2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Son kan testimle bir önceki arasında 4 gün var 1200 civarları olmalıydı
Kaçıncı haftanızdasınız bende benzer bir şey yaşamıştım. İlk iki değerim arasında sıkıntı vardı. 5. Haftadan sonra netleşir gibi oluyor moralinizi bozmayın 8. Haftaya kadar umut var demektir her şey yoluna girebiliyormuş inşallah

İşte 344 ten 550 ye artsa mesela ordan da 1000 e çıkması gerekirken 800 li olmuş yani artış oranı düşük biraz bir kez daha ver bence sen.
Perşembeyi bekliyorum işte. Nasıl geçecekse. Daha önceden iki boş gebelik deneyimim olunca en ufak bir olumsuzluk yüreğinizi hoplatıyor.
Ay inşallah.. son adet günüme göre 4+5 teyim. Transferim ayın 11inde gerçekleşti. Dondurulmuş embriyo

Arkadaşlar bence arkadaşımızda iyi niyetli yazmış niye takildiniz bence herkes hormonlardan çok gergin çok iyi dusunmussunuz inşallah gerçekten ihtiyacı olan birisine gider Allah kabul etsin niyetinizi

Mantıken gebelik hormonu kana karışmadan bu tarz belirtiler görülmez. Bir sağlıkçı olarak yinede en ufak belirtiyi dahi tutunmaya yoruyorum :) iş bu aşamaya gelince insan mantık dinlemiyor.

Dondurulmuş embriyoda nasıl boş gebelk olur bazen akıl tutulması yaşıyorum. Benim de bir boş gebeliğim oldu doğaldı. İnşallah kardeşim boş değilsindir. Benim birinci ile ikinci arasında artışım anormaldi üçüncü normale dönmğştü fakat doktorum kpntrplde sıkıntıyı keseden anlamıştı, sen muayene oldun mu? Allahım kucağını doldursun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah bebeğin

Siz kaçıncı haftadasınız

Mantıken gebelik hormonu kana karışmadan bu tarz belirtiler görülmez. Bir sağlıkçı olarak yinede en ufak belirtiyi dahi tutunmaya yoruyorum :) iş bu aşamaya gelince insan mantık dinlemiyor.
çok doğru kendimizde belirti arıyoruz sürekli. Allahım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir hepimize. oğlumdan önce de çok defa tedavi görüp tüp bebek denemelerim oldu bayağı tecrübeliyim aslında. psikoloji ile ne kadar ilgili bilmiyorum ama gerçekten kafama takmadığm aman olursa olur olmazsa da kocamla hayatımı yaşayacağım diyip . tatil planları yapmaya başladığım zaman geldi tutundu. Allahım isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin

Son kan testimle bir önceki arasında 4 gün var 1200 civarları olmalıydı
hemen morali bozmayın benim hamileliğimde de artışım biraz düşüktğ tam hatırlamıyorum doktorum tedirgin olmuştu ve daha önce de ilk hamileliğimde açbebeğimin kalbi durmuştu(kaybettik) Fakat ikincisi sonradan toparladı. şimdi konuşuyor yürüyor en yakın arkadaşım . lütfen moralinizi bozmayın güzel düşünün

Malesef oluyormuş benımde geçen sene genetık taramalı embrıo boş gebelık oldu 8+3de düşük yaptım ılaçlarla

4. Günüm kendimi zor tutuyorum ya
Yok yok yapma test kuzum kan gününü bekle..burada gördüm ki idrarda pozitif görenler bile strese girdiler, arttımı beta, devam ediyor mu, acaba değer kaç, tekrar tekrar koyulaşıyor mu test yapılıyor sonra akıllarda deli sorular..bana kalırsa stres bebişi olumsuz etkiliyor..kan gününü beklersen 1 hafta sonra da keseye bakılır daha az stres yaşarsın

Hahahah bizde o kafadayız inanın. Sizin yine şükür bir evladınız var :) biz üç yıllık evliyiz evlendiğimiz günden beri istiyoruz olmadı. Diyoruz olmazsa oturur paramızı yeriz yurt dışı tatillerine gideriz insan üzülüyor tabi ama ne dertler var diye düşününce kendine geliyor insan. Hele depremden sonra ne zaman bir şeye üzülecek olsam insanlar neler kaybetti buda bir şey mi diyorum. :) Nerden geldim bu konuya Allah bir daha yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…