- 22 Mart 2023
- 104
- 109
- 23
Ben normal rutin hayatıma geri döndüm 3 günden sonra. Sadece ağır temizlik işleri yapmıyorum onun haricinde yürüyüş vs yapıyorumGün içinde neler yapıyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normal rutin hayatıma geri döndüm 3 günden sonra. Sadece ağır temizlik işleri yapmıyorum onun haricinde yürüyüş vs yapıyorumGün içinde neler yapıyorsun canım
Tabi geç geliştiler ama doktor dedi 5 günle 6 günün embriyosuyla arasında çok fark yok..sana nasıl dediler?Geriden mi geldi
Ben yürüyüş yapmadım hiç evin içinde bazen yürüyorum öyle. Belirti aramamak lazım ya sonra ilaçtan mı oluyor belirti mi neden öyle neden böyle diye insan yoruluyor. Bugün bende hiçbir şey yok valla daha rahatım korku olmuyor en azındanBen normal rutin hayatıma geri döndüm 3 günden sonra. Sadece ağır temizlik işleri yapmıyorum onun haricinde yürüyüş vs yapıyorum
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin sana, 9 ay sonra sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah bugün yat canım ise gitme..yarından sonra normal hayatına devam edebilirsin ama ani hareketlerden, yüksek biyere uzanmaktan, hoplayıp zıplamaktan, ağır kaldırmaktan uzak durmalısınAz önce transfer yapıldı bana. Hayırlısı herşeyin
Ben şimdi işe gitsem mi, nasıl beslenmeliyim, merdiven çıkabilir miyim yani nasıl hareket edicem
Olanlarda ilaçların etkisiyle oluyor zaten canım benim ilk gebeliğimde kanda çıkmasa inanmazdım hiç belirti yoktu ağrı sızı sancı lekelenme. Şuan olan şeyler yanıltır ben hamile kaldığimi öğrendikten 2 hafta sonra belirti başladı oda göğüs büyümesi ve damarlarının koyulasmasiydi.Kızlar bende hiç belirti vs yok
Ben de Berfu hocaya yaptırdım inşallah güzel sonuçlar alırızBende Ankara bahçeci de yaptırdım berfu hocaya
İnşallah sımsıkı tutunur sana bebişin canım rabbim evlatlarımıza kavuştursun biziGünaydın hanımlar
Dün transfer oldum geriden gelen 6 gün embriyosu 2bb
2. Transferimiz ilki bio kimyasal olmuştu
3.gün embriyosu için erken daha kuzum..herkeste belirti olmuyor bide..moralini bozma çok erken dahaBugün benimde 8.günüm 3.gün embriyosuydu. Arada bacaklarım ağrıyor bazen çok hafif kasıklarımda batma oluyor onları da kullandığım ilaçlara bağlıyorum hepsi bu yerleşme kanaması olan lekelenme bile olmadı
Yapacağım da çok komik bir durum var,tuvaletim gelmiyor o kadar su içtim normalde bir yudum içsem gelir kaç bardak içtim bilmiyorum gelmiyor nasıl bir psikolojidir bilmiyorumSen ne yaptın canım yapacakmısin bugün testi
Bundan önceki transferimde vermişlerdi ama bu sefer vermedilerKızlar size embriyonuzun fotisini verdiler mi
Aminn inşallah canım kaçıncı günü transferin kaçıncı gün embriyosuBen de Berfu hocaya yaptırdım inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah olumlu sonuçları alırız3.gün embriyosu için erken daha kuzum..herkeste belirti olmuyor bide..moralini bozma çok erken daha
Yürüyün biraz insin mesaneye:)Yapacağım da çok komik bir durum var,tuvaletim gelmiyor o kadar su içtim normalde bir yudum içsem gelir kaç bardak içtim bilmiyorum gelmiyor nasıl bir psikolojidir bilmiyorum
Bakalım mı bi ama silik bile çıkmazdı olmasaydıKızlar yaptım ama bu aşırı çok silik
O kadar çok aminnnnn kiiiiiAllah'ım inşallah buraya gelip bebiş yatırmıyor siz yatabiliyor musunuz diye sormayı nasip etsin çok amin
Ayyy hayırlı olsuuuunnn. Var var silik milim yatın tekrar edersin olmadı
Kaçıncı gün bu bi de kaçıncı gün embriyo