• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İkimizin de bu sefer son olur, güzel haber alırız inşallah 😍🙏 Hoplama zıplama yok kız zaten😊 biraz vesvese yaptım işte ama pozitif düşünmeye geçiyorum🍀🍀
Amin amin çok amin🤲 inşallah canım tabiiki pozitif düşünme en önemli şey..rabbim evlat isteyen herkese hepimize versin inşallah 🤲🥰

Ben de bi araştırayım da yaptıralım ya
Kesinlikle yaptır biz hasar testi yaptırmadan varikosel ameliyatı olduk benim kendi doktorum. Boşuna yapmışlar ameliyat morfoloji sorununu bu Ameliyat düzeltmez demişti bilmiyorduk kimse demedi 🤷 yani bilmeyince zor gerçekten. Ameliyat sadece sperm sayısını arttırdı bizde. Ama morfoloji yine 0 di. Doktorum olmasa daha aydinlanmayacaktik 🥴

Kızlar hepinize merhaba yarın 5.gun embriyosu transfer olacağım 2.denemem bana dua edermisiniz birde transferden sonra sut gibi bi serum takiliyormus bahcecide taktirine varmi serumu olumlu sonuç için 🙏🏻💖
Hayırlısıyla güzel bir transfer olur ve sımsıkı tutunur bebişin🤲 o takılan serum lipid ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için veriliyor ama deneysel tabiiki kesin işe yarıyor denemez

Kızlar bu Melis sağlık ocağı sisteminden tahlillere bakıyoruz ya bu sistem değişti görebilen oluyormu bu yeni haliyle :)

Teşekkür ederim canım Allah'tan sorun yokmuş sıvı toplama falan olmamış çok şükür yaptılar transferimi🙏🏻🙏🏻😍😍. Ama sanki hicbisey olmamış gibi hissediyorum 😄
Hemen birşey hissetmezsin zaten canım, hatta hiçbirşey hissetmeyebilirsin zira herkeste farklı şeyler oluyor veya hiçbirşey olmuyor

Ahahaha bir tane koydular ama ikiz olur mu dersiniz Allah mi söyletti yoksa😄çünkü eşim tek yumurta ikizi bizim sulaledede var ikiz😄😄
Olur tabiki neden olmasın tek yumurta ikizi olabilir :) üçüzler dördüzler nasıl oluyor sanıyorsunuz ☺️ biz iki embriyo naklettirdik çookkk ikiz istiyoruz her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsunlar.. Dua edelim kalbimizden geçeni kaderimize yazar Allah :)

Ücra değil de dışarı gönderiyorlarmış,demek ki biraz da tembeller.bende normalde akşamına e nabızda görüyordum eskiden ama hala umudum var kontrol ediyorum belki çıkmıştır diye
Aynen ama bütün sağlık ocakları dışarı gönderiyor ama 3-4 gibi çıkıyor sonuç..ondan dedim gönderdikleri yer mi uzak🤣 ama öyle de olsa artık hersey elektronik hemen girilir enabıza sonuçlar..evet biraz tembellik olabilir😅

Back