Banada öyle geldi şahsen ama bilemedim tabi tam 2 günde bir yapsa daha iyi olurdu sanki.Ama her artışta %50 yeterli diyorlar 2. Test 500 desek diğer test 750 olsa sorun olmuyor ki
İlk testim 142iydi sonra 344 oldu şimdide 812Anladım canım şuan sanırım 1200 lerde olması gerekiyordu sen tekrar ver 2 gün sonra bence 2 testle belli olmaz hemen moralinide bozma lütfen ilk testin mi 344 du.
Sen daha kan testi vermezsin artık yeterİnanmıcaksın ama onu transfer olduğum andan itibaren sol kasık kısmında karınca ısırığı gibi hissettim gidince bakıcam solda mı
Aslında ilk 3 testte gayet normal artış son testte % 50 gibi sanki.İlk testim 142iydi sonra 344 oldu şimdide 812
İnşallah bir sorun yoktur, Allahım yardım etsin inşallahKızlar kanamam var doktorum test istedi hemen. Vermeye gidiyorum dua eder misiniz
Bencede vermem herhalde bugün 11.günü zaten . Sorun yoktur inşallah çalışsınlar içerideSen daha kan testi vermezsin artık yeterkeseyi görmeye gidersin bende Çarşamba sonucu alsaydın bir artısı görseydim
Son test arasında 4 gün var amaAslında ilk 3 testte gayet normal artış son testte % 50 gibi sanki.
Sakin ol canım olabiliyor böyle kanamalar biliyoruz buradanda olup kesilenler oldu. İnşallah korkulacak birşey değildir.Kızlar kanamam var doktorum test istedi hemen. Vermeye gidiyorum dua eder misiniz
Tamam 2gün 2gün artışlar %50 gibi.doktorunuz olumsuz bişey mi söylediSon test arasında 4 gün var ama
İşte 344 ten 550 ye artsa mesela ordan da 1000 e çıkması gerekirken 800 li olmuş yani artış oranı düşük biraz bir kez daha ver bence sen.Son test arasında 4 gün var ama
Neden üzüldünüz? Hep 2 katına çıkmış değeriniz maşallah güzel artmışİlk testim 142iydi sonra 344 oldu şimdide 812
Benimde kanamam olmuştu çok fazla ve parçalı değilse düzelir endişelenmeKızlar kanamam var doktorum test istedi hemen. Vermeye gidiyorum dua eder misiniz
inşallah tutunma işaretidir. benim bugün midem çok bulandı hala bulanıyor. daha test günü gelmeden mide bulantısı başlamaz herhalde diye iğneye ilaca suç buluyorum. oğlumda hamileliğim belli olduktan ki süreçlerde midem bulanıyordu.Benim naklimde salı günü oldu. Genellikle evde yatıyorum ve normal ev işleri yapıyorum kendimi yormadan ama benimde sürekli kasıklarım da bir kıpırtı var gaz sancısı gibi daha çok. Benim ilk denemem ve tecrübem yok umarım bu kıpırtılar tutunma belirtileridir :)
Merhaba, aynı yerde aynı saatte mi verdinizEn son perşembe vermiştim 344’dü bugün 812
Allahım korktuğuna uğratmasın kardeşim sağlıklıdır inşallahKızlar kanamam var doktorum test istedi hemen. Vermeye gidiyorum dua eder misiniz
İnşallah gelir canım..benim 3 negatifimde de kötü rüyalar görmüştüm, güzel rüya güzel şeylerin habercisidirDuruma göre ilaçları ya bırakıcaktıj ya devam edicek tik şuan devam edicem.. Rüyalarım güzel şeyler söylüyor ama herşey nasip yiyecek ekmeği varsa bizimle gelir dünyaya..
Canım umarım birşey yoktur, Endiselenme tüp bebekte çok oluyor.Ama neden kan testi istedi ki doktor, kese görmeye gitsen daha iyi olmaz mı 8 Mayıs'ta transfer olmuşsun sonuçta çok rahat kese gözükürKızlar kanamam var doktorum test istedi hemen. Vermeye gidiyorum dua eder misiniz
Canım muz ye kefir iç yoğurt ye onlar toparlar bağırsağı florası bozulmuş demek ki o da önemli lifli gıdalarla beslen düzelir inşallahDayanamadım sordum hemşireye. Antibiyotik vermişlerdi bana onu içmiştim o ishal yapar dedi içim rahatladı biraz
3gündemıBen mi sabırlıyım3.gün idrar testi yaptım ya açıkçası biraz içim rahat kanamam durdu beklerim dedim.kanama sonrası bir beta yaptırmıştım iyi çıkmıştı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?