• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba,
3. gün transfer yapıldı ve bugün ilk defa bta-hcg testi yapıldı. Sonuç: 9.7
Doktor çarşamba günü bir test daha istedi. Tecrübeli arkadaşlar nasıl yorumlar ilk test sonucunu ?
Olumlu/olumsuz bişey diyebilir misiniz şu aşamada.
Kaçıncı gün bakıldı..3.gün embriyosu ve geç tutunma olmuşsa sonuç düşük görünsede pozitif sonuçta, inşallah güzel yükselir 🤲🤲🤲

Silik de olsa çıkmayabilir 6.gün, silik de olsa 8.gün çıkabilir..nadirdir 5 veya 6 da çıkması..böyle erken bakınca moraller bozuluyor ki bebeğin tutunması için moralin yüksek olması gerekiyor..test gününü bekle canım moralini de yüksek tut inşallah bebeğin seninledir🤲
İnşallah çok teşekkür ederim inşallah beni bırakmamıştır 🥹 Allah sizede güzel sonuçlar alacağınız günleri yakın nasip etsin 🙏🏻

Canım selam bu nasıl bişey benim bugün transfer günüm korkuyorum iptal ederse doktor diye, yani karın şişliğim var kasık ağrılarım var geçmedi bı turlu hep ilaclardansir diye düşündüm ama patlıcan gibi hissediyorum. Ama tartıda normal cikiyorum WC ye de normal cikiyorum karnım çok sis ve kasık ağrım var inşallah bende ohss olmam😓
Bende kabızlık ta olmuştu karnın ilk bir kaç gün çok gergin ve şiş oluyor ben çok kötü atlattım mide bulantısıda vardı bende ilk günler bir haftaya yakın ağlaya ağlaya uyudum sürekli sancım vardı. Ama geçiyor eğer olduysan diye söylüyorum çok kalkmamaya ve gaz yapmayacak şeyler yemeye dikkat et umarım değilsindir olmuşsanda korkma yalnız değilsin geçiyor..

Hasar testini bizde tüp bebek merkezinde yapmışlardı canım ama ürolojide bazı hastaneler yapıyor diye biliyorumm. Eşimin ameliyatından önce eğitim arastirma hastanesi bakmamıştı sonra özele gittik. F Fbbffb
Ben de bi araştırayım da yaptıralım ya

Bende kabızlık ta olmuştu karnın ilk bir kaç gün çok gergin ve şiş oluyor ben çok kötü atlattım mide bulantısıda vardı bende ilk günler bir haftaya yakın ağlaya ağlaya uyudum sürekli sancım vardı. Ama geçiyor eğer olduysan diye söylüyorum çok kalkmamaya ve gaz yapmayacak şeyler yemeye dikkat et umarım değilsindir olmuşsanda korkma yalnız değilsin geçiyor..
Teşekkür ederim canım Allah'tan sorun yokmuş sıvı toplama falan olmamış çok şükür yaptılar transferimi🙏🏻🙏🏻😍😍. Ama sanki hicbisey olmamış gibi hissediyorum 😄

Evet ilk denememiz erkek faktörü tek embriyo kalmıştı oda 5. Güne sıkıntısız ilerledi transfer anına denk bölünmeye devam ediyordu öyle söylediler ama bilmiyorum o kadar kaliteliyse şimdiye tutması lazım pozitif olması lazım degilmiydi 🤷‍♀️ 😕
Anne karnında neler olduğunu veya olacağını ancak Allah bilir canım kimse bilemez..bir de tabii ki Allah ne zaman evladınızla kavuşturacaksa o zaman tutunuyor..burada 2.gün embriyosunun tutunduğunu gördük 🥰 şans bile vermemişler ama olsun dedi rabbim ve oldu..rabbim bizlere de nasip etsin🤲🤲🤲

Merhaba kızlar bugün 7.gün
Sabah müthiş bi karin ağrısıyla uyandım afedersiniz gaz agrisi ve tuvaletten çıkamadım
Ve şuan aşırı duygusal değişik hissediyorum kasiklarimda çok hafif belli belirsiz çekilme hissi gibi bir his var beklemek çok zor ... 😔
Canım 7.gündesin, az kaldı test gününe..kendini meşgul edecek birşeyler bulsan daha çabuk geçer zaman..inşallah bebişin seninledir🤲🤲🤲

Benim Bugün 11.gün belki bidaha istemez benden.ilaçlarını hiç eksiltmemişler 😢ne zaman gideceksin kendi doktoruna kese için
Kuzum senin ilaçları hemen eksiltmezler bir süre daha yüksek doz kullan ırsın çok kanaman oldu çünkü..nasılsın bugün

Back