Kaçıncı gün bakıldı..3.gün embriyosu ve geç tutunma olmuşsa sonuç düşük görünsede pozitif sonuçta, inşallah güzel yükselirMerhaba,
3. gün transfer yapıldı ve bugün ilk defa bta-hcg testi yapıldı. Sonuç: 9.7
Doktor çarşamba günü bir test daha istedi. Tecrübeli arkadaşlar nasıl yorumlar ilk test sonucunu ?
Olumlu/olumsuz bişey diyebilir misiniz şu aşamada.
İnşallah canımEn stresli bekleme anı inşallah artmıştır
İnşallah çok teşekkür ederim inşallah beni bırakmamıştırSilik de olsa çıkmayabilir 6.gün, silik de olsa 8.gün çıkabilir..nadirdir 5 veya 6 da çıkması..böyle erken bakınca moraller bozuluyor ki bebeğin tutunması için moralin yüksek olması gerekiyor..test gününü bekle canım moralini de yüksek tut inşallah bebeğin seninledir
Yaptım 9. Gün normal teste silik çıktı hemenİçini ferah tut olurmu stres yapma inşallah sımsıkı tutunmuşturidrar testi yapmışmıydın yaptıysan kaçıncı günde silikte olsa çıktı canım
Bende kabızlık ta olmuştu karnın ilk bir kaç gün çok gergin ve şiş oluyor ben çok kötü atlattım mide bulantısıda vardı bende ilk günler bir haftaya yakın ağlaya ağlaya uyudum sürekli sancım vardı. Ama geçiyor eğer olduysan diye söylüyorum çok kalkmamaya ve gaz yapmayacak şeyler yemeye dikkat et umarım değilsindir olmuşsanda korkma yalnız değilsin geçiyor..Canım selam bu nasıl bişey benim bugün transfer günüm korkuyorum iptal ederse doktor diye, yani karın şişliğim var kasık ağrılarım var geçmedi bı turlu hep ilaclardansir diye düşündüm ama patlıcan gibi hissediyorum. Ama tartıda normal cikiyorum WC ye de normal cikiyorum karnım çok sis ve kasık ağrım var inşallah bende ohss olmam
İnşallah canım benim..benim de 4.denemem 3 haziranda tranferim var, Rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursunBen ben olucam bu ay bu sefer umarım olur amin
Kaset test yapacağına kan ver daha iyi kuzum ama en güzeli zamanında vermekAhahahahah aglanacak halımıze gülüyoruz ya Allah yardımcımız olsun yarın 8. Günüm kan vericem ben galıba
Evet canım eski bir tüp bebek hemşiresi olarak bildiğim kadarıyla üroloji istiyorKızlar sperm hasar testini ürolojiden mi nereden yaptırıcaz
Teşekkür ederim canım Allah'tan sorun yokmuş sıvı toplama falan olmamış çok şükür yaptılar transferimiBende kabızlık ta olmuştu karnın ilk bir kaç gün çok gergin ve şiş oluyor ben çok kötü atlattım mide bulantısıda vardı bende ilk günler bir haftaya yakın ağlaya ağlaya uyudum sürekli sancım vardı. Ama geçiyor eğer olduysan diye söylüyorum çok kalkmamaya ve gaz yapmayacak şeyler yemeye dikkat et umarım değilsindir olmuşsanda korkma yalnız değilsin geçiyor..
Hadi bakalım hayırlı olsun umarım sıkıca tutunurlar sağlıcakla doğarlar (lar diyorum sanırım ikiz olacak)Teşekkür ederim canım Allah'tan sorun yokmuş sıvı toplama falan olmamış çok şükür yaptılar transferimi
Aynen katılıyorum..Erken test yapmak akıl kârı değil vallaCok haklısınız yaa vallahi eziyetten baska bişi degıl erken test vermek
Anne karnında neler olduğunu veya olacağını ancak Allah bilir canım kimse bilemez..bir de tabii ki Allah ne zaman evladınızla kavuşturacaksa o zaman tutunuyor..burada 2.gün embriyosunun tutunduğunu gördükEvet ilk denememiz erkek faktörü tek embriyo kalmıştı oda 5. Güne sıkıntısız ilerledi transfer anına denk bölünmeye devam ediyordu öyle söylediler ama bilmiyorum o kadar kaliteliyse şimdiye tutması lazım pozitif olması lazım degilmiydi
Benim gibi 3. Gün yapmasınlar dimiAynen katılıyorum..Erken test yapmak akıl kârı değil valla
Canım 7.gündesin, az kaldı test gününe..kendini meşgul edecek birşeyler bulsan daha çabuk geçer zaman..inşallah bebişin seninledirMerhaba kızlar bugün 7.gün
Sabah müthiş bi karin ağrısıyla uyandım afedersiniz gaz agrisi ve tuvaletten çıkamadım
Ve şuan aşırı duygusal değişik hissediyorum kasiklarimda çok hafif belli belirsiz çekilme hissi gibi bir his var beklemek çok zor ...
Tebrikler hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz dört gözleKızlar selam bugün transfer gerçekleşti benim de
Yahu ücra bir köşe mi diye sordum..ertesi gün nedir yahuİstanbul
Kuzum senin ilaçları hemen eksiltmezler bir süre daha yüksek doz kullan ırsın çok kanaman oldu çünkü..nasılsın bugünBenim Bugün 11.gün belki bidaha istemez benden.ilaçlarını hiç eksiltmemişlerne zaman gideceksin kendi doktoruna kese için
İyi ki bizim gruptasın çok şanslıyızEvet canım eski bir tüp bebek hemşiresi olarak bildiğim kadarıyla üroloji istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?