- 19 Mayıs 2023
- 257
- 408
- 23
EvetMerhaba, aynı yerde aynı saatte mi verdiniz
Son kan testimle bir önceki arasında 4 gün var 1200 civarları olmalıydıNeden üzüldünüz? Hep 2 katına çıkmış değeriniz maşallah güzel artmış
Beklenilenden az artış olmuş dediTamam 2gün 2gün artışlar %50 gibi.doktorunuz olumsuz bişey mi söyledi
Evet ben böyle ifade etmeyi uygun buldum teşekkürlerÜcretsız verıcem yazabılırdınız bağişlamak demek gerçekten olmamış yıne sızın kışığınız garklı demekkı
Kaçıncı haftanızdasınız bende benzer bir şey yaşamıştım. İlk iki değerim arasında sıkıntı vardı. 5. Haftadan sonra netleşir gibi oluyor moralinizi bozmayın 8. Haftaya kadar umut var demektir her şey yoluna girebiliyormuş inşallahSon kan testimle bir önceki arasında 4 gün var 1200 civarları olmalıydı
Perşembeyi bekliyorum işte. Nasıl geçecekse. Daha önceden iki boş gebelik deneyimim olunca en ufak bir olumsuzluk yüreğinizi hoplatıyor.İşte 344 ten 550 ye artsa mesela ordan da 1000 e çıkması gerekirken 800 li olmuş yani artış oranı düşük biraz bir kez daha ver bence sen.
Ay inşallah.. son adet günüme göre 4+5 teyim. Transferim ayın 11inde gerçekleşti. Dondurulmuş embriyoKaçıncı haftanızdasınız bende benzer bir şey yaşamıştım. İlk iki değerim arasında sıkıntı vardı. 5. Haftadan sonra netleşir gibi oluyor moralinizi bozmayın 8. Haftaya kadar umut var demektir her şey yoluna girebiliyormuş inşallah
Arkadaşlar bence arkadaşımızda iyi niyetli yazmış niye takildiniz bence herkes hormonlardan çok gerginBence eş anlamlı, ve ben sizin gibi dalga geçerek değil her iki tarafı da kazanmak adına yazdım. Vermek isteyen de iyi niyetli, almak isteyen de üzülmemesi adına zaten tdkdaki anlamını paylaştım. Siz vermek isteyen kişiyi yorumunuzla eleştirmiş oluyorsunuz ve tabi beni de
Mantıken gebelik hormonu kana karışmadan bu tarz belirtiler görülmez. Bir sağlıkçı olarak yinede en ufak belirtiyi dahi tutunmaya yoruyorum :) iş bu aşamaya gelince insan mantık dinlemiyor.inşallah tutunma işaretidir. benim bugün midem çok bulandı hala bulanıyor. daha test günü gelmeden mide bulantısı başlamaz herhalde diye iğneye ilaca suç buluyorum. oğlumda hamileliğim belli olduktan ki süreçlerde midem bulanıyordu.
Dondurulmuş embriyoda nasıl boş gebelk olur bazen akıl tutulması yaşıyorum. Benim de bir boş gebeliğim oldu doğaldı. İnşallah kardeşim boş değilsindir. Benim birinci ile ikinci arasında artışım anormaldi üçüncü normale dönmğştü fakat doktorum kpntrplde sıkıntıyı keseden anlamıştı, sen muayene oldun mu? Allahım kucağını doldursun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah bebeğinPerşembeyi bekliyorum işte. Nasıl geçecekse. Daha önceden iki boş gebelik deneyimim olunca en ufak bir olumsuzluk yüreğinizi hoplatıyor.
Ay inşallah.. son adet günüme göre 4+5 teyim. Transferim ayın 11inde gerçekleşti. Dondurulmuş embriyo
Siz kaçıncı haftadasınızKaçıncı haftanızdasınız bende benzer bir şey yaşamıştım. İlk iki değerim arasında sıkıntı vardı. 5. Haftadan sonra netleşir gibi oluyor moralinizi bozmayın 8. Haftaya kadar umut var demektir her şey yoluna girebiliyormuş inşallah
çok doğruMantıken gebelik hormonu kana karışmadan bu tarz belirtiler görülmez. Bir sağlıkçı olarak yinede en ufak belirtiyi dahi tutunmaya yoruyorum :) iş bu aşamaya gelince insan mantık dinlemiyor.
hemen morali bozmayın benim hamileliğimde de artışım biraz düşüktğ tam hatırlamıyorum doktorum tedirgin olmuştu ve daha önce de ilk hamileliğimde açbebeğimin kalbi durmuştu(kaybettik) Fakat ikincisi sonradan toparladı. şimdi konuşuyor yürüyor en yakın arkadaşım . lütfen moralinizi bozmayın güzel düşününSon kan testimle bir önceki arasında 4 gün var 1200 civarları olmalıydı
Malesef oluyormuş benımde geçen sene genetık taramalı embrıo boş gebelık oldu 8+3de düşük yaptım ılaçlarlaDondurulmuş embriyoda nasıl boş gebelk olur bazen akıl tutulması yaşıyorum. Benim de bir boş gebeliğim oldu doğaldı. İnşallah kardeşim boş değilsindir. Benim birinci ile ikinci arasında artışım anormaldi üçüncü normale dönmğştü fakat doktorum kpntrplde sıkıntıyı keseden anlamıştı, sen muayene oldun mu? Allahım kucağını doldursun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah bebeğin
Maşallah ıkızmı acaba çıft embrıomuydu sızınde??Kızlaaar ben 1 gün erken davrandım 11. Günümde kan verdim sonucum çıktı 910 çıkmışilk aşama başarıyla tamamlandı darısı 2. Aşama kalp atışına malum geçen sefer o aşamayı geçememiştim dualarınızı esirgemeyin
Yok yok yapma test kuzum kan gününü bekle..burada gördüm ki idrarda pozitif görenler bile strese girdiler, arttımı beta, devam ediyor mu, acaba değer kaç, tekrar tekrar koyulaşıyor mu test yapılıyor sonra akıllarda deli sorular..bana kalırsa stres bebişi olumsuz etkiliyor..kan gününü beklersen 1 hafta sonra da keseye bakılır daha az stres yaşarsın4. Günüm kendimi zor tutuyorum ya
Hahahah bizde o kafadayız inanın. Sizin yine şükür bir evladınız var :) biz üç yıllık evliyiz evlendiğimiz günden beri istiyoruz olmadı. Diyoruz olmazsa oturur paramızı yeriz yurt dışı tatillerine giderizçok doğrukendimizde belirti arıyoruz sürekli. Allahım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir hepimize. oğlumdan önce de çok defa tedavi görüp tüp bebek denemelerim oldu bayağı tecrübeliyim aslında. psikoloji ile ne kadar ilgili bilmiyorum ama gerçekten kafama takmadığm aman olursa olur olmazsa da kocamla hayatımı yaşayacağım diyip . tatil planları yapmaya başladığım zaman geldi tutundu. Allahım isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin
Hayır tek embriyo 5. Gün embriyosuydu 5aaMaşallah ıkızmı acaba çıft embrıomuydu sızınde??
Bende şaşırdım geçen transferimde 12. Gün 300-400 aras birşeydi bu sefer baya yüksek cıkmısMaşallah ıkızmı acaba çıft embrıomuydu sızınde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?