• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bugün benimde 8.günüm 3.gün embriyosuydu. Arada bacaklarım ağrıyor bazen çok hafif kasıklarımda batma oluyor onları da kullandığım ilaçlara bağlıyorum hepsi bu yerleşme kanaması olan lekelenme bile olmadı 👎🏼

Evet evet çok haklısın. Var mı yok mu bilmemek daha kötü ilaçları bazen acaba boşuna mı yapıyorum tutmadı mı ki diyorum. Hiiiç gebelik yaşamadım kimyasal bile olmadı yalancı pozitif bile görmedim o yüzden kendimi hiç hamile olarak hissedemiyoruö. Sanki ağır bi ameliyattan çıkmışım psikolojisiyle hasta gibi evde takılıyorum 😅
Eveet bende daha önce gebeliğin g si kadar tecrübem yaşanmışlığım yok bu ilk 🤗 3. Günüm transferden sonra ilk gününden beri zaman zaman karın kasık ağrım oluyor dün sol bacağıma kadar ağrısı vurdu şuan hiçbir şeyim yok mesela öyle boş boş dinleniyor gibi hissediyorum 🤣

Eveet bende daha önce gebeliğin g si kadar tecrübem yaşanmışlığım yok bu ilk 🤗 3. Günüm transferden sonra ilk gününden beri zaman zaman karın kasık ağrım oluyor dün sol bacağıma kadar ağrısı vurdu şuan hiçbir şeyim yok mesela öyle boş boş dinleniyor gibi hissediyorum 🤣
Valla aynısı tek fark sol değilde sağ bacağım ağrıdı dün o kadar 😅 lekelenme 7. Gnden sonra oluyor heralde ya. Lekelenme olursa tutuyor diycem belki de bişe oldu diye korkacak bilmiyorum karmaşa yaşıyoruz hepimiz😅

Bugün benimde 8.günüm 3.gün embriyosuydu. Arada bacaklarım ağrıyor bazen çok hafif kasıklarımda batma oluyor onları da kullandığım ilaçlara bağlıyorum hepsi bu yerleşme kanaması olan lekelenme bile olmadı 👎🏼
Lekelenme olunca korkuyor insan adet öncesi benim kahverengi lekekenme gelir hep ağladım biraz önce hüngür hüngür ben testten sonra Lekelenme olur diye bekliyordum erken oldu😒

Çok geçmiş olsun canım yaa..merkezle konuş bakalım ne diyecek..moralini bozma iyileş, vücudun toparlasın, her şey Allahın takdiri..en güzel zamanda, bebişinin tutunacağı zamanda olsun transferin inşallah 🤲
Nasip bu ay değilmiş canım konuştuk transferi iptal ettiler haziran adetiyle başlarız dediler

Lekelenme olunca korkuyor insan adet öncesi benim kahverengi lekekenme gelir hep ağladım biraz önce hüngür hüngür ben testten sonra Lekelenme olur diye bekliyordum erken oldu😒
Yok bence korkmayın çünkü ilaçları bırakmadığınız sürece adet görmezsiniz lekelenme tutunma belirtisidir

Bende oralara gelemediğim için meraklıyım şimdi. Bugün 25 yumurtam toplandı yarın arayıp bilgi vereceğiz durumlarına göre dediler. İğne hap filan verdiler adet bitiminde kontrole çağırdı
Olgun çok yumurtan vardır inşallah ve çok embriyo gelişir inşallah canım🤲..burası bunun için var zaten, hem birbirimize içimizi döküyoruz hem de merak ettiğimiz şeyleri deneyimli arkadaşlardan ögreniyoruz

Back