• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Oğlumda 3 veya 4. Gün olması lazım o zaman baslamıstı bel agrım bunda 6. Gün basladı belki de gec tutundu dıyorum ama kendımı mı kandırıyorum dıyorum sonra da. Gebelik dısında da hıc belim agrımaz yani anlayamadım ınsallah hepımızın pozitiftir🙏 Siz bi daha yapacak mısınız test
Benim de ilk iki gün bel ağrılarım oldu 3.gün bi anda adet sancısı gibi ağrı girdi o anda adet oldum zannettim tuvalete koştum sarıya yakın cok sulu akıntı olmuştu o 3.günden sonra hafifledi 4.günde evde yürürken sanki alttan birsey batmış gibi rahimde değişik adet sancısı oldu her an adet olacağım diye bekliyorum 🤷‍♀️ Evet adet olmazsam 10.gün tekrar idrar testi yaparım 🥹

Benim Bugün 11.gün belki bidaha istemez benden.ilaçlarını hiç eksiltmemişler 😢ne zaman gideceksin kendi doktoruna kese için

Benim Bugün 11.gün belki bidaha istemez benden.ilaçlarını hiç eksiltmemişler 😢ne zaman gideceksin kendi doktoruna kese için
Henüz birşey demedi doktorum yazdım cevap bekliyorum hala dozlar aynımı devam etsin diye o şimdi başka kan testlerinde isteyecek tam kan falan muhtemelen kese içinde son betayi görüp çağırır diye düşünüyorum belli bir seviyeye ulaşınca kese görünüyor diyorlar ya. Hesaplarına göre 4. Haftanın içindeyiz biz.

Hasar testini bizde tüp bebek merkezinde yapmışlardı canım ama ürolojide bazı hastaneler yapıyor diye biliyorumm. Eşimin ameliyatından önce eğitim arastirma hastanesi bakmamıştı sonra özele gittik. F Fbbffb

2 saat sonra dediler yakındır saat 1 de verdim doktoruma ulaşacak.. O verecek bize bilgiyi.. Doktorum la görüştüm sevindiniz mi diyo pek sevinemedim dedim. Doğru ama yükselir diyo..
İçini ferah tut olurmu stres yapma inşallah sımsıkı tutunmuştur 🤲🏻🥰 idrar testi yapmışmıydın yaptıysan kaçıncı günde silikte olsa çıktı canım 🥰

Amin canım inşallah, rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı🤲🥰🥰🥰 benim de 4.denemem 3 haziranda transfer olucam nasipse..merdiven çıkmanın bir sakıncası yok canım horlama zıplama yeter😅
İkimizin de bu sefer son olur, güzel haber alırız inşallah 😍🙏 Hoplama zıplama yok kız zaten😊 biraz vesvese yaptım işte ama pozitif düşünmeye geçiyorum🍀🍀

Henüz birşey demedi doktorum yazdım cevap bekliyorum hala dozlar aynımı devam etsin diye o şimdi başka kan testlerinde isteyecek tam kan falan muhtemelen kese içinde son betayi görüp çağırır diye düşünüyorum belli bir seviyeye ulaşınca kese görünüyor diyorlar ya. Hesaplarına göre 4. Haftanın içindeyiz biz.
Aynen 25 günlük filan sanırım 3+4 10 gün sonra çağırır belki

İn şa Allah düşündüğünüz gibi olur..iğnemi bile bu gün vurmak istemedim..oturub düşünüyorum doğal yolla nasıl hamile kala bilirim
Rabbim nasip edecekse doğal yoldan olacaktır canım benim, sizde bir engel de yok ama zamanı önemli..Allahın yazdığı zamanda olacak o🤲

Selamlar herkese, doktordan geldim dünkü iğneden sonra sadece kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Çok şükür keseyi gördük, hiç bir sorun yok dedi doktor. Kanama, ağrı hepsi olabilecek şeyler, Bizi tek ilgilendiren ultrasondur dedi. Haftalarca kanaya kanaya sağlıklı doğum yapan çok hastası olduğu gibi, hiç bir kanama yaşamadan sorunsuz gitmesine rağmen sonlanan çok gebelikte olmuş. Bakalım haftaya kalp atışı için gideceğiz. Stres yapmamak çok önemli... Kanaması olan arkadaşlarım lütfen hemen paniğe kapılmayın sakin kalın, stres herşeyi daha da zorlaştırıyor. Zaten olacaksa elimizden birşey gelmiyor, biz geleni yapıyoruz zaten.
Çok iyi canım, çok sevindim..sırada kalp atışı var bebişin😍 hayırlısıyla kucağına da alacaksın inşallah 🤲😍

Bende 23 mayısta oldum bugün 6.gün oluyor duramadım yaptım negatif silik dahi yok bence yarın dahi test yapmayın 8.gün belki daha iyi olabilir ama olsaydı bende silikte olsa çıkardı galiba tutmadı
Silik de olsa çıkmayabilir 6.gün, silik de olsa 8.gün çıkabilir..nadirdir 5 veya 6 da çıkması..böyle erken bakınca moraller bozuluyor ki bebeğin tutunması için moralin yüksek olması gerekiyor..test gününü bekle canım moralini de yüksek tut inşallah bebeğin seninledir🤲

Merhaba Bende cumartesi günü opu yapıldı 3 yumurta alındı bugün 2, gün bitti çok şükür 2 yumurta bölünmeye başlamış. Allahım inşallah mutlu son görmeyi de bana ve isteyen herkese nasip eder
Aminn canım inşallah 2 si de sağlıklı embriyolar olurlar🤲😍

Back