• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben normal rutin hayatıma geri döndüm 3 günden sonra. Sadece ağır temizlik işleri yapmıyorum onun haricinde yürüyüş vs yapıyorum
Ben yürüyüş yapmadım hiç evin içinde bazen yürüyorum öyle. Belirti aramamak lazım ya sonra ilaçtan mı oluyor belirti mi neden öyle neden böyle diye insan yoruluyor. Bugün bende hiçbir şey yok valla daha rahatım korku olmuyor en azından

Az önce transfer yapıldı bana. Hayırlısı herşeyin
Ben şimdi işe gitsem mi, nasıl beslenmeliyim, merdiven çıkabilir miyim yani nasıl hareket edicem
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin sana, 9 ay sonra sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah🤲😍 bugün yat canım ise gitme..yarından sonra normal hayatına devam edebilirsin ama ani hareketlerden, yüksek biyere uzanmaktan, hoplayıp zıplamaktan, ağır kaldırmaktan uzak durmalısın😄

Kızlar bende hiç belirti vs yok
Olanlarda ilaçların etkisiyle oluyor zaten canım benim ilk gebeliğimde kanda çıkmasa inanmazdım hiç belirti yoktu ağrı sızı sancı lekelenme. Şuan olan şeyler yanıltır ben hamile kaldığimi öğrendikten 2 hafta sonra belirti başladı oda göğüs büyümesi ve damarlarının koyulasmasiydi.

Bugün benimde 8.günüm 3.gün embriyosuydu. Arada bacaklarım ağrıyor bazen çok hafif kasıklarımda batma oluyor onları da kullandığım ilaçlara bağlıyorum hepsi bu yerleşme kanaması olan lekelenme bile olmadı 👎🏼
3.gün embriyosu için erken daha kuzum..herkeste belirti olmuyor bide..moralini bozma çok erken daha

357FFC04-30C8-42E7-8E0C-6BB8F8BC8E32.jpeg

Eklentiler

• 69CCE892-0D59-4D0F-80EC-FF7A67512B44.jpeg
    69CCE892-0D59-4D0F-80EC-FF7A67512B44.jpeg
    209,7 KB · Görüntüleme: 44
Back