar mı diye çabalıyorum.

Önemli olan varolan yumurtanın olgun çıkması..kiminde 25 yumurta toplanıyor ama ancak 3 veya 4 embriyo gelişiyor..bana doktorum ilk muayenede 6 yumurtan var demişti, yumurtalar toplandı 9 tane çıkmış ve hepsi olgun çıkmıştı..tedavini tamamla canım bu aşamada yapabileceğin birşey yok..inşallah olan yumurtalarının hepsi olgun çıkar ve hepsi embriyo geliştirir

Sakin ol canım olabiliyor böyle kanamalar biliyoruz buradanda olup kesilenler oldu. İnşallah korkulacak birşey değildir.
İnşallah canım inşallah. Yani 6 haftalık olunca doktorda hemen ver deyince panik oldum. Kanı verdik bekliyorum inşallah bişey yoktur

Ben anlamadım ilk testiniz kaç çıktı, dış gebelikte değerler düşük olur Genelde ve 2 günde istenilen artış olmaz.Degeriniz yüksekse bu olumlu bir durum değil mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…