2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

inşallah tutunma işaretidir. benim bugün midem çok bulandı hala bulanıyor. daha test günü gelmeden mide bulantısı başlamaz herhalde diye iğneye ilaca suç buluyorum. oğlumda hamileliğim belli olduktan ki süreçlerde midem bulanıyordu.

Duruma göre ilaçları ya bırakıcaktıj ya devam edicek tik şuan devam edicem.. Rüyalarım güzel şeyler söylüyor ama herşey nasip yiyecek ekmeği varsa bizimle gelir dünyaya..
İnşallah gelir canım..benim 3 negatifimde de kötü rüyalar görmüştüm, güzel rüya güzel şeylerin habercisidir

Kızlar kanamam var doktorum test istedi hemen. Vermeye gidiyorum dua eder misiniz
Canım umarım birşey yoktur, Endiselenme tüp bebekte çok oluyor.Ama neden kan testi istedi ki doktor, kese görmeye gitsen daha iyi olmaz mı 8 Mayıs'ta transfer olmuşsun sonuçta çok rahat kese gözükür

Ben mi sabırlıyım 3.gün idrar testi yaptım ya açıkçası biraz içim rahat kanamam durdu beklerim dedim.kanama sonrası bir beta yaptırmıştım iyi çıkmıştı zaten
3gündemıama olmazkı oyle ben takıp edıyorum sızı kızdım hatta ılaçları bıraktınız dıye dedım şımdı kufur falan ederım dıye yazmadımama o ılaçları ben her gun aynı saatte alamazsam delırıyorum sız nıye oyle yaptınız anlamadım ama sonra guzel haberı soyledınız sevındım ınşallah katlanmıştır betanız sızın kaç çıktı en son?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…