Galiba canım tahminime göre bakalım keseyi görelimde hayırlısıyla.Aynen 25 günlük filan sanırım 3+4 10 gün sonra çağırır belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba canım tahminime göre bakalım keseyi görelimde hayırlısıyla.Aynen 25 günlük filan sanırım 3+4 10 gün sonra çağırır belki
Ücra değil de dışarı gönderiyorlarmış,demek ki biraz da tembeller.bende normalde akşamına e nabızda görüyordum eskiden ama hala umudum var kontrol ediyorum belki çıkmıştır diyeYahu ücra bir köşe mi diye sordum..ertesi gün nedir yahu
Amin amin çok amin inşallah canım tabiiki pozitif düşünme en önemli şey..rabbim evlat isteyen herkese hepimize versin inşallahİkimizin de bu sefer son olur, güzel haber alırız inşallah Hoplama zıplama yok kız zaten biraz vesvese yaptım işte ama pozitif düşünmeye geçiyorum
Ben daha söylemedim doktora 4-5 gün ilaç içmediğimi randevuda söyleyeceğim bugun hiç gelmedi düzeldi sanırımKuzum senin ilaçları hemen eksiltmezler bir süre daha yüksek doz kullan ırsın çok kanaman oldu çünkü..nasılsın bugün
Kesinlikle yaptır biz hasar testi yaptırmadan varikosel ameliyatı olduk benim kendi doktorum. Boşuna yapmışlar ameliyat morfoloji sorununu bu Ameliyat düzeltmez demişti bilmiyorduk kimse demedi yani bilmeyince zor gerçekten. Ameliyat sadece sperm sayısını arttırdı bizde. Ama morfoloji yine 0 di. Doktorum olmasa daha aydinlanmayacaktikBen de bi araştırayım da yaptıralım ya
Hayırlısıyla güzel bir transfer olur ve sımsıkı tutunur bebişin o takılan serum lipid ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için veriliyor ama deneysel tabiiki kesin işe yarıyor denemezKızlar hepinize merhaba yarın 5.gun embriyosu transfer olacağım 2.denemem bana dua edermisiniz birde transferden sonra sut gibi bi serum takiliyormus bahcecide taktirine varmi serumu olumlu sonuç için
Ahahaha bir tane koydular ama ikiz olur mu dersiniz Allah mi söyletti yoksaçünkü eşim tek yumurta ikizi bizim sulaledede var ikizHadi bakalım hayırlı olsun umarım sıkıca tutunurlar sağlıcakla doğarlar (lar diyorum sanırım ikiz olacak)
Kuzum senin ilaçları hemen eksiltmezler bir süre daha yüksek doz kullan ırsın çok kanaman oldu çünkü..nasılsın bugün
Anlamdım ama e nabızdan bakılıyorKızlar bu Melis sağlık ocağı sisteminden tahlillere bakıyoruz ya bu sistem değişti görebilen oluyormu bu yeni haliyle :)
İnşallah canım aminnİnşallah çok teşekkür ederim inşallah beni bırakmamıştır Allah sizede güzel sonuçlar alacağınız günleri yakın nasip etsin
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin inşallahKızlar selam bugün transfer gerçekleşti benim de
Hemen birşey hissetmezsin zaten canım, hatta hiçbirşey hissetmeyebilirsin zira herkeste farklı şeyler oluyor veya hiçbirşey olmuyorTeşekkür ederim canım Allah'tan sorun yokmuş sıvı toplama falan olmamış çok şükür yaptılar transferimi. Ama sanki hicbisey olmamış gibi hissediyorum
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişiniTeşekkür ederim canım Allah'tan sorun yokmuş sıvı toplama falan olmamış çok şükür yaptılar transferimi. Ama sanki hicbisey olmamış gibi hissediyorum
Aynen öyle sonra ilaçları bırakırlarBenim gibi 3. Gün yapmasınlar dimi
Olur tabiki neden olmasın tek yumurta ikizi olabilir :) üçüzler dördüzler nasıl oluyor sanıyorsunuz biz iki embriyo naklettirdik çookkk ikiz istiyoruz her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsunlar.. Dua edelim kalbimizden geçeni kaderimize yazar Allah :)Ahahaha bir tane koydular ama ikiz olur mu dersiniz Allah mi söyletti yoksaçünkü eşim tek yumurta ikizi bizim sulaledede var ikiz
Teşekkür canım amin inşallahİyi ki bizim gruptasın çok şanslıyız inşallah yakın zamanda güzel haberini verirsin bize
Aynen ama bütün sağlık ocakları dışarı gönderiyor ama 3-4 gibi çıkıyor sonuç..ondan dedim gönderdikleri yer mi uzak ama öyle de olsa artık hersey elektronik hemen girilir enabıza sonuçlar..evet biraz tembellik olabilirÜcra değil de dışarı gönderiyorlarmış,demek ki biraz da tembeller.bende normalde akşamına e nabızda görüyordum eskiden ama hala umudum var kontrol ediyorum belki çıkmıştır diye
İnşallah canımİnşallah canım benim..benim de 4.denemem 3 haziranda tranferim var, Rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun
Oh yaaa çok sevindim ondandı işte..bebiş gayet iyidirBen daha söylemedim doktora 4-5 gün ilaç içmediğimi randevuda söyleyeceğim bugun hiç gelmedi düzeldi sanırım