• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Günaydııın Resmen 6 gün oldu 🤭🤭 yerleşme kanaması falan görmedi kimse heralde daha hayırlısı olsun 🤭 sen de sağına yatarken bir anda korkup soluna dönüyor musun😅
Az kaldı test gününe☺ yerleşme kanaması için erken daha kuzum 8.gün olur genelde veya belki hiç olmayacak kanama..aman tutunsun da bebiş yeterki😉

Az kaldı test gününe☺ yerleşme kanaması için erken daha kuzum 8.gün olur genelde veya belki hiç olmayacak kanama..aman tutunsun da bebiş yeterki😉
Doğru diyosun yaa geçmiyor sanıyoruz ama geçip gidiyor zaman🤭 senin de transfer günün yaklaşıyor ay çok güzel günler bizi bekliyor inşallah 💞hepimizin sevinci ortak😍

Az önce transfer yapıldı bana. Hayırlısı herşeyin
Ben şimdi işe gitsem mi, nasıl beslenmeliyim, merdiven çıkabilir miyim yani nasıl hareket edicem
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine 💞💞 ilk üç gün istirahati öneriyorlar canım eğer rapor alabilirsen bence bi süre dinlen evde. Sağlıklı beslenmeye çalış bitki çayları maydonoz nane gibi şeyleri yeme içme, merdiveni yavaş yavaş in çok ağır kaldırma ani hareket etme ve boool bol su tüket 💞

İlaçlar benim ankisitiyemi tetikledi ya geçmiş geliyo aklıma sinirleniyorum. Duygular karışık tuhaf Bi gündeyim bugün.. Hangisi yapıyo acaba..

Doğru diyosun yaa geçmiyor sanıyoruz ama geçip gidiyor zaman🤭 senin de transfer günün yaklaşıyor ay çok güzel günler bizi bekliyor inşallah 💞hepimizin sevinci ortak😍
Evet aynen, bugün doktorum aradı Perşembe günü çağırdı beni muayeneye..inşallah herşey yolundadır😄 hayırlısıyla mayıs gebeleri olsak😍😍😍🤲🤲🤲

Evet aynen, bugün doktorum aradı Perşembe günü çağırdı beni muayeneye..inşallah herşey yolundadır😄 hayırlısıyla mayıs gebeleri olsak😍😍😍🤲🤲🤲
Ayyyyy 🙈🙈 hadi bakalım yaaa geliyor gelmekte olan çok ama çok heyecanlı🙈 eminim ki her şey yolunda ve Allah yüzümüzü güldürecek inşallah 🤲 bide eşimi teste ikna edebileydim ya😅😅

Günaydın🥰 kuzum yatmayla olsaydı 43 kilo olan kızkardeşim kazara gebe kalmazdı, söylemesi ayıp yatağın her yerinde bi uzvu oluyor yatarken😅
Yok o kadarda diğilim😃😃😃hatda benim çok zaman sabahlar bir tarafım ağrıyor çünkü hiç kıpırdamıyorum uyuyurken ama bu kaç gündür geriliyorum yatakta sonra diyorum olmaz öyle etmek ellerim bir tarafta ayaklar başka🥴🥴🥴

Back