- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.053
- 133
- 39
off bilmiyorum kiBakalım mı bi ama silik bile çıkmazdı olmasaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off bilmiyorum kiBakalım mı bi ama silik bile çıkmazdı olmasaydı
Ay valla ben de gördüm silik çizgiyi tebrik ederim seni yaaaaa darısı bize de olsun inşallah ilk pozitifi gördük hadi bakalım patır patır dökülsün pozitifler
5. Gün embriyosu 5. Günüm daha önce ki transferimde daha belirgindi o yüzden bilmiyorum ve çatlatma iğnesi kullandım 10.günüKaçıncı gün bu bi de kaçıncı gün embriyo
O kadar su içtim diyosun tabi siliklesirama var hayırlı olsun canimoff bilmiyorum ki
Kuzu silik çizgi bende görüyorummmm
Yaaa ben çok kötü bişey yaptım zaten dünden beri hiç ilaç içmiyorum estrofem ve progestanAy valla ben de gördüm silik çizgiyi tebrik ederim seni yaaaaa darısı bize de olsun inşallah ilk pozitifi gördük hadi bakalım patır patır dökülsün pozitifler
Çatlatma iğnesi varmı canım?yoksa eğer hamişsin
var gibi gözüküyor yarın bi daha denersin bakalım5. Gün embriyosu 5. Günüm daha önce ki transferimde daha belirgindi o yüzden bilmiyorum ve çatlatma iğnesi kullandım 10.günü
Hımm öyle bir durum var yarın mı gitsem kan vermeyeO kadar su içtim diyosun tabi siliklesirama var hayırlı olsun canim
Yarın sabah ilk idrarınla yine bi yaparsın yaaa inşallah koyulaşmış olarak bize atarsın5. Gün embriyosu 5. Günüm daha önce ki transferimde daha belirgindi o yüzden bilmiyorum ve çatlatma iğnesi kullandım 10.günü
A aaaaaa neden yaaa unuttun muYaaa ben çok kötü bişey yaptım zaten dünden beri hiç ilaç içmiyorum estrofem ve progestan
var 10. Gün ama daha önceki transferlerde kalmamıştı bugüne kadar ama yine bir ihtimal onun etkisi olabilirÇatlatma iğnesi varmı canım?yoksa eğer hamişsin
Nesne ki kuzuYaaa ben çok kötü bişey yaptım zaten dünden beri hiç ilaç içmiyorum estrofem ve progestan
Yaa inşallah zaten son test onda da çıkarsa inşallah kana gidermYarın sabah ilk idrarınla yine bi yaparsın yaaa inşallah koyulaşmış olarak bize atarsın
Doğal transferler ilaç kullanmıyor dedim tutarsa bugün devam ederim içtim şimdi estrofemNesne ki kuzu
Yaaa ama İn şa Allah olmaz yarın yine tekrarla..kana hemen gitmevar 10. Gün ama daha önceki transferlerde kalmamıştı bugüne kadar ama yine bir ihtimal onun etkisi olabilir
Ay valla beni de heyecanlandırdın test yokki yapimYaa inşallah zaten son test onda da çıkarsa inşallah kana giderm
Aaa nedenYaaa ama İn şa Allah olmaz yarın yine tekrarla..kana hemen gitme
Sen öyle gidince bak ben duramıyorumKızlar ya ben gideceğim bugün kan vermeye bu merakla dayanamam