• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Umutlanmıyorum ama inşallah öyle olur
Demekki vakti değilmiş artık öyle teselli ediyorum bende kendimi bi süre deneyemicem , ilkinde olmadı ama ikincide bebeğinizze kavuşursunuz inşallah Rabbim evlat sahibi olmak için bu yollardan geçen herkese nasip etsin aratmadan dua dan başka yapabileceğim birşey yok napalım nasip

Haklısınız ama herkesin vücudu aynı değil kimisi hızlı ilerliyor kimisi geç yerleşiyor. Ben test günüme kadar hiç forumlara konulara falan bakmadım hatta bu siteye girmedim 😁 çünkü biliyorum bende dayanamazdım.😁
Cok haklısınız yaa vallahi eziyetten baska bişi degıl erken test vermek

Bence inşallah vardır erken olduğu için çıkmamıştır öyle düşünün🙏 ilk denemeniz mi? Süreçler hem yorucu hem çok heyecanlı Allah herkesin gönlüne göre versin 🌺 olur haber veririm😅
Evet ilk denememiz erkek faktörü tek embriyo kalmıştı oda 5. Güne sıkıntısız ilerledi transfer anına denk bölünmeye devam ediyordu öyle söylediler ama bilmiyorum o kadar kaliteliyse şimdiye tutması lazım pozitif olması lazım degilmiydi 🤷‍♀️ 😕

Merhaba kızlar
Sayfalar çok olduğu için ara ara okuyabildim, hepimizin derdi yolu bir. Pozitif alanlara Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin, negatiflere beklemediği anda mucizesini göstersin inşallah 🙏
Benim de yarın transferim olacak, bu 4. Denememiz. 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edilecek. İnşallah Allahım bu sefer nasip eder🙏
İnanılmaz korkuyorum, transfer sonrası nasıl oturayım nasıl kalkayım, yatarken ne yapayım sürekli kafamı kurcalıyor. Daha önce olmayanlar için acaba yanlış bişe mi yapmıştım ondan mı olmadı diyorum bazen. Bir de evimiz 5. Kat ve asansör yok merdiven çıkmam lazım. Böyle deli düşünceler işte🥲 Allah hepimizin muradını versin ❤️
Amin canım inşallah, rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı🤲🥰🥰🥰 benim de 4.denemem 3 haziranda transfer olucam nasipse..merdiven çıkmanın bir sakıncası yok canım horlama zıplama yeter😅

Evet ilk denememiz erkek faktörü tek embriyo kalmıştı oda 5. Güne sıkıntısız ilerledi transfer anına denk bölünmeye devam ediyordu öyle söylediler ama bilmiyorum o kadar kaliteliyse şimdiye tutması lazım pozitif olması lazım degilmiydi 🤷‍♀️ 😕
Belkide tutmuştur erken olduğu için çıkmayabilir, çünkü önce kanda sonra idrarda çıkıyor... Birkaç gün daha bekleyip kan verirsiniz garanti olur

Belkide tutmuştur erken olduğu için çıkmayabilir, çünkü önce kanda sonra idrarda çıkıyor... Birkaç gün daha bekleyip kan verirsiniz garanti olur
İnşallah öyledir 😕 test günüm 5 Haziran çok geç ama öyle verdiler beklerim
10.günü idrar testi yaparım çıktı çıktı çıkmadı negatiftir artık 😕

Benim de bel ağrım 1.günden beri var test sonucunuzu dört gözle bekliyor olacağım inşallah pozitif olur 🥰🥰🤲🏻
Oğlumda 3 veya 4. Gün olması lazım o zaman baslamıstı bel agrım bunda 6. Gün basladı belki de gec tutundu dıyorum ama kendımı mı kandırıyorum dıyorum sonra da. Gebelik dısında da hıc belim agrımaz yani anlayamadım ınsallah hepımızın pozitiftir🙏 Siz bi daha yapacak mısınız test

Merhaba kızlar bugün 7.gün
Sabah müthiş bi karin ağrısıyla uyandım afedersiniz gaz agrisi ve tuvaletten çıkamadım
Ve şuan aşırı duygusal değişik hissediyorum kasiklarimda çok hafif belli belirsiz çekilme hissi gibi bir his var beklemek çok zor ... 😔

Demekki vakti değilmiş artık öyle teselli ediyorum bende kendimi bi süre deneyemicem , ilkinde olmadı ama ikincide bebeğinizze kavuşursunuz inşallah Rabbim evlat sahibi olmak için bu yollardan geçen herkese nasip etsin aratmadan dua dan başka yapabileceğim birşey yok napalım nasip
Amin amin canım. Hz Yuşa as. Kabrine geldim hepimize dua ettim Allah'ım kabul etsin inşallah

Back