Günaydın6 günden günaydınlarçok dengesiz yatıyorum her sabah uyanınca diyorum kesin tutmamış bu gidişle
Dikkat et canım kendine terleyip üşütmemek lazım bu dönem5. Günden selam olsun sabah su içerken boğazıma kaçtı öksürdüm baya panik oldum oturdum hemen. Gece zaten cebellesmekten kan tetlr içinde uyanıyorum.
Aminn inşallah canım Rabbim yüzümüze baksın inşallah hepimizin bebisleri tutunmustur Rabbim korktugumuza ugratmasin8.gün genelde tutunma kanaması oluyor canım, inşallah tutunmuştur sımsıkı bebişin
Az kaldı test gününe☺ yerleşme kanaması için erken daha kuzum 8.gün olur genelde veya belki hiç olmayacak kanama..aman tutunsun da bebiş yeterkiGünaydııın Resmen 6 gün olduyerleşme kanaması falan görmedi kimse heralde daha hayırlısı olsun sen de sağına yatarken bir anda korkup soluna dönüyor musun
Doğru diyosun yaa geçmiyor sanıyoruz ama geçip gidiyor zamanAz kaldı test gününe☺ yerleşme kanaması için erken daha kuzum 8.gün olur genelde veya belki hiç olmayacak kanama..aman tutunsun da bebiş yeterki
12 haftaya kadar rahatça istediğiniz gibi yatın, sonra zaten bebiş nasıl isterse öyle yatacaksınızBen de bugün yatmışım yüz üstü ama bişe olacağını sanmıyorum ben ya daha toz tanesi kadar zaten gömülmüştür rahim içine bişicik olmaz
Allah'ım inşallah buraya gelip bebiş yatırmıyor siz yatabiliyor musunuz diye sormayı nasip etsin çok amin12 haftaya kadar rahatça istediğiniz gibi yatın, sonra zaten bebiş nasıl isterse öyle yatacaksınız
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişineAz önce transfer yapıldı bana. Hayırlısı herşeyin
Ben şimdi işe gitsem mi, nasıl beslenmeliyim, merdiven çıkabilir miyim yani nasıl hareket edicem
En çokta ondan korkuyorum zaten inşallah hasta olmadan bitiririm süreciYa inşallah tutunma lekesidir ama kasık ve sırtima da sızı şeklinde ağrılar vuruyor ama öncesinde göğüs ucu agrım dış
Amiinn inşallahAminn inşallah canım Rabbim yüzümüze baksın inşallah hepimizin bebisleri tutunmustur Rabbim korktugumuza ugratmasin
Kuzum hangisi ise mecburen kullanacaksın..düşünmemeye çalış..ben de kocama sarıyorumİlaçlar benim ankisitiyemi tetikledi ya geçmiş geliyo aklıma sinirleniyorum. Duygular karışık tuhaf Bi gündeyim bugün.. Hangisi yapıyo acaba..
Canım belirti olacak diye birşey yok, belirti arama kendindeKızlar bende hiç belirti vs yok
Evet aynen, bugün doktorum aradı Perşembe günü çağırdı beni muayeneye..inşallah herşey yolundadırDoğru diyosun yaa geçmiyor sanıyoruz ama geçip gidiyor zamansenin de transfer günün yaklaşıyor ay çok güzel günler bizi bekliyor inşallah hepimizin sevinci ortak
AyyyyyEvet aynen, bugün doktorum aradı Perşembe günü çağırdı beni muayeneye..inşallah herşey yolundadırhayırlısıyla mayıs gebeleri olsak
Yok o kadarda diğilimGünaydınkuzum yatmayla olsaydı 43 kilo olan kızkardeşim kazara gebe kalmazdı, söylemesi ayıp yatağın her yerinde bi uzvu oluyor yatarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?